מפצחי הגולגולות

קרניjack

New member
איך זה מתקשר לאלבום

איך השיר מתקשר לכל האלבום? מדובר פה במסע הרצח של הבחור אל הבחורה (להרוג אלף נשמות רעות), בינתיים היא בוגדת בו ולא אאפכת לה ממנו והוא מתגעגע. שאיך השיא מתקשר לחיים של ג'רארד? "לא אכפת לנו"- לא אכפת לו ממה שאנשים אומרים עליו, ואולי מתאר גם מערכת יחסים שהייתה לו עם חברה שלו, שהיא זרקה אותו, שהוא היה שבור מזה, אבל למרות שאת הוא מתגעגע אליה. -סוף- ועכשיו התירגומים שלכם שבוע הבא, השיר helena לבקשת EnchantedS

crazy cottage

New member
לפעמים אני פשוט מעדיפה..../images/Emo163.gif

לא לדעת מה הפירוש המדויק של השיר ^^

l u d

New member
אף פעם לא שמעתי ת'שיר אבל זה נשמע

כמו איזה אהבה נכזבת שלו, וכל השיר זה תיאורים לסבל שהוא עבר כי היא לא שמה שמה עליו. כמו שאורנה וקרן אמרו הוא מחקה אותה בכל מיני חלקים. והחלק של ה"אין מצב שאני מנשק את הבחור הזה" זה בעצם עוד חלק שהוא מחקה אותה מתוך שיחה שלה עם מישהו והם מדברים עליו והיא אומרת "אין מצב שאני מנשקת את הבחור הזה". הגיוני יהיה שהוא כתב את זה על אהבה נכזבת בתיכון כי זה מסביר את זה שהיא הייתה על תקן הפאקצה המקובלת שכל מה שיש לה זה יופי והיא בעצם רדודה ומדברת רק על בגדים והוא החנון שאין מצב שמישהי תשים עליו ובטח שלא תנשק אותו. מסכן, כל העולם שונא ת'אנש.. לא פלא שככה הם קראו לדיסק שלהם

helenas

New member
טוב אני אנסה

הו מותק בא הצליל! לקחתי רכבת לצאת מניו אורלינס והם הזריקו לי כמות מלאה של אפדריין ככה אנחנו אוהבים לעשות את זה בזירת הרצח האם אנחנו יכולים להשוות את התוצאה?
טוב, אז אני מניחה שמדובר בבית הראשון אולי על כך שהוא מתחיל להיות טוב בזה, אולי הוא אוהב את זה וזה ממריץ אותו. אם היית פה, לא היה לי לעולם הפחד, אז תמשיכי לחיות את חייך, אבל אני אתגעגע אליך יותר מאתמול
הבחורה(היא הייתה אישתו או ארוסתו?) ממשיכה בחיים שלה, אולי אם היא הייתה נמצאת איתו היה לו קל, הוא מתגעגע אליה וזקוק לתמריץ להמשיך. אולי הוא כועס על שהמשיכה כל כך מהר, בזמן שהוא מתאמץ כל כך להיות איתה. את יפה! אני לגמרי שבור כמעט כל יום, כמו חוליית הירי או הבלגן שעשית טוב, אני לא נראה יפה כשאני הולך ברחוב, בשימלה/בגד הארורה שלי?
הוא כבר עייף ונמאס לו, הרצח מתחיל לחלחל לו לנפש אם היית פה, לא היה לי לעולם הפחד, אז תמשיכי לחיות את חייך, אבל אני אתגעגע אליך יותר מאתמול את כל כך רחוקה אז בואי תראי לי איך, כי אני מתכוון לזה יותר משמילים יוכלו איי פעם להסביר, כמה (אנשים) עלולים להגיד, שאנחנו עשויים מהדברים הכי חריפים (חזקים, כואבים) שאתם אומרים אנחנו צעירים ולא אכפת לנו החלומות שלך והשיער חסר התקווה / החלומות שלכם והשיער חסר התקווה אף פעם לא רצינו שזה יהיה כך לכל חיינו אכפת לכם בכלל / אכפת לך בכלל?!
הגורל התאכזר אליהם, הם היו אמורים לחיות חיים נורמליים. החלומות שלהם לא יוכלו להתגשם אם היית פה, לא היה לי לעולם הפחד, אז תמשיכי לחיות את חייך, אבל אני אתגעגע אליך יותר מאתמול את כל כך רחוקה אז בואי תראי לי איך, כי אני מתכוון לזה יותר משמילים יוכלו איי פעם להסביר, (לא תגידי לי?) (טוב, אין מצב שאני מנשק את הבחור הזה)
לא יודעת... איזה משפט מוזר

EveDark

New member
ניתוח באנגלית from yours trully

והפעם- קצר במיוחד- Give ‘em hell, kid- Gerard has personally said this song is about teenage pregnancy, or "Getting Knocked the Fuck Up"

EveDark

New member
בפנים

We are young and we don't care. Your dreams and your hopeless hair. We never wanted it to be this way. For all our lives תשלחי הודעה אם עדיין לא הבנת [השורות האלה הם בערך הדגשה, אבל הפירוש קשור לכל השיר]

EnchantedS

New member
הבנתי לפי השורות האלו, אבל איך זה

קשור לשורות עם סצינת הרצח, וניו אורלינס, והשמלה וכל השאר?... ואיך זה מתקשר לסיפור עם האלף נשמות?..

EveDark

New member
-sigh-

!i'm not gerard, dammit P: אין לי מושג, לא אני כתבתי את זה...זה מצוטט מג'רארד, אז חייב להיות לזה קשר כלשהו...

קרניjack

New member
הנה הניתוח שהשיר מדבר על הפלה

"הפלה?!?!?" ככה אני גם הגבתי, כשקראתי את הפירוש, והנה מה שהיה בקישור שמרינה הביאה למה שיש בפורום הרישמי, זה גם מסביר את שם השיר "תעשה להם גיהנום, ילד" מישהי כתבה שג'ר אמר את זה בראיון, אבל הוא מקשקש הרבה: Gerard has said that but then again Gerard has said a lot of things that really don't make sence,don't get me wrong the man is very intelligent but yeah sometimes he can just say things that make you wanna ask yourself,what the fuck did he just say?!
ניתוחים יפים לדעתי, ומעניינים
הפירוש של natasha yeah, i think it's about abortion too. but not in an obvious way. this is my connection of the song with babies: I took a train outta New Orleans and they shot me full of ephedrine. - They drugged her for the abortion procedure. This is how we like to do it in the murder scene. - the abortion, because of all the blood, and tecnically theyre killing the baby. If you were here I'd never have a fear. - i think she's talking about the baby, babies give security. So go on live your life. - she went on living without the baby. But I miss you more than I did yesterday. - she misses it, maybe even regrets it. You're beautiful - to the baby. Well don't I look pretty walking down the street. In the best damn dress I own? - now that she's not expecting a baby, she can wear short, pretty dresses. Some might say we are made from the sharpest things you say We are young and we don't care. - she knows many people think that just because she's young, then she's stupid and she doesn't care, but that's not it. Your dreams and your hopeless hair. - she appears to be selfish. We never wanted it to be this way. For all our lives. - she never wanted for it to get to this point. Do you care at all? - she's asking herself, she's asking everyone if they even give a damn תוספת של *sarah* took a train..." she's going to get the abortion "the murder scene" = abortion "If you were here, I'd never have a fear..." the guy (father) is gone... she's alone now and she's scared "we are young and we don't care" "we never wanted it to be this way" they don,t want this child cause they're too young to raise him

למעלה