מפצחי הגולגולות

EnchantedS

New member
זה נשמע הגיוני, אבל גם קצת מאולץ...

שניסו בכוונה להלביש את זה על השיר... אבל אם היא אומרת שג'רארד אמר את זה... חח זה אומר שהוא נגד הפלות?... חחח ונכון, הוא באמת מקשקש הרבה... נכון יש את ההופעה באל איי? אז שהוא התחיל להגיד למישהי בקהל: do you need a pimp? she needs a pimp. sorry, no pimp here. חחח או משו כזה. ואני יושבת מול המסך וחושבת: אוקיי, מההה???. חחח זה היה ממש מצחיק. אני ממש רוצה לדעת למה הוא אמר את זה.:)

kati666

New member
XDDDDDDDDDDD

~מתה~ הוא אמר את זה למישהי מהקהל?זה לא טיפלה פוגע? שיהיה לי בריא.

MyMystery

New member
אולי היא אמרה שהיא זונת ג'רארד? חעח

או שאולי fuck me? חעחעחעחעחעח

אמממ

לפי דעתי זה אומר שהוא יעשה את הענין שלו רק שהוא תמיד יאהב אותה איזה דרמטיות:p

mcr the 1

New member
../images/Emo168.gif

אממ.. אני חושבת שהפירוש הרבה יותר פשוט...לא צריך להיכנס יותר מידי עמוק.. כי השיר בכל זאת השיר נכתב מתוך נקודה של עצב ואני לא חושבת שג'ר ישב וחשב על כל משפט והמשמעות שלו..יכל להיות שאני טועה או שמישהו חושב אחרת.. טוב אז הפירוש שלי.. ואגב עשיתי תפירוש לפני התירגום בעיברית... טוב האמת לא מבינים הרבה ממש שהוא כותב אבל בערך... הו מותק בא הצליל! לקחתי רכבת לצאת מניו אורלינס והם הזריקו לי כמות מלאה של אפדריין ככה אנחנו אוהבים לעשות את זה בזירת הרצח האם אנחנו יכולים להשוות את התוצאה?
אני חושבת שהכוונה שהוא אומר הו מותק בא הצליל זה לצליל של הרכבת ו אני לא חושבת שכוונה פה זה ל"הם הזריקו לי כמות מלאה של אפדריין" ושהכוונה שזה שהוא הזריק לעצמו אם היית פה, לא היה לי לעולם הפחד, אז תמשיכי לחיות את חייך, אבל אני אתגעגע אליך יותר מאתמול
הוא אומר שאם היא הייתה פה הוא לא היה מפחד יותר אז אני חושבת שהיא עזבה אותו הוא שהם נפרדו בגלל משהו מסויים ולא כי הוא רצה את יפה! אני לגמרי שבור כמעט כל יום, כמו חוליית הירי או הבלגן שעשית טוב, אני לא נראה יפה כשאני הולך ברחוב, בשימלה/בגד הארורה שלי?
טוב הוא מתגעגע אלייה אבל אני חושבת שהיא בגדה בו או משהו כזה כי הוא מאוד עצבני עלייה אם היית פה, לא היה לי לעולם הפחד, אז תמשיכי לחיות את חייך, אבל אני אתגעגע אליך יותר מאתמול את כל כך רחוקה אז בואי תראי לי איך, כי אני מתכוון לזה יותר משמילים יוכלו איי פעם להסביר,
עוד פעם הוא מזכיר אז זה שהוא מתגעגע אלייה כמה (אנשים) עלולים להגיד, שאנחנו עשויים מהדברים הכי חריפים (חזקים, כואבים) שאתם אומרים אנחנו צעירים ולא אכפת לנו החלומות שלך והשיער חסר התקווה / החלומות שלכם והשיער חסר התקווה אף פעם לא רצינו שזה יהיה כך לכל חיינו אכפת לכם בכלל / אכפת לך בכלל?!
אוקי פה אני חושבת שהוא מדבר על זה שהרבה אנשים יכולים להגיד נוו טוב הוא יכול לעבור את זה הוא חזק וצעיר אבל הוא לא חושב ככה ובקשר לאכפת לכם בכלל \ אכפת לך בכלל הכוונה זה אם אכפת להם\ לה שהוא עצוב\ מתגעגע אלייה אם היית פה, לא היה לי לעולם הפחד, אז תמשיכי לחיות את חייך, אבל אני אתגעגע אליך יותר מאתמול את כל כך רחוקה אז בואי תראי לי איך, כי אני מתכוון לזה יותר משמילים יוכלו איי פעם להסביר, (לא תגידי לי?) (טוב, אין מצב שאני מנשק את הבחור הזה)
ופה אני ממש לא יודעת... יש הרבה סיכויים שהוא מחכה אותה..
טוב אז בכללי... אני חושבת שהוא שר את זה לחברה שלו לשעבר שבגדה בו והוא מתגעגע אלייה אבל לא רוצה לחזור להיות איתה... טוב סיימתי.. ואגב רציתי לעשות את זה פשוט ובסוף גם אני חפרתי למילים חח... מקווה שאהבתם

mcr the 1

New member
אממ שחכתי לכתוב

בקשר לשם של השיר אני חושבת שהיא בגדה בו והיא נכנסה להריון והוא די רצה שיהיה להם ילד רע\ שיעשה צרות "תעשה להם גיהנום, ילד"

kati666

New member
דעתי בקשר לשם..

טוב,אין לי דעה...אבל הוא לא רצה(אולי כן אבל זאת לא הכוונה)שהילד יעשה צרות כי ילד מטבעו הוא לא דבר שקל לגדל. או שאת צודקת,אני לא בטוחה.

GUILTY

New member
או שהיא בהריון ממנו וזה כאילו הנקמה

שלו בה על שבגדה בו....וככה הוא גם ממשיך לחיות

אתן טובות../images/Emo2.gif רגע אתן לא טובות../images/Emo163.gif

אתן מעולות!
אחלה ניתוח, אני לא חושבת שיש משהו לשנות. וד"א הגרסה של ההפלה נשמעת לי קצת מופרחת... קצת הרבה

קרניjack

New member
תיראי

כל שבוע אני מביאה שיר, אני כותב את הניתוח לדעתי, וכל אחד מוזיף לפי מה שנראה לו, או לפי מה שהוא ראה/קרא/שמע באינרנט, אני חושבת שיש יותר משניי פירושים ואני צריכה להעלות את זה למאמרים....

mcr the 1

New member
למנהלת..

שחכת אותי שעשית תמאמרים או שפשוט עדיין לא שמת...:(

למעלה