גדול
ב בוףברכה New member 29/8/11 #89 ../images/Emo98.gifתלמידה.../images/Emo131.gif..טובה..הנשנש.. ......"..ההרכנת ראש..."...זה מתקופת..ליאור .(המאלף).....זה התרגיל ה-1..שהיא למדה..
../images/Emo98.gifתלמידה.../images/Emo131.gif..טובה..הנשנש.. ......"..ההרכנת ראש..."...זה מתקופת..ליאור .(המאלף).....זה התרגיל ה-1..שהיא למדה..
ק קשקשה9 New member 29/8/11 #99 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הכל היא תעשה בשביל נשנוש ../images/Emo8.gif
N noaxxx New member 29/8/11 #35 באמת? פספסתי את זה.. בכל פעם שאנחנו חושבים שהן הגיעו הכי נמוך שיש, אנחנו מגלים שלא כך הדבר.
E efrat800010 New member 29/8/11 #46 כן זה היה מזעזע היא בקשה מהר מעבר שתבכה כדי שגב יחשוב שהשיחה על ענבר ולא עליו ועל קרן
ה הוד השרון1 New member 29/8/11 #252 זאת קרן שההפקה מנסה להריץ מתחילת התוכנית הכל אצלה בתחבולות מארבים הסתות ליכלוכים .ועכשיו היא בשינוי תדמיתי מנסה רק שהצופים לא אוכלים את הבולשיט הזה
זאת קרן שההפקה מנסה להריץ מתחילת התוכנית הכל אצלה בתחבולות מארבים הסתות ליכלוכים .ועכשיו היא בשינוי תדמיתי מנסה רק שהצופים לא אוכלים את הבולשיט הזה
A adiyon2 New member 29/8/11 #10 היא מתלבטת שאני אחטט בשיניים עם הציפורניים או שאני אשחק בשיער שכולם יראו כמה השיער שלי יפה. אולי אני אלטף את הסנטר שלי, טוב נראה מה יבוא
היא מתלבטת שאני אחטט בשיניים עם הציפורניים או שאני אשחק בשיער שכולם יראו כמה השיער שלי יפה. אולי אני אלטף את הסנטר שלי, טוב נראה מה יבוא
S sivan1237 New member 29/8/11 #13 עכשיו היה הדבר הכי דוחה בוילה ענבר עשתה את עצמה בוכה בעצתה של קרן..סתם כדי שהגברים ירחמו עליה..
S sivan1237 New member 29/8/11 #37 כן זה היה פשוט פאטתי קרן הסתכלה לכיוון הבית.. ואז אמרה לה עכשיו תבכי.. וענבר אשכרה כאילו בכתה..עם הידיים על העיניים והכל.. ואחכ צחקו.
כן זה היה פשוט פאטתי קרן הסתכלה לכיוון הבית.. ואז אמרה לה עכשיו תבכי.. וענבר אשכרה כאילו בכתה..עם הידיים על העיניים והכל.. ואחכ צחקו.