שרשור דמדומים

didush100

New member
משעממת? זאת השיחה הכי מעניינת שהיתה היום

לילה טוב ותפסיקי כבר היא לא נגעלת ממנו היא הכי בקטע שלו.

בוףברכה

New member
כל זה..בגלל ההדחה??....

ומה?...בשביל שאחרי זה היא תגיד....שהיא ניסתה ולא רצתה לפספס..את בן.... ולמרות שהיא זרמה זה..לא עבד בניהם...(זה התאים רק לוילה..מבחינתה...למרות שבחור כזה.."..מביאים לאמא") ו..הייתה לה הצתה מאוחרת...והיא ממש היתאמצה על היחסים האלה כדי שיעבדו...וכל זה.. היא הלכה..בעקבות ה-
שלה... יענו אין מצב..שהיא באמת..קצת.. ניגעלת..
אהה...מאוהבת...
ת...

יהודי31

New member
את לא רואה עכשיו השמש בחוץ???

עכשיו יום... למה כולם אומרים שעכשיו לילה

לילה טוב../images/Emo13.gif

אותי השיחות שלהם לא מעניינות. ובתקווה שענבר ביום שלישי כבר בשעה הזאת לא תהיה

sunflower11

New member
כשהוא מחבק/מנשק אותה היא לא מסתכלת עליו,

היא מורידה את הראש או עם הגב אליו, ובד"כ גם תוקעת חיוך של "איזה סתום". ראית אותה בשיחה עם גב כשהוא נכנס לווילה?איך היא היתה חיונית ובטוחה - ממש בן-אדם אחר. זה שהיא לא מעוניינת בבן זה ברור כשמש.

izmeral1

New member
אולי זו לא סלידה פשוט הפה של רקסי.........

עושה בעיות אז קשה לרקסי לנשק. ליהי מתנשקת בנשיקת הקופים. קשה לבן וקשה גם לה אז הפה של רקסי עוסה ברקסים.- עוד לא הבנתם. די הזוג" המכוער והכי דחוה על המסך שלנו בעע להקיא. כמה הם מגעילים. קרן חושבת שהיא היפה ואז טוב שלה יש חברה? מכוערת . אז הפסד בתחרות. ליהי זו רקסי הבובי עם השנים בע..... . פחדה מקרן. םעם הראשונה לגבי איתן ופעם שנייה לגבי גב. ורקסי חשבה שאיתן אחרי שהיה עם בר רפאלי. הוא יכול להיות בדייט. גם לשיחה עם כזה דבר. וכמובן ליהי מודעת שקרן הרבה יותר יפה ממנה אז היא גם פוחדת וגם מקרינה ראש. אומרת לעצמה. בי לא ימצאו . את מה שהם מחפשים....לכן יש מכוער ו
-עוד ברבור בבית אדון בן..
והסיפור הוא מטרה. בן רוצה להראות שהולך לו.והיא רוצה להיות עוד בבית עך המסך שלנו בעעעעע. עדיף ללכת לישון מאשר לראות מכוערים לפני השינה. לילה טוב חמודים כאן.

didush100

New member
היא ממש בעננים בימים האחרונים

והוא בכלל רוצה אותה ברמות איך אתם לא רואים את זה? הם הכי מתאימים שיש

דקל69

New member
הוא ממש נמשך אליה, והיא בעננים מזה שהיא לא

מודחת אלא מישהי אחרת. היא היתה לוקחת את המועמדות הרבה יותר קשה אם בן לא היה חוזר אליה. היא נהנית שהיא נמצאת בחבורה של הזוגות, קרובה לכל העניינים והבנים ןבעיקר מוגנת מהדחה. גמר עבור ליהיא מקדש הכל. רק מעניין מה היה קורה אילו גב לא היה אומר לה לא מוחלט ומשאיר אותה באויר, אני מאמינה שכל התמונה היתה נראית אחרת. וגם את בטח שמה לב לחוסר התשוקה שלה אליו, אולי היא מעוניינת בו ברמה האנושית אך בטח לא כגבר.

יהודי31

New member
לא יודע אם את נשואה..

מקווה שהתשוקה ביניכם יותר חזקה ממה שיש ביניהם.. היא בעננים.. הכל מעורפל אצלה... לא ראית שהיא הפסיקה את הנשיקות כדי לשמוע סיפור? בעע.. אני במקומו הייתי נעלב...

noaxxx

New member
הסיפורים של ליהי../images/Emo1.gif../images/Emo1.gifאותי../images/Emo199.gifלילה טוב

בוףברכה

New member
שיעשו משימת חלוקה..

דנה ענבר...ליהי בן...ויוני.. יעשו משמרת יום...והשאר משמרת לילה... (למה שרק...אני אסבול??.

למעלה