10 שירי השנאה הטובים ביותר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo129.gif10 שירי השנאה הטובים ביותר../images/Emo129.gif

מצעד עשרת שירי השנאה, הנקמה והמרמור הטובים ביותר במוזיקת הקאנטרי
עם יום האהבה הקרב ובא החלטנו שיהיה נחמד, לשם שינוי, לחגוג במצעד פורומי מיוחד לא את רגעי הפוצי מוצי, דובוני האיכפת-לי, שובלי הוורדים והנרות בריח וניל פטוצ'יני לרצפת הג'קוזי. אלא את כל הכאבי ראש שנלוו לפרידה הכואבת שבאה אחרי הווניל פטוצ'יני. כל זמרת קאנטרי שמכבדת את עצמה תכתוב שיר על שברון לב. כל זמרת קאנטרי ~מגניבה~ שמכבדת את עצמה, תכתוב שיר נקמה או תגובה לשברון הלב. ("שברת לי ת'לב? אשרוף לך את הבית") ומה בדבר הגברים? הם עסוקים בלכתוב שירי "אני מצטער, אנא סלחי לי". שירים כאלה מעניינים לנו, אתם יודעים את מה...
לכן השבוע, בדיוק לפני חג האהבה, הידוע לשמצה, החלטנו לחגוג את עשרת שירי הנקמה/שנאה/מרמור הטובים ביותר שיש לז'אנר להציע. (אל תדאגו בשבוע הבא נכין מצעד שירי אהבה לכל המאוהבים מבניכם.) במיוחד עבור כל אלה שלא יהיה להם עבור מי לשרוט את הידיים בזמן שהם מנסים לגנוב וורדים מהגינה של השכנים כי אין להם כסף לקנות זר נורמלי ב-100 ₪... אז בלי השתהויות ועיכובים נוספים קבלו את עשרת השירים שיעזרו לכם להתמודד עם לב שבור
הבהרה! תוכן השרשור הינו הומוריסטי ונכתב למטרות הנאה בלבד
אין לייחס לתוכנו כל חשיבות או מחשבה למעשה. קחו בקלות ותהנו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif מקום 10 ../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

מי:
ריבה מקנטייר
מה:
The Night the Lights Went Out In Georgia
מתי:
12/10/1991
איפה:
http://www.youtube.com/watch?v=Z4GMUlCBgd0
השיטה:
לשלוח את אחותך לעשות את העבודה המלוכלכת. ראשונה פותחת את המצעד שלנו היא המשמשית של הפורום. סמל הסקס וגאוות הרד-נקים למיניהם- ריבה (משמש) מקנטייר עם שירה The Night Went Out In Georgia. אומנם אף אחד לא בגד בריבה (לפחות לא בשיר הנוכחי) אך אשתו הפרוצה של אחיה בגדה בו בזמן שהיה מחוץ לעיר, לא עם אחד אלא עם כמה גברברים ועוד עם חברו הטוב ביותר. ריבה מאמינה כי זו סיבה מספיק טובה כדי לירות בה, להחביא את גופתה ולהפליל את אחיה ברצח (ולהתוודות עליו אחרי 50 שנה) כך מסתבר. עם אחיות כאלה, מי צריך חברים טובים שיבגדו בך עם אשתך?
קטע נבחר מהשיר: They hung my brother before I could say The tracks he saw while on his way To Andy's house and back that night were mine And his cheatin' wife had never left town And that's one body that'll never be found You see little sister don't miss when she aims her gun

Guncrazy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את יודעת שיכולת לבחור בשיר הזה בגרסה המקורית שלו ולהימנע מסיטואצית המשמש

המקורי לא חביב כמו של ריבה

ובכלל, ריבה היא אישה עם מקום מאוד מכובד בפורום.

LeAnnDylan

Well-known member
הוא יותר חביב משלה

אבל היא לא משמשית ו~זה~ לא כיף... אם כבר גרסה אחרת אז רק זו של ג'ניפר |ריר|

LeAnnDylan

Well-known member
ואיפה הכיף בזה?

אנחנו יכולים להכחיש עד מחר את אהבתנו למשמש אבל הבחורה פשוט נסגדת וחייבת להיות בכל מצעד פורומי
אפילו חן מתעליה!

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

כנראה שבגאורגיה האורות תמיד כבוים אחרת אין תירוץ להתלבשות תמידית בחשכה

Batya W

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

(צליל וחן - זה מה שהוביל לסטטוס האחרון שלי בפייק
)

West Doll

New member