10 שירי השנאה הטובים ביותר

West Doll

New member
אמג פעם ראשונה שאני רואה את הקליפ הזה

יש שם את גרסת המשמש שהיא אפילו יותר זקנה מהרגיל! רגע, זה קצת מוכר לי. יש מצב שראיתי את זה כבר
אבל מה הקטע של כל הדיבורים? לא שומעים את השיר
אמאלה, משמש הסייכו הזאת. אגב, מי שר את השיר בגירסה המקורית שדיברתם עליה?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif מקום 9 ../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

מי:
טיילור סוויפט
מה:
Picture To Burn
מתי:
29/01/2008
איפה:
http://www.youtube.com/watch?v=yCMqcFAigRg
השיטה:
הפצת שמועות. טיילור סוויפט ידועה בתור זמרת פופ פלסטית עם הרבה שירים קיטשים שמאפיינים ילדות בנות 15 (לא שחלילה יש לנו בעיה עם זה. כולנו היינו בשלב הזה בחיים
) ובדיוק כמו בת 15 טיפוסית היא נוקמת בצורה שהכי מאפיינת בני נוער- הפצת שמועות. "לך ספר לחבריך שאני פסיכית אובססיבית. אני אספר להם שאתה הומו". מאיימת סוויפט. אם זה לא מספיק היא גם מאיימת להפוך למזרון השכבתי ולצאת עם כל חבריו הטובים של האקס. ואם יעז האקס להגיע לביתה כדי להביע חרטה אביה של סוויפט יראה לו כבר מזה לפגוע בבתו...
קטע נבחר מהשיר: There’s nothing stopping me From going out with all of your best friends And if you come around saying sorry to me My daddy’s going to show you how sorry you’ll be

Guncrazy

New member
אחד השירים הכי מטומטמים אבר

אבל הוא כל כך מדבק וכיפי שזה גילטי פלז'ר כזה

LeAnnDylan

Well-known member
שקט הוא גאוני../images/Emo2.gif

בכלל אלבום הראשון שלה מעולה בעיניי! וכל הקנאים (חן, רעות) מזה סתמו|הא|

West Doll

New member
מה קנאים מה../images/Emo69.gif

באלבום הראשון עוד יכולתי לסבול אותה. באלבום השני היא התחילה לעצבן אותי כהוגן

LeAnnDylan

Well-known member
נו זה מה שהתכוונתי

האלבום השני שלה די כושל והיא גם די מעיקה אבל האלבום הראשון שלה היה די מוצלח ועכשיו הדעה הרווחת היא שהיא גם גרוע אבל זה רק בגלל שעכשיו היא מעיקה אז לא זוכרים לה חסד נעורים. אני ממש אוהבת את השירים שלה שם, נו

West Doll

New member
טיילור? לא נראה לי

היא דווקא מאמא'ס גירל. חברה שלך, מיילי, היא ילדה של אבא

סליחה אני עם דילן

אחרי שבמשך שנים הוכחת את עצמך כלאסביט פדופילית חסרת טעם אין לקחת שום דעה שלך ברצינות.

למעלה