10 שירי השנאה הטובים ביותר

West Doll

New member
נו זאת גישה של ילדי תיכון.

בגיל 20 פלוס זה כבר לא עובד
וזה רק נראה נואש יותר.

LoveMusicGuy

New member
../images/Emo2.gif

רק לי היא מזכירה שילוב בין משמשית מצויה לליאן ריימס?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif מקום 8 ../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

מי:
לי אן וומאק
מה:
I'll Think Of A Reason Later
מתי:
28/12/1998
איפה:
http://www.youtube.com/watch?v=foNWLp5Nzow
השיטה:
שנאה רנדומלית. לי אן וומאק היא בחורה טיפוסית ששונאת נשים מעצם היותן נשים. (בין ד'ר, דאן ד'אט) מכירים את זה שיש מישהי שאתם מסתכלים עליה, ומחליטים שהיא לא באה לכם בטוב? זה יכול להיות משהו בצורה הדיבור שלה, בהליכה שלה, בלבוש שלה או אפילו בצורה שהיא מחזיקה את העט. זה לא משנה, ברגע שהיא לא באה לכם בטוב אתם תשנאו אותה. גם אם היא סוג של מאמא תרזה. במיוחד אם בדיוק, ממש במקרה היא התחילה לצאת עם האקס שלכם... לי אן תומכת נלהבת של שיטת ה"שנא עכשיו חשוב על סיבה אחר-כך" אנחנו בעד.
קטע נבחר מהשיר: She may be an angel who spends all winter Bringin' the homeless blankets and dinner A regular Nobel Peace Prize winner But I really hate her, I'll think of a reason later

Guncrazy

New member
שיר גאוני../images/Emo47.gif

וואי שנאת חינם זו מעלה אלוהית...

West Doll

New member
../images/Emo47.gif

לפני זה לא שמעתי בכלל את השיר הזה. אין על שנאה רנדומלית

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif מקום 7 ../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

מי:
קריסטי לי קוק.
מה:
Fifteen Minutes Of Shame
מתי:
12/08/2008
איפה:
http://www.youtube.com/watch?v=Eai3IRKEKww
השיטה:
כתיבת שיר המספר על כל מעלליו של האקס ושליחתו לרדיו. קריסטי לי קוק, פליטת אמריקן איידול בעבר וזמרת קאנטרי בהווה בוחרת בנקמה מסוג שונה. בגדת? שיקרת? אני לא אסתפק בקריאה לאבי שידרוס אותך עם הטרקטור שלו. גם לא בהפצת שמועות מקומיות על העדפותיך המיניות. הו לא, אני אלך בגדול ואשמיץ אותך ברדיו. נראה אותך חכם גדול עכשיו...
קטע נבחר מהשיר: Every single lie you told I'm tellin! Every promise that you broke I'm rattin' you out! Every girl in this world's gonna know your name! And I hope you enjoy your 15 minutes of shame!

Guncrazy

New member
שכחתי שהיא קיימת בכלל../images/Emo122.gif

האלבום שלה אחרי איידול היה מאכזב מזל שיש לה את השיר הזה. הוא היחיד שטוב שם והוא גם כיפי וקליט

West Doll

New member
הסיכוי שהוא בכלל יאזין לשיר של קריסטי לי גבות

עזבי יאזין, הסיכוי שבכלל תחנת רדיו תסתכן בלנגן את השיר של קריסטי!!!

West Doll

New member
קריסטי לי גבות../images/Emo99.gif

אוייש איזה אלבום גרוע. אני זוכרת שהסתכלתי עליו בחנות ואני כזה "שיט, לקנות או לא? פדיחות ללכת למוכר ולקנות את זה
" ואז התחלתי לחשוב |אולי אני אגיד לו שזה מתנה ואז זה יהיה פחות מבדח...אבל הוא בטוח יעלה עליי כי באמריקה לא נוהגים לעטוף מתנות בחנות(ברצינות, אין להם שם נייר עטיפה בכלל) ואז הוא סתם יסתכל עליי בתור איזה ווירדו שנוהגת להגיד זאת מתנה כאילו זה מעניין אותו" בסוף הנחתי את הדיסק וקניתי איזה פליי און של קרי בטח
ואני שונאת את הקטע השקט ואז ___ג'ייסון___

LeAnnDylan

Well-known member
חצופה זה מזה כבוד לקנות אותה. אפילו שהיא גרוע

גם ככה לקחת בטח מלא דיסקים של קרי וג'וליאן אז המוכר חשב שאת בטח לא מבינה במוזיקה ורק לוקחת דיסקים של כוסיות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif מקום 6 ../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

מי:
גרטשן ווילסון
מה:
Homewrecker
מתי:
170/01/2005
איפה:
http://www.youtube.com/watch?v=edOynjUTMnc
השיטה:
הצבת אולטימטום. גרטשן ווילסון בוחרת להתרעם כנגד הורסת בתים בהתהוות. "אני בטוחה שחכית הרבה זמן כדי למצוא גבר כמו שלי" ווילסון מנסה להזדהות. אך מהר מאוד מציבה לבחורה אולטימטום ומודיעה לה שאם לא תחפף את עצמה במהירות היא תמצא את עצמה עם אגרוף מודבק לה בין שתי העיניים. בחורה כלבבנו
קטע נבחר מהשיר: Now honey I'm a Christian, but if you keep it up I'm gonna go to kickin' Your pretty little butt.. Is that clear enough?

Guncrazy

New member
לא שיר כל כך עצבני כמו קודמיו

אבל סביר להניח שהוא טוב מהם אז...

למעלה