Day of Creepy Stuff!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifDay of Creepy Stuff!../images/Emo121.gif

למי שלא יודע, היום הוא יום השישי ה-13! אני אישית לא מאמין בכול השטויות שקשורות לזה, אבל אני בהחלט מתכוון לצפות בסרט אימה חביב או שניים. מה אתם מתכוננים לעשות?

מית צאן

New member
אני לא אוהבת סרטי אימה...../images/Emo121.gif

תמיד פחדתי מסרטי אימה...
אבל אני בכל מקרה נוסעת לירושלים אז....
תפחדו בלעדיי

Hikaru no Yani

New member
בקשר לסרטי אימה

אפילו אם אני ארצה לראות אימא שלי לא תסכים כי היא מפחדת מהם

J e i n

New member
נצל"ש- בבקשה תעזרו לי!

ראיתי את הסדרה החל מפרק 20, מישהו בבקשה יכול לתאר בפירוט מה קרה ואיך זה נראה כשבתחילת הסדרה אבן 4 הנשמות התנפצה? זה בשביל הפיק שלי, אז בבקשה תענו לי!

אני מקדישה לכם שני סיפורים:../images/Emo113.gif

מרי בלאדי מרי
פעם אחת, הייתה ילדה. קראו לה מרי. היו לה הרבה חברים בבית הספר ונהגו לקרוא לה מרי בלאדי מרי. יום אחד, אבא של מרי בלאדי מרי, ביקש ממנה שתביא לו לחם מהמכולת. זה לא היה סתם לחם. הוא ביקש ממה- לחם פרוס!!!!! מרי בלאדי מרי הלכה למכולת וביקשה מהמוכר: "אתה יכול לתת לי בבקשה לחם? ושיהייה פרוס..." "אין בעיה, מרי באלדי מרי!" אמר המוכר. עינייו היו מלאות אש, ומרי בלאדי מרי הרגישה כי הוא שונא אותה שינאה עזה. "מרי בלאדי מרי, את רוצה לראות... איך חותכים לחם?!" "כן," ענתה לו מרי בלאדי מרי. מרי בלאדי מרי התמימה שלחה את ראשה כדי לראות ופתאום.... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחק המוכר חתך למרי בלאדי מרי את הראש!!!!!!!!! מאז, בכל יום שישי ה-13, אם אתם כותבים על מראה באודם אדום:"מרי בלאדי מרי, האם תהיי שלי הלילה?" או שתראו מבתוך המראה את ראשה המדמם, הוא שתעלמו, או שהיא תצא מהמראה ליכרות לכם את הראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה!D:

"תביאי לי...|בדגש|לחם פרוס!!!" וואו כאילו איזו תרגדיה! לחם פרוס! אוי לא!!!XDDD

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifגם אני לא מאמינה בזה..

אבל אני אוהבת סרטי אימה
ויש לי מורה שספרה לנו שפעם היא לא האמינה בזה, אבל היא גלתה שכל פעם ביום שישי ה-13 קורים לה דברים ממש רעים (תעונות דרכים כמעט קטלניות וכדומה..)

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifגם אני.. דברתי רק על המורה שלי

אני חושבת שזה סתם כיף לראות את כל סרטי האימה ולא לישון דבוע אחר כך

NarakuDaBoss

New member
כן,

אני לא מחובבי סרטי האימה, אבל אני בהחלט חושב שזה נחמד לראות אחד פעם בכמה זמן....

מישהו ראה "הצילצול"?../images/Emo113.gif

סרט מפחידדדדדדדדדדדדדדד! את השני אני לא מעיזה לראות...

למעלה