Day of Creepy Stuff!

אווה15

New member
נצל"ש! ראיתי אתמול "הסמוראי האחרון"

וזה סרט שמדבר על יפן מסוף המאה ה-18 (זה בערך 2 מאות אחרי אינויאשה)...היה נחמד, חרבות סמוראים, טום קרוז, בלאגנים וזה היה כ"כ אינויאשה! בכל פעם שדיברו יפנית הבנתי טיפונת, והבגדים האלה שקיקיו ואינויאשה לובשים- בול אותו דבר.. המכנסיים הענקיות והמגניבות האלה, ואפילו החוט הזה שנקשר לסרט פרפר מסביב לצוואר... והחרבות הזכירו בצורה מפחידה את טסאייגה בצורתה הפשוטה.. היה מדהים :) סרטי סמוראים זה נחמד...

sintesis

New member
סרט חביב

ראיתי אותו הרבה לפני ששמעתי על אינויאשה, אניצכה לראות אותו שוב

נורל

New member
אמממ אני שונאת סרטי אימה..

אין להם עלילה הם סרטים דפוקים כאלה... אני אוהבת קומדיות ופעולות. סרט שאהבתי שהוא ככה ככה אימה זה סרט אנימה אחד המסע המופלא בטח רובכם ראיתם זה סרט טוב וגם הנסיכה מונונוקי....

נורל

New member
הסרט הזה מזכיר את אינו

יש שם גם שדים ווהגיבור השני ממש דומה למירוקו לדעתי קוראים לו אשיתקה

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifאוו,הנסיכה מונונוקי../images/Emo99.gif

סרט מעולה, ראיתי אותו 4 פעמים.

metuka15

New member
המסע המופלא זה ככה ככה אימה?

מה אימה בסרט הזה? XDDDDDDDDDDDDDD אולי היצור חסר הפנים נראה קצת מפחיד בהתחלה..אבל הוא התגלה כיצור חביב..גם יובאבה לא מפחידה..מה מפחיד בו בעצם?

metuka15

New member
המסע-לא העולם

וכותבים פשוט וכן..זה בהחלט סרט מהמם ^^

XDDD אני זוכרת את יום שישי ה-13 שלי

פעם אחרונה שהוא תקף אותנו, הלכתי עם חברה שלי לאיזה פרדס נטוש בנסיון לעשות סיאנס!
זה לא עבד כי החברה השתפנה לי, אז הסתפקנו באיזה קריאת ספר אימה >.< המממ, השנה אני מתכננת על סיוט ברחוב אלם! פעם אחרונה שראיתי אותו הייתה כשהייתי אולי בת 6, מה שאומר לפני 11 שנה ^_^

יש היום ב-10 בלילה בערוצי סינמה

פרדי נגד ג'ייסון זה נחשב? ואני אוהבת סרטי אימה... כי זה מצחיק!! :)

MichelleLev

New member
אתם תמותו הרגע קרה לי משהו נוראא

נשכתי את הלשון! סתם סתם.. לא מאמינה בחרטא של יום שישי ה-13.. אומרים שהשדים נולדו ביום שישי ה13.. לא מזכיר לכם אהמ מישהו מפה?

NarakuDaBoss

New member
יופי!

זה אומר שעכשיו נוכל לחגוג יומולדת לנאראקו, סאשומארו, ג'אקן, קאגורה, קאנה וכול החבר'ה! יומולדת שמח לשדים! (
- אל תקשיבו לי, אני מוזר....)

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifאבל

אינויאשה הוא רק חצי-שד (בינתיים). גם אם הוא הופך לשד שלם זה לא נחמד לחגוג יומולדת למישהו שבטח יהרוס הכול!

למעלה