Day of Creepy Stuff!

זה יום נורא!! תקראו../images/Emo70.gif תקראו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום לסבא שלי הייתה אזכרה
וגם..(אני רוכבת על סוסים למי שלא ידע..) היום הסוס נכנס לאטרף ונפלתי את נפילתי הראשונה..לקחו לי שנתיים ליפול:p

סיפור מספר 2../images/Emo113.gif

האישה הלבנה
פעם אחת, גרה בתוך טירה אישה. האישה לבשה שמלה לבנה מוכתמת בדם. פעם אחת, יצאה האישה הלבנה והזמינה מונית. נהג המונית היה שיכור. "לאן את רוצה שאסיע אותך?" שאל הנהג השיכור, "תסיע אותי... 100 מטר..............." הסיע אותה הנהג 100 מטר. ביום השני הסיע אותה 200 מטר. ביום השלישי הסיע אותה 300 מטר. ביום הרביעי הסיע אותה 400 מטר. ביום החמישי הסיע אותה 500 מטר. ביום השישי, שאל הנהג: "לאן את רוצה לנסוע?" האישה הלבנה ענתה לו: "תסיע אותי 13 מטר................" הסיע אותה נהג המונית 13 מטר. ואז לפתע, הוא שם לב למראה של האישה. הוא עצר את המכונית ושאל: "למה יש לך ניבים כאלה?! ולמה השימלה שלך מוכתמת בדם?!" ענתה לו האישה: "הדם הזה הולך להיות... שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם תכתבו ביום שישי ה-13 על מראה האישה הלבנה, האם את שומעת?" או שתראו את נהג המונית המת, או שתראו את האישה הלבנה הורגת את נהג המונית, או שהאישה הלבנה תנעץ בכם את שיניה!!!!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifאיזה מיסכן נהג המונית../images/Emo7.gif

מה הוא בסך-הכול רצה? להשיג כמה שקלים מהסעת אנשים למקומות שהם רוצים להגיע אליהם? עכשיו גם נהגי מוניות אי-אפשר להיות? פחח, איזה אנשים, אני אומר לכם....

אם תהייה נהג מונית-הזהר!../images/Emo18.gif

אם אתה רואה אישה לבנה עם שימלה לבנה ודם, וניבים... ת=ברח לה ותאמר לה שלא ראיתה אותה... למרות שדבר כזה אי אפשר לפספס...D:

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo12.gif

קאנה היא אחותה של קאגורה, שתיהן שדות עוצמתיות ומרושעות שנוצרו על-ידי נאראקו העוד יותר מרושע (את יודעת מי זה נאראקו, נכון?).

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאה.. הילדה עם המראה.. טוף..

פשוט לא קלטתי את השם שלה עדיין

יאיי יום שישי ה-13 ../images/Emo13.gif

שנה שעברה התנתק לי החשמל והאשמתי את החתול השחור שלי

בעעע >_< שטויות מטומטמות.

את מזכירה לי את הדודה בת העשר המעצבנת והפקצית בטירוף, שעשתה לנלי החתולה השחורה היפיפיה שלי 'טפו טפו' וירקה עליה... >.< הפקצה הזאת לא הייתה רחוקה מלקבל ממני מכות.. ברצינות. >_<

למעלה