This Is The Best Week Ever.

Another Grave

New member
../images/Emo129.gifThis Is The Best Week Ever.../images/Emo129.gif

שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ?
אמן/אלבום השבוע ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ציטוטי השבוע ?
תכנונים לשבוע הבא ?
תמונת השבוע ?
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? מדגישומטיק :: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שיהיה סוף שבוע רגוע וקריר לכולם

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif INTO THE WILD .../images/Emo252.gif

שיר השבוע של MCR ? נמ .
שיר השבוע בכללי ? אעאעאעעא כל מארס
וואו .נראלי זאת פעם ראשונה שבאמת יש לי רק אמן אחד . כאילו ,שמעתי רק אותם השבוע .חוץ מהיום , אבל אני לא זוכרת מה שמעתיXD
אמן/אלבום השבוע ? מארס
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט :: לא היה .אני חושבת .
. ספר ::
. תוכנית :: סאות'פארק .
וידאו :: מלאמלא של מארס ,בעיקר הופעות מהתור . אבל הכי ,זה שג'ארד נופל
חמוד . http://www.youtube.com/watch?v=egBDlIvWDhU
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ההופעה של 30STM#@!#@!.
משהו בהופעה .
חולצה רשמית של מארס
התרחקות מחברות>>
ציטוטי השבוע ? חחחחחח היו מלא מההופעה ,אבל היה אחד של ג'ארד שנורא הצחיק אותי
שהוא אמר לכולם לקפוץ ,ואז הוא כזה אומר לעצור ,כי כמה לא קפצוXD אז הוא אומר , ' וואטפ וורנג וויד' יו ? '
תכנונים לשבוע הבא ? - להפגש עם חברות<: - נמנמ להתחיל סוףסוף את העבודה במת' . - מבחן באנגלית>>
תמונת השבוע ? אני חושבת שזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי מההופעה עצמה .
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? מדהים*-* היה קצת מאכזב לצאת וללכת אחורה ,וגם לשמוע שהם יצאו אחרי ההופעה , אבל הייתה הופעה מעולה
. הם ניגנו את אטאק#@!##$#@
#@$
. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif INTO THE WILD .../images/Emo252.gif

שיר השבוע של MCR ? נמ .
שיר השבוע בכללי ? אעאעאעעא כל מארס
וואו .נראלי זאת פעם ראשונה שבאמת יש לי רק אמן אחד . כאילו ,שמעתי רק אותם השבוע .חוץ מהיום , אבל אני לא זוכרת מה שמעתיXD
אמן/אלבום השבוע ? מארס
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט :: לא היה .אני חושבת .
. ספר ::
. תוכנית :: סאות'פארק .
וידאו :: מלאמלא של מארס ,בעיקר הופעות מהתור . אבל הכי ,זה שג'ארד נופל
חמוד . http://www.youtube.com/watch?v=egBDlIvWDhU
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ההופעה של 30STM#@!#@!.
משהו בהופעה .
חולצה רשמית של מארס
התרחקות מחברות>>
שזכיתי בכרטיסים בחינם מראש1 .XD
ציטוטי השבוע ? חחחחחח היו מלא מההופעה ,אבל היה אחד של ג'ארד שנורא הצחיק אותי
שהוא אמר לכולם לקפוץ ,ואז הוא כזה אומר לעצור ,כי כמה לא קפצוXD אז הוא אומר , ' וואטפ וורנג וויד' יו ? '
תכנונים לשבוע הבא ? - להפגש עם חברות<: - נמנמ להתחיל סוףסוף את העבודה במת' . - מבחן באנגלית>>
תמונת השבוע ? אני חושבת שזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי מההופעה עצמה .
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? מדהים*-* היה קצת מאכזב לצאת וללכת אחורה ,וגם לשמוע שהם יצאו אחרי ההופעה , אבל הייתה הופעה מעולה
. הם ניגנו את אטאק#@!##$#@
#@$
. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנע.

שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ? אמ לאדעת. היו הרבה עד יום שלישי- מאז, ממש מעט.
אמן/אלבום השבוע ? אותם הרגילים... בעיקר סופר ג'וניור, שייני ואפאקס.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- אליס בארץ הפלאות ספר-
תוכנית- ג'קיל ועוד כמה וידיאו- כל מני שטויות מהסופר שואו 3 שאין לי כוח להביא
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
נפגשתי עם חברות בשני
צבא וזה.
ציטוטי השבוע ?
תכנונים לשבוע הבא ? לשבועיים הבאים- טירונות וזה0.0; סוגרת שבת הבאה
תמונת השבוע ? שמתי גם בשבוע שעבר אבל לא נורא
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? ... גם אם הייתי אוהבת אותם. O_ם הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif אכן חבול ../images/Emo122.gif

... יש לי יבלות ברגליים, שפשפת ומכה על הכתף שאין לי מושג מאיפה היא הגיעה. וזה עוד לפני שקיבלתי נשק D; [אני כמעט בטוחה שאני הולכת לכוון לצד השני בטעות ולירות בעצמי. עד כדי כך אני נכשלת~]

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif חחחח יהיה בסדר../images/Emo13.gif

כל עוד תשימי את הנשק רחוק מספיק שאת הולכת לישון

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשבוע הבא, כן...

לפחות לא השבוע חח. וחפרתי באוף למטה אם בא לך לקרוא את כל החוויות. ^^

NoAmItA ChAn

New member
אני עייפה, ואין לי כוח ללכת לישון

שיר השבוע של MCR? X שיר השבוע בכללי? 30 סקנדס טו מארס. וגם: The Blower's Daughter - Damien Rice אמן/אלבום השבוע? 30 סקנדס טו מארס. וכל מילה נוספת מ-יו-ת-רת! ותוספת של היום: Passion - Peter Gabriel - פשוט אלבום מקסים. באמת. מלא מנגינות ומקצבים שונים ומדהימים *-* Sigur Ros - () - התחלתי לשמוע את האלבום הזה, ועצרתי דיי בהתחלה כדי לעבור לפיטר גבריאל XD האמת שזו נשמעת להקה מזה מגניבה. למי שלא יודע, אני אספר כמה פרטים על האלבום הזה: - לשירים בו אין שמות. הם ממוספרים באלבום בשמות Untitled 1, Untitled 2 וכו' <: - הליריקס של השירים הם ג'יבריש. הסולן של הלהקה האיסלנדית הזו לקח שורה בג'יבריש שדומה לאיסלנדית וחזר עליה בכל השיר, בצורות שונות. אחת המטרות של זה הייתה לתת לשומע את היכולת להחליט מה הוא שומע. בדיסק, אגב, במקום חוברת ליריקס יש חוברת ריקה. - לפי מה שהבנתי, את האלבום הזה הם הקליטו בבריכה ריקה, בשביל האקוסטיקה <: - הסולן מנגן שם על גיטרה, אבל במקום להשתמש במפרט או באצבעותיו, הוא פורט על הגיטרה באמצעות קשת של כלי מיתר. התחלתי לשמוע והם נשמעים ממש טוב *-* סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - המממ.. לא חושבת שהיה משהו. אהה, בעצם ראיתי את האחרון של בורן עם סבתא שלי :) ספר - ברייקינג דון.. תוכנית - המורדים וטיפה האוס.. וידאו - נו, אני מעלה סרטונים מההופעה ליוזר שלי ביוטיוב, אתם יכולים לחפש: PenguinKillTheRock. העליתי גם את הנפילה של ג'ארד על הבמה XD דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ההופעה של 30 סקנדס טו מארס!!!!@#%<@<%#@?!< היה פשוט מושלם. ואח"כ פגשתי את טומו, והיה גם מושלם! *-*
הלכתי עם אמי ועם אחי לבקר מסעדת נודלס, והיה ממש טעים, במיוחד הקינוח *-*
היום הייתה מסיבת יום הולדת לידיד הכי טוב שלי ולחברה שלו, והיה ממש נחמד :)
קיבלתי פלאפון חדש XD
לא| בזמן האחרון אני מרגישה פשוט מוזר. בעיקר מאוחר בלילה (בערך בשעות האלו). אולי זה בגלל ההופעה ואולי לא, אבל.. לא יודעת. כאילו אני מרגישה לבד, למרות שאני יודעת שאני לא.
בקושי יצא לי לנגן השבוע כמעט..
חם כל כך.
אני בכאבי בטן. ציטוטי השבוע? כל מיני של ג'ארד מההופעה XD תכנונים לשבוע הבא? לתת לעובדה שהייתה הופעה לחלחל XD הממ.. שיעור נהיגה 4, לבוא לחברה שלי, ביליארד עם חברים, לבוא לחברה אחרת וטובה שלי ואולי גם לקבל את THIS IS WAR, לבוא לידיד שלי, שיעור גיטרה, כנס אנימה וזהו :) תמונת השבוע? אין לי כוח. ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM? מושלמת

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ווואו נשמע טוב.

הלהקה (?)ששמת באמן השבוע . נשמע ממש מעניין . צריך לבדוק את זה יום אחד

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהלהקה נשמעת מגניבO:

אין לי כוח לחפש אבל, בטח גם לא אוהב את הסגנון, אבל זה נשמע מגניב הקטע עם הג'יבריש
ו... תהני בכנס T_____________________________T אני רוצה כנס. כנסכנסכנסססס T_________T לא זכרתי בכלל שזה שבוע הבא, איזה תחת T_T *מתה*

NoAmItA ChAn

New member
יש לי תמונה

והיא הורסת אותי מצחוק כל פעם מחדש. בחיי שכל פעם שאני מסתכלת על זה במבט ראשון הוא נראה לי כמו נערת תיכון בשנות ה-80.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וואט דה...? XDDDDDDDDDDDDDD כאילו חשדתי שזה הוא כי על מי עוד את יכולה לחפור והעיניים דומות וזה אבל- מה?! XDDDDDDDDD הוא נראה כמו... נו זאתי, הבת של אל בנדי מנשואים+.

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDDDD צודקת!!

העיניים ועצמות הלחיים זה הדבר היחיד שדומה לבעלי הנוכחי!

למעלה