This Is The Best Week Ever.

NoAmItA ChAn

New member
האמת שהן באמת ערוכות

כי זה לא הצבע שלו XP צבע העיניים שלו הרבה יותר בהיר, כמו בתמונה הנ"ל <:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ערוכות .

אבל עדין יש לו עיניים מדהימות . אבל הוא סנוב .~

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

NoAmItA ChAn

New member
תמונה אחרונה, כי אני פשוט לא יכולה איתו

הדבר היחיד שעובר לי בראש כשאני רואה את התמונה הזו זה: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!

Because Of May

New member
"הגוף זוכר. לא, עוד לא מאוחר מידי..." ../images/Emo109.gif

שיר השבוע בכללי ? כל הפסקול של Repo! The Genetic Opera
. Eminem- Love the Way You Lie Stan (מטורף
) Lose Yourself Without Me אפרת גוש- ממחר דף חדש, מצעד הגאווה
.
אמן/אלבום השבוע ? 30STM, כמובן!!! ואמינם המדהים.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- ריפו! דה ג'נטיק אופרה. וואו, איזה סרט גדול! D:. תוכנית- האוסי, יומני הערפד, דם אמיתי, חברים.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
זרימה להופעה של 30, שהייתה אחלה!
.
חדר חדש- החלפנו רהיטים ושינינו את המיקום שלהם, יצא מדהים...
אני עצבנית על אמאבאחות כל הזמן בערך.
הוא בצבא כל הזמן :(.
אבל הוא מראה סימנים של געגוע ושינוי... נראה לי...
אני לא רואה את חברים שלי בגלל העבודה הזו :S.
ציטוטי השבוע ? "רגעי געגוע הם שקר של זמן." והייתי מצטטת את כל סטן של אמינם, אבל אין מקום. שיר נוראי, מדהים, אבל נוראי.
תכנונים לשבוע הבא ? עבודה, אלא מה S:.
תמונת השבוע ? יש כמה. קודם, של ריפו D:
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? לא רעה בכלל
.

Because Of May

New member
תמונה שנייה: מההופעה של 30 ../images/Emo8.gif. ../images/Emo109.gif

מודה באשמה, גם לי יצאו צווחות קטנות של "אמגגג איזה חתיך ג'ארדדד יואווווו@#%#$^". מ'כפת לי, עילי סבל D:.

Ever want to just STOP? ../images/Emo223.gif

30STM
שיר השבוע של MCR ? נו, באמת! 30STM
שיר השבוע בכללי ? 30STM - Vox populi Search and destroy The fantasy The Kill This is war A7X - Save me Nightmare 30STM
אמן/אלבום השבוע ? 30STM - This is war A7X - Nightmare 30STM
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- לבנבנות [בפעם ה-13!
] , הבחור הטוב [אבל עדיין לא סיימתי לראות חח] תוכנית- צחוק מעבודה, מועדון לילה. וידאו- כל הסרטונים ששמו ביוטיוב [או בקבוצה של 30סטמ בישראל בפייסבוק] מההופעה
30STM
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ההופעה.
נפגשתי עם חברה וטיילנו בעיר, ואחר כך נפגשתי עם בנות דודות וישבנו למילקשייק<:
פגשתי הרבה אנשים, גם חדשים וגם ישנים, בהופעה:)
עשיתי נזם.
קניתי שרשרת של תו סול ממש יפה, ואיבדתי אותה יום אחרי ההופעה..
לי הייתי כל השבוע במכון.
חם. 30STM
ציטוטי השבוע ? hold on hold on a seconds, you you you you and you in the back, you weren't jumping wtf is wrong with you?! "יש כאן צרפתים? מי מכאן מצרפת? מה נסגר עם הצרפתים בישראל?!"
חחחח לא זוכרת איך הוא אמר את זה באנגליתXD ~אני וחברה יושבות בטיילת על הדשא במורד כזה, הסיגריות נופלות ומתגלגלות למטה~ נטלי: "לאלאלאלאלאלא" אני: "אמג, את כזו סתומה! את ממש הזכרת לי את הסנאי מעידן הקרח עכשיו"
זה היה מצחיק. ולא זוכרת עוד. 30STM
תכנונים לשבוע הבא ? כל מיני סידורים וכאלה.
30STM
תמונת השבוע ? כלכך זאת.
קרדיט לוואלה על הצילום. 30STM
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? מדהימה.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק שאנון ותומו המגניבים

STEMINEM

New member
הוא צודק.. כל הנמל מפוצץ צרפתים

הרגשתי כמו תייר עם פאוץ'

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif למה כולם לוקחים מובן מאליו ,

שאין שיר השבוע של מייכמ ?

../images/Emo216.gifשאנון פאקינג ליטו../images/Emo226.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

עזבו אותי מג'ארד..:) שיר השבוע של MCR ? תתפלאו אבל ממש בא לי לשמוע אותם לאחרונה, התגעגעתי לחברה הזאת.. שמעתי היום את inafsiadw בקיצור..סמטרי דרייב ועוד כמה מהאלבום הזה. שיר השבוע בכללי ? כל השירים של 30סטמ
אמן/אלבום השבוע ? 30סטמ
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? דם אמיתי,הפמליה.. סרט:באד קומפני
יכולה לראות מאה פעם ולהמשיך לצחוק
דבר טוב/רע שקרה השבוע ? טוב:ה-ה-ו-פ-ע-ה!!!!!!!!!!..שאנון הזה כ"כ חמוד!!!..מתופף בחסד..כפרעליו
ופגשתי את קארין, וקארין מת"א..ועדייייייייי!!!!!!!!!!
.. רע:טוב זה ידוע שאני סובלת מכאבי ראש מטורפים וידעתי שאם אני אגיע לת,א משהו חייב לקרות. בבוקר שאחרי ההופעה,6 וחצי ככה קמתי עם המיגרנה הכי קשה שהייתה לי בחיים כולל הקאות, סחרחורות ובחילות..לא עברה עד הצהריים..גאד דם יו תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ציטוטי השבוע ? כל מיני שטויות שאמר ג'ארד. תכנונים לשבוע הבא ? מה שבא ברוך הבא. תמונת השבוע ?..באמת??כל תמונה שתראו מההופעה
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? מדהימה עד דמעות.

PUMPKIN juice

New member
'בזיכרון ישן על התחלה חבוי לו גם הסוף ..'

שיר השבוע של MCR ? ESOM שנורא התאים לי להרגשה..
שיר השבוע בכללי ? Where Did You Sleep Last Night-Nirvana ללא ספק שיר השבוע שלי, שמעתי אותו וניגנתי אותו השבוע בכמויות לא קונבנציונליות. אה, גם- Love The Way You Lie.. אמינם הוא הראפר היחידי לדעתי שמצליח להעביר רגש דרך ראפ.
אמן/אלבום השבוע ? מממ, אין אומן ספציפי..
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט-הארי פוטר השישי, מאוד נהניתי כשהתנתקתי לרגע מהספרים :) תוכנית-התוכניות על הרוק בערוץ שמונה, בונאה אני מבלה שעות מול הטלוויזיה בגלל התוכניות האלה! ספר-לאכול להתפלל לאהוב.. חזרתי אליו ואני מאוד מרוצה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
לאט לאט מתחילים לאסוף את השברים.
יש לי חברים טובים.
נסיעה לגראנד וחידוש מלתחת המכנסים שלי :)
לאט לאט אני מתחילה לשלוט יותר ויותר בגיטרה! זה נחמד לראות מעט תוצאות אחרי השעות שאני מבלה איתה.
אי יכולת לבכות, זה מאוד מתסכל רק שתדעו..
ציטוטי השבוע ?
תכנונים לשבוע הבא ? חברה טובה באה מחר, על האש בערב לכבוד כיתת י' החדשה, יומולדת של חברה טובה במיוחד, לחגוג לה בהמשך השבוע, פגישת איחוד מדהימה באפק ושאולי עוד חברה טובה תבוא :)
תמונת השבוע ? ליד ירושלים ב6 בבוקר, זה היה כ"כ יפה.
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? היה מדהיםםםםםםם!!! סתם, לא הייתי.. מקווה שכולם נהנו :)

למעלה