This Is The Best Week Ever.

STEMINEM

New member
מתחרפן מהאנושות !

לא מעניין שיר השבוע של MCR ? sLEEp שיר השבוע בכללי ? Closer To The Edge אמן/אלבום השבוע ? 30STM סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? LTWYL 16 יום - 53 מיליון :S Seriously Paul, don't be a dick yo when he did THIS shit... JESUS CHRIST http://www.youtube.com/watch?v=PXoxFoScsbY LMAO דבר טוב/רע שקרה השבוע ? עבר מהר =\ חוזרים לשביזות ציטוטי השבוע ? יש לי חלום לשכור שני בלשים ולתת להם לעקוב אחד אחרי השני..! So after a year and 6 months It's no longer me that you want But I love you so much it hurts Never mistreated you once I poured my heart out to you Let down my guard swear to god I'll blow my brains in your lap Lay here and die in your arms Drop to my knees and I'm bleedin' I'm tryin to stop you from leavin' You won't even listen so fuck it I'm tryin to stop you from breathin' I put both hands on your throat I sit on top of you squeezin' Til I snap ya neck like a popsicle stick Ain't no possible reason I could think of to let you walk up out this house And let you live Tears streamed down both of my cheeks Then I let you go and just give And 'fore I put that gun to my temple I told you this... And I would have did anything for you To show you how much I adored you But it's over now It's too late to save our love Just promise me you'll think of me Everytime you look up in the sky and see a star cause I'ma... I'ma space bound rocket ship and your heart's in the moon And I aimin' right at you Right at you 250 thousand miles on a clear night in June And I'm so lost without you without you תכנונים לשבוע הבא ? לסגור שבת תמונת השבוע ? אין לי ולמי שהגיע איך הייתה ההופעה של 30STM ? חרבות חח הופעה בת אלף זונה חבל לא היו כמו אמנים ישראלי שילמדו קצת..

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif We were the kings and queens of promise

שיר השבוע של MCR ? אמ.. לא XD אבל אני רוצה לשמוע אותם אוף! שיר השבוע בכללי ? בעיקר שירי MTV וכמובן של 30
אמן/אלבום השבוע ? 30STM סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
- מועדון לילה, צווארון לבן. דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ההופעה!!!
אני רבה יותר מדי עם ההורים, הם כלכך מעצבנים גאדמט. ציטוטי השבוע ? מה שעדי כתבה על מה שג'ארד אמר XD שירלי:"קארין, היום אני שוב במסיבת בולבולים" אני:"מה? :O" שירלי:"אני הולכת לסרט עם הרבה בנים ויניב" לפני ההופעה, מחכים לגוט נו שיים שיעלו עדי:"פתאום שי גולדשטיין עולה לבמה 'לאלא אני רק מנקה כאן'" מישהו בהופעה:"היי את מוכרת לי" אני:"עמדתי לידך מקודם" הוא:"אוי נכון!! ראית איזה עולם קטן?!" תכנונים לשבוע הבא ? עבודה, BBB, שיעורי נהיגה והלוואי ואני אעבור תיאוריה, מקווה שיהיה ערב שתייה או מסיבה או משו
תמונת השבוע ? אהבתי ביותר
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? מעולה :)

Wrath Within

New member
Caught in a change, 25 to life.../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ? 25 To life - Eminem Spacebound - Eminem
אמן/אלבום השבוע ? Em
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט: מהיר ועצבני 1+4, אין על הקאסט הזה! ספר: "שתיקת הכבשים"
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
היה כיף במוצ"ש
לצאת במוצ"ש מתברר כרעיון רע בראשון בבוקר
שביזות יום ז'.
ציטוטי השבוע ? "I feel like when I bend over backwards for you all you do is laugh Cause that ain't good enough, you expect me to fold myself in half" "If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss"
תכנונים לשבוע הבא ? להפסיק להמציא תירוצים לצאת מהשביזות
תמונת השבוע ? אמ3>
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? פצצה, רק חבל שלא הייתי.

STEMINEM

New member
סובלת בצבא מסכנה

אם הייתה יודעת מה אני עובר אולי הייתה קצת מעריכה

Hadar way

New member
להלהלה

שיר השבוע של MCR ? היו כל מיני אבל זימזמתי לי את קיוביקלס כמה פעמים שיר השבוע בכללי ? אה.................................... אמן/אלבום השבוע ?
לא יודעת להחליט
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? ראיתי את זוהי סדום בשבת שעברה אם אני לא טועה.... דבר טוב/רע שקרה השבוע ? עבר די מהר, עבדתי אז רע היה לקום כל בוקר מוקדם טוב- נהיה לי חשק לאיגואנה 3> ציטוטי השבוע ? לא יודעת אני אף פעם לא זוכרת, אבל הילדים בקייטנה אמרו דברים חמודים
תכנונים לשבוע הבא ? מפגש בבצפר החדש נסיעה תל אביבה לונה פארק/סופרלנד ולישון עוד קצת לפני שנגמר החופש אה ורופא שיניים הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

TicketToRide

New member
עושה למרות שבטח ../images/Emo129.gif

לא תראו .. נו מילא
שיר השבוע של MCR ? מיי ואי הום איז טרו יו .. אחד השירים !
שיר השבוע בכללי ? פיקשן-אוונג'ד .. אמאא כמה בכיתי ! באפלו סולג'ר - בוב מארלי ..
אמן/אלבום השבוע ? נייטמר-אוונג'ד.. והראשון של בית הבובות .
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? דה האנגאוור ! ואווו אחד הטובים באמת .. אין לי מושג איך לא ראיתי את זה עד עכשיו .. איזה עולב אני
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
יצאנו עם החברה לדג על הדן לשישה ימים (בגלל זה נטשתי )
מחזור ?
קניתי ספר ! יאיייי
ציטוטי השבוע ? היינו בדג על הדן ואחד הבנים השרוטים שלנו אומר למדריך שיצא איתנו לשם שמעשן סיגריות קאמל .. "יאו אתה כזה קאמליסט ! רואים שאתה גמל ! "
חחחח אחד הדפוקים ! והיו עוד מלא אבל יש לי זיכרון של .. של משהו שאין לו זיכרון .
תכנונים לשבוע הבא ? לקנות חולצות אחידות לביה"ס .. אולי בעז"ה לקפוץ לת"א ..
תמונת השבוע ?
ולמי שהגיע ,איך הייתה ההופעה של 30STM ? מקנאה בכם רצח .. מקווה שנהנתן מהממות ומהממים !
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
תודה יקירי .

Wrath Within

New member
למה? הנה אני ראיתי :]../images/Emo11.gif

זיכרון של דג* וגמני ראיתי דה האנגאובר באיחור עננננננננק, כמו הסרט. סרט טוב. מומלץ.

למעלה