שלום לכולם
אנחנו,יותר נכון ההורים שלי, משפצים את הדירה שלנו +הוספת קומה למעלה (קומה אחרונה בביניין), בתל אביב. סיימנו כבר את תכנון פנים הדירה +הלמעלה, עם האדריכלים שהם גם המעצבי פנים. למעלה יהיו ההורים, למטה אני ואחיי. היום סוף סוף אפילו סגרנו על הריצוף לבית, לקומה התחתונה, ולחדר של ההורים, ללשאר הקומה העליונה כנראה יום ראשון. את המטבח גם כבר סגרנו על העיצוב שלו, ונעשה אותו אצל נגר, מכיוון שהוא לא מטבח סטנדרטי שאפשר להזמין בחברת מטבחים, רגבה וכו. אמא ואני רצינו גם כמו איריס לה קוצינה משולב אבל ויתרנו כי שיכנעו אותנו שתנור נמוך, כאשר משתמשים בו המון, לא נוח בכלל, ויותר פרקטי תנור נקרא לזה גבוה. מקרר ,כבר הזמנו, (מפאת מגבלה מסויימת, חייב להיות עומק 60 ס"מ) ליבהר, אם מכירים. שאר הדברים גם יחסית סגורים מבחינת עיצוב וכו על הנייר אבל עדיין בשלבי בחירת הדברים עצמם בחנויות, צבעים וכו... למרות שאני אולי הבת של אלא שמשפצים, אני מאוד מעורבת והולכת לכל הפגישות עם האדריכלים, היסתובבויות בחנויות וכו... אז אם יש סתם עוד שאלות על איך אנחנו משפצים וכו אשמח לענות בכייף... זהו, בהצלחה לכולם. ומזל טוב על הפורום. אפי.