סיפור שכתבתי...

../images/Emo13.gif סיפור שכתבתי...

הי! :) אמ... יש כאן סיפור שכתבתי... אני ממש אשמח אם תוכלו לקרוא אותו ולתת לי ביקורת! :) הוא לא קשור לטוקיו הוטל, אבל ראיתי שאתם כותבים פאנפיקים, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לקרוא את שלי ולהגיד לי אם יש בו משהו לא טוב (גם משהו טוב זה יהיה נחמד... חחח אבל תדברו בכנות... =) )... תודה!
PS: זה לא כל הסיפור... זה קצת ממנו... פשוט עוד לא הקלדתי את כולו על המחשב... כבר אין לי כוח... הוא ארוך... XD ואין לו כרגע שם... חחח

PerfectSP

New member
הא?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

ואם כבר, למה לא שרשרת לשרשור פאנפיקים?

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifזה מדהים!!!! זה פשוט מדהים!!!!!!!../images/Emo26.gif

קראתי עכשיו את כלו ופשוט............... הוא היה ארוך, אבל זה היה שווה את זה!!!!!!! תמשיכי דחוףףףףףףףףףףףףףףף ממש אהבתי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilo093

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifפרק 8../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

פרק 8 אלה שהפעם קרה משהו ממש מוזר בסיום השיר. ביל העלה מעריצה מהקהל, כרגיל. היא זייפה כל כך, שזה ניראה כאילו מגדל פיזה התעקם בגלל הקול שלה. אבל לא נורא. כשהם סיימו לשיר, ביל חיבק אותה, והלך לכיוון של סאקי כדי שיוריד אותה חזרה בלי בביטחה, רק שלפני שהוא הספיק להגיע לסאקי, המעריצה תפסה אותו. וכשאני אומרת "תפסה אותו" אני מתכוונת, תפסה אותו!!!!! בביצים!!!!!!!!!!! ואז, ביל השתתק לגמרי, ונפל על הברכיים. המעריצה ניצלה את זה, הרימה לו את הראש, והדביקה לו נשיקה צרפתית!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא ממש אנסה אותו שם!!!!!!!!!! כשראיתי את זה, כמעט התמוטטתי. עמדתי שם, כמו פסל, עם פה פתוח לרווחה. גם שאר הלהקה, פשוט עמדה עם הפה פתוח ולא זזו. כולנו היינו בשוק מוחלט. פתאום דיוויד הגיע וראה שמשהו לא בסדר. "ליטל הכל בסד..........." דיוויד ראה את ביל. הוא ניכנס לשוק בדיוק כמוני, וכמו כל השאר. הקהל הגיב בדיוק באותה הצורה. ככה עמדנו. 60000 איש, בוהים במחזה המוזר הזה בפה פעור. ופתאום, סאקי הגיע להציל את ביל. אני מופתעת שהוא עוד לא ניכנס לשוק. הוא ועוד כמה מאבטחים תפסו את המעריצה, שכמובן לא שיחררה בכזאת קלות, אבל לבסוף סילקו אותה החוצה. ביל חזר לעצמו סופסןף. אבל לי זה היה יותר מדי. מחשש שביל נפצע או משהו מהמעריצה, הם סיימו את ההופעה ושלחו את ביל לעבור בדיקות. בינתיים, אני יצאתי מהאולם בבכי. וממש לא בגלל שהיא תפסה אותו ב...........!!! איכס!!!!! לזה אפילו לא התייחסתי!!! אאאאאאאאאאאאיייייייוווווווווו!!!!! ביל ראה אותי יוצאת מהאולם, וניסה לרוץ אחרי, אבל המאבטחים לא רצו לקחת סיכון שיקרה לו עוד משהו. ומה איתי??? לי לא קרה כלום??!! אני לא הייתי בהלם???!!! רצתי החוצה. כל הרגשות שלי התפרצו פתאום בבכי. לא יכולתי לשלוט בזה. אני יודעת שזה לא אשמתו, אבל התמונה הזאת, של המעריצה מנשקת את ביל בצורה כזאת פרועה, לא יצאה לי מהראש. ועוד התמונה שהיא תופסת אותו ב..... "מרתף", בכלל!!!!!!! חזרתי למלון, אבל הלהקה עוד לא הגיעה. נכנסתי לחדר שלי. בכיתי ובכיתי עד ששמעתי דפיקה בדלת. "ליטל?? את שם?? אני חייב לדבר איתך!!" זה היה ביל. פתחתי לו את הדלת. הוא הסתכל לי בעיניים, שבאותו רגע היו אדומות מהבכי. הפרצוף שלי נהיה שחור בגלל העיפרון השחור שלי והצללית. ביל התחיל לבכות גם הוא. "אני מצטער ליטל, אבל זאת לא הייתה אשמתי! המעריצה הזאת לא אפשרה לי לזוז!! את יודעת שבחיים לא הייתי עושה לך את זה בכוונה!! אבל ככה זה שאתה מפורסם!! מעריצות מתנהגות אליך בצורה ממש פרועה............" הוא אמר וניסה להסתיר את הבכי שלו, ולהרגיע אותי זמנית, אבל הוא לא הצליח....... כי כידוע, בנים לא יכולים לעשות 2 דברים בו זמנית.......... חחחחח לא יכולתי יותר לראות אותו בוכה, זה כאב לי יותר מדי.... אז התפרצתי בבכי, ואמרתי לו....... "ברור שאני יודעת! אני סומכת עליך יותר בעל כל אחד אחר! אבל אני לא יכולה לשלוט בזה!!!! כשראיתי את המעריצה מנשקת אותך ככה, הרגשתי כאילו הלב שלי נחצה לשניים!!" אמרתי וניסיתי להפסיק לבכות. זה לא עבד. ביל חיבק אותי חזק. "אני אוהב אותך יותר מכל דבר אחר!! בחיים לא ארצה לעשות משהו שיגרום לך לבכות ככה!!" המשפט הזה של ביל חדר לי ללב. "גמני אוהבת אותך ביל!!" אמרתי וחיבקתי אותו. אני והוא עמדנו באמצע החדר שלי והתחבקנו. זה היה מראה יפיפה. למרות שאף אחד לא ראה............... "את יודעת שאף אחד לא שווה שתבכי בגללו נכון???" ביל שאל. "גם לא אתה??" הוא חייך, אבל לא ענה לי. אני אוהבת לראות אותו מחייך. זה גורם לי להרגיש טוב, ולחייך גם.... "אז............ מתי אתה מגיש נגדה תביעה????" שאלתי את ביל....... שנינו צחקנו. אני אמשיך במידה ויהיו הרבה תגובות................ סתם, אני אמשיך אחר כך................ ~~~~~בבקשה, תגיבו.....דעתכם חשובה לי.......~~~~~~~

noambill

New member
איפה הפרקים הקודמים אני לא מוצאת אז אני לא...

ממש מבינה.. אחלה כתיבה כל הפורום הזה מוכשר!!
וגם סוגדים ללהקה מוכשרת!!

ווואוו פשוט מדהיייייייייייייייייייים!

אהבתי כל כךךך! חח השמשת בטום, בילי וטוקיו הוטל..חח XD הסיפור מהמם... :)

=)

חחח תודה =) ולמען האמת, טום זה שם שאני אוהבת (בלי קשר לטוקיו הוטל) ובילי היא ממכושפות ס.ס ועוד לא הבנתי איפה יש שירשור של פאנפיקים...?

dirty look

New member
מקסים!!

בבקשה תמשיכי! אה וביקורת, תשתדלי קצת לשמור על הפסקאות ולעשות אנטרים וכאלה
אבל בכללי מעולה!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 23 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סליחה שאני הוספתי ת'פאנפיק שלי ושל מישל לפה פשוט שירשור הפאנפיקים ממש ארוך.. אז אני מקווה שתהנו.. אני ממש מצטערת שלקח זמן .. הינה פרק 23 .. :] טום עצם את עיניו ונשכב על המיטה שירלי אמרה לביל : "תדבר איתו.." ביל הנהן בראשו התיישב על המיטה והסתכל על טום , ביל ראה דמעה אחת זולגת מעינו של טום, ביל לא אמר כלום עד שטום לא נירגע .! לאחר מספר דקות.. טום התיישב ודיבר אם ביל טום: "מה עשיתי? אני כל כך טיפש.." ביל: "אתה לא טיפש " טום: "אני הבטחתי לגיאורג שלא הפגע בה" ביל: "אבל פגעת בה" טום: "אני לא רציתי שזה יקרה" ביל: "אה באמת אוהב אותה?" טום: "כן" והסתכל לפינת החדר ביל: "תסכל אלי ותגיד" טום: "אני לא יכול , לא יודע אוף עזבו אותי כבר" ביל: " אני לא יעזוב אותך אני אח שלך אני לא יכול לראות אותך ככה" טום: "אז מה אתה רוצה שאני יעשה?" ביל: "הכי טוב שתיפרד ממנה , תשחרר אותה לנפשה אתם לא יכולים להמשיך ככה" טום: "אבל אני אוהב אותה" ביל: "אני יודע אבל זה לא יכול להמשיך ככה" טום: "נגיד שעזבתי אותה לאן היא תלך? הרי היא לא יכולה לחזור לביתה!" ביל: "היא לא חייבת לעזוב היא יכולה להישאר איתנו אבל בתנאי שזה לא יפריע לאף אחד" טום: "עדיף שהיא תחזור לביתה " ביל: "עדיף שהיא תחזור" טום: "תתקשר אליה ותגיד את זה" ביל: "אתה מנסה לברוח" טום: "אני לא בורח פשוט אני לא יכול לדבר איתה אני ירגיש ממש נורא" הייתה שתיקה ארוכה וטום לא ידע מה לעשות! באותו זמן. גיאורג הגיע לבית החולים לבקר את אנה. גיאורג התיישב ליד אנה שישנה.. וטום התקשר אליה.. גיאורג ענה לו : גיאורג: כן, מה אתה רוצה? אני חושב שטעית במספר. טום: אוי תשתוק.. איפה אנה? גיאורג: פה לידי. בבית חולים.. טום: מה קרה לה!? היא בסדר !? איפה אתם!? גיאורג: תאונת דרכים. אנחנו בבית חולים "MCN" בלב העיר.. טום: אוקיי אל תזוזו אני בא עכשיו.. גיאורג: כאילו שיש לאנה איך לזוז.. טום שמע וניתק. דמעות עלו לו לעיניים. הוא רץ מהר למטה .. טום קרא לדיוויד .. ביל, שירלי וגוסטב ניסו לשמוע מה טום אומר ולאן הוא רץ .. מה שהם הצליחו לשמוע זה : " אנה .. תאונת דרכים .. בית חולים .. אשמתי .. " הם הבינו שמשהו חמור קרה וכולם נסעו עם טום לבית חולים .. כל הדרך טום חיפש את המילים הנכונות .. איך הוא ידבר עם אנה ומה הוא יגיד לה, שירלי וביל ניסו לדבר עם טום, הוא לא רצה לשמוע .. כעבור מספר דקות הם הגיעו טום ישר רץ מהאוטו למעלה. האחות מסרה לטום שאנה התעוררה הרגע ועוד כמה דקות הוא יוכל להיכנס אליה .. טום היה חסר סבלנות .. ונכנס חדרה של אנה. - בחדר של אנה - אנה התעוררה .. אמרה שהיא מרגישה יותר טוב וכבר הראש לא כואב לה .. פתאום טום נכנס. אנה הסתכלה עליו. לא היה לה מה לומר. היא הורידה את הראש. היא הרימה שוב את ראשה וציפתה שטום יגיד משהו, והוא? לא ידע מאיפה להתחיל. טום הבין שהוא זה שצריך להתחיל לדבר.. - השיחה - טום : "א.. אנ .. אנחנו יכולים לדבר?" אנה : "אם אתה חושב שזה הזמן.." טום : "אנה אם רק הייתי מאיפה להתחיל.. אני כ"כ מבולבל.." אנה : "קדימה תבלבל לי ת'מוח עם זה שאתה התאהבת בהלנה ובלה בלה בלה .. ושאתה נפרד ממני .. נו תגמור עם זה כבר" טום : "לא לא זה דווקא ממש לא ככה .. מה שאת ראית? לא ראית נכון.. לא נתת לי להסביר.. אני רק רציתי להכיר אותה ולדבר איתה.. אני לא התכוונתי להתחיל איתה או משהו בכיוון .. " - שתיקה - טום : "אנה אני .. אני אוהב אותך .." זלגה מעיניו של טום דמעה אחת. אנה ביקשה שטום יישב קרוב אליה. היא קירבה את ידיה אליו ומחקה את הדמעה מפניו. אנה : "גם אני אותך טום .. אבל אתה פוגע בי יותר מידי.. אני לא יכולה ככה יותר.." טום : "אנה את הדבר הכי חשוב לי .. אבל אף פעם לא היה לי קשר אמיתי, תביני, אני לא יכול להיות עם אף אחת באמת! אני רואה בחורות וזה משגע אותי.. זה קשה לי.. לאף אחת לא היה באמת אכפת ממני .. אף אחת לא לקחה אותי בידיים ואמרה , אוקיי אני אלמד אותו לאהוב.." אנה : "אני מצטערת טום אבל תבין שאני לא יכולה .. שנינו קנאים, אתה שתלטן .. אתה לא מבין מה קורה לי שאני רואה אותך עם מישהי אחרת . אני מתה מבפנים .." טום : "את צודקת! כל מה שתגידי נכון .. אני שתלטן, אני קנאי, אני אגואיסט, מגעיל, אני נדלק על כל אחת, אני פשוט זבל של בנאדם, אבל אני .. אוהב אותך." - שוב שתיקה .. - אנה : "טום תבין, זה קשה לי .. מצד אחד אני לא יכולה בלעדייך, מצד שני.. כולם נפגעים מזה!" טום : "אנה תחשבי על זה אפילו טיפה.. אולי זה באמת לא הזמן .. אני רק רוצה שתחלימי עכשיו.. אני לא מבין אפילו מה קרה לך.. וזה לא העיקר עכשיו .. תחלימי ואולי זה גם הזמן שלך לחשוב .. עלינו" אנה : "אולי .." טום : "אנה אני מתחנן, תעזרי לי." העיניים שלו.. כ"כ הרבה עצב ואהבה בו זמנית אנה הייתה מבולבלת.. היא הסתכלה עליו, וראתה את כל הריבים שלהם.. איך שהוא הסתכל על הלנה שאותו יום .. ואז היא נזכרה במכתב, בלילה הקסום שלהם ביחד, בהופעות, באותו יום שהוא הרים אותה רק כדי לרשום משהו על הקיר, על הים, הנשיקה הראשונה, המלון.. היא לא יכלה לסבול את זה יותר. רק אז היא הבינה שאין בן אדם יותר חשוב לה ממנו .. אנה : "טום אני מבטיחה לחשוב.. אני רק צריכה זמן לבד קצת.. שלא ילחצו עליי.. בלי אף אחד" טום : "אני אתן לך את כל הזמן שבעולם.." אנה : "תודה טומי.. אני באמת צריכה את זה.." טום : "אני מבין אותך. תיראי אותך.. במצב שלך ועדיין הדבר הכי יפה בעולם הזה, טוב את בטח רוצה לנוח.. אני יוצא.. יש לך עוד את ביל גוסטב ושירלי על הראש" טום חייך. אנה חייכה, חיוך עקום. אנה : "גם הם פה? תגיד להם להיכנס." כולם נכנסו.. "מה שלומך" שאלו כולם בפליאה.. "זה בסדר.. אני ירגיש טוב רק הרופא אמר שאני צריכה לנוח ובאתם אלף אנשים" צחקה. כולם צחקו.. "ממש דאגנו לך, אל תברחי ככה. את בעיר שאת לא מכירה.. זה מסוכן" אמר ביל. "אפילו אם קורה דבר כזה תבואי אליי או אל ביל ואפילו אל גוסטב למרות שהוא יישן כל הזמן" אמרה שירלי. ושוב כולם צחקו. "תודה חברים. אתם פשוט המשפחה שלי. אתם כל מה שיש לי" חייכה אנה. "זה בסדר" הסמיק ביל וחייך חיוך אידיוטי :] "איזה צנוע" אמרה שירלי. כולכם צחקו. "טוב מספיק עזבו אותה, מסכנה! ניתן לך לנוח" אמר גוסטב. וחייך. "נבוא בבוקר" ציינה שירלי. "כן, נבוא מחר בבוקר להביא לך אוכל טעים ולא של בית חולים" לחש ביל. חייך. "שתוק כבר" אמרו שירלי וגוסטב וחייכו. אנה חייכה. ושמחה ששי לה כאלו חברים אמיתיים. היא חשבה לעצמה זה באמת חברים טובים. שהם לצידך גם בשעת צרה" וכולם ייצאו מהחדר. וכשאנה חשבה שכבר יהיה לה רגע שקט לנוח.. - דפיקה בדלת - גיאורג נכנס.

אגנסקעXD

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo110.gif../images/Emo185.gif../images/Emo109.gif../images/Emo141.gif../images/Emo86.gif

צומי.. חח.. תגובות יתקבלו בברכה...!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif../images/Emo109.gif../images/Emo21.gif../images/Emo34.gif

אף ח'ד לא קורה...

SNIF2

New member
למה לא? סוף סוף פרק 23!

חיכיתי לו !!! טוב לא צריך אפילו להגיד אבל בכל זאת => עודדד !רוצים המשך

MAY STAR

New member
../images/Emo12.gifאחד הסיפורים היפים!!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif

סיפור מהממם!! אגנסה אני דורשת המשךךךךך!!! אל תפסיקי לכתוב,זה כל כך יפה!!! אני במתח.... :) i-love-you!

למעלה