סיפור שכתבתי...

ElinorLahav

New member
ווואי מיכלי זה מהמם ! ../images/Emo9.gif

אההבתי ת'רעיון ! את כ"כ מותחת אותי שכל פעם שאני מדברת עם רוזה יוצא לי שאני קוראת תסיפורים שלך
אוהבת אותככן

Mrs Kaulitz

New member
חחח בואו נעשה הסכם...

אני אתגנב לחדר של מיכל ואבדוק מה יעלה בגורלם...אם יאכלו אותם אני משנה
חחח סתם מיכ

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo160.gifפרק 8../images/Emo160.gif../images/Emo203.gif

מארועי הפרק הקודם: משהתמקדו, 4 לפידים. הלפידים הלכו והתקרבו אליהם. וכך גם מי שמחזיק אותם. ~ גיאורג והתאומים הסתנוורו מהלפידים. גוסטב לא. הוא היה חכם מכדי להסתכל ישר על הלהבות. הוא ראה מי מתקדם לעברם. "יש להם נשק!" הזדעק טום. "לנו אין דבר..." מלמל גוסטב גלגל עיניים. הוא יכול היה להסביר לטום איזה נשק נמצא ברשותו אבל וויתר. זה לא הזמן המתאים, חשב. לאט לאט ראו כל הארבעה מול מי הם עומדים. מי מתקדם לעברם. היו אלה ארבעה גברים. שריריים. עורם הכהה התמזג עם הצבע העכור והכהה של הלילה. לגופם יריעות בד. לאוזניהם עגילים ענקיים. בעיניהם, מבט חלול. הם עמדו כעת קרוב מדיי לחבורה. האמצעי, המנהיג כנראה, עשה צעד נוסף לעברם. על עורו היו מקועקעים ציורים שונים ומשונים. חלקם היו מפחידים. צלקת בולטת התגלתה על ידו השמאלית. הוא צעק משהו לשלושת האחרים. משהו שהיה לא מובן לבנים. השלושה עשו לקחו כמה צעדים אחורנית. המנהיג הרים את ידיו ובמהירות שילבם צמודים אחת לשנייה ואל חזהו. תנועה של שלום. הוא הצביע על הלהקה, ואחר כך הצביע על עצמו ואל עבר היער. "א.." השמיע ביל ציוץ "אני ח חח חושב ש ש שהוא רוצה שנלך איתו.." פלט את חששותיו. "אז מציע שנלך איתו." אמר גיאורג בכובד ראש "אתם לא יודעים הרי מה יעשו לנו אם נסרב..." מלמל "ואם הם יאכלו אותנו?" הזדעק טום. הוא היה הפחדן שבחבורה. "אני אגן עלייך בגופי!" התערב גוסטב. גיחוכים נשמעו מצידו של ביל וגיאורג. טום נרתע במהירות לצד שמאל, הרחק מגוסטב. גיאורג צעד, צעד אחד קדימה. הוא עשה את אותה התנועה בידיו, הסתובב לגוסטב ביל וגיאורג וסימן בידו ללכת אחריו. הוא הלך כמובן אחרי המנהיג. הם נכנסו ליער. שביל רמוס, דק למדי, הסתמן מקצהו האחד, סופו לא נראה. מצידיו צמחו להם עצים, גזעם עבה למדי. הצמרות כיסו את מרבית השמיים. כוכבים לא נראו ממקום זה. היה נראה כאילו הולכים הם במערת עצים שכזו, אטומה מכל צד. הם פסעו חרישית, הם שמעו רק את ליבם פועם. מדי פעם התקדמו שלושת האחרים קדימה, חותכים שיחים ועשבים שוטים. מדי פעם הצביע המנהיג על קוץ או נחש. הם הלכו כל הלילה, עד ששלושת האנשים הזרים חתכו בצד הדרך והובילו אותם למעין שדה. שדה בלי צמחים. שדה בלי קוצים. שדה עם אוהלים. שדה עם גברים. שדה עם נשים. שדה של אנשים זרים. שזה של שבט. to be continued ~ די אני חושבת שמספיק להיום. פרסמתי שלוש פרקיםXD;; אבל תגיבו על זה.

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifיש לו וואחד נשק. נו טוב זה מה שהוא אומר

עד שאני לא אראה אני לא אאמין. מוחעע

MAY STAR

New member
מדהים מדהים מדהים!

את כותבת כל כך יפה! אני במתחחחח!!!!!!!! מחר תפרסמי עוד פרקים !!! ואם יצא לך.. אז היום!

tsofa

New member
מממדהייםם !! את גדולללה :) ../images/Emo85.gif וסתם שאללה-

טום פחחדן ?!

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifוואוו!! מדהים!! אבל על תהרגי אותם../images/Emo26.gif

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo160.gifפרק 9../images/Emo160.gif../images/Emo203.gif

מארועי הפרק הקודם: והובילו אותם למעין שדה. שדה בלי צמחים. שדה בלי קוצים. שדה עם אוהלים. שדה עם גברים. שדה עם נשים. שדה של אנשים זרים. שזה של שבט. ~ הם הביטו סביבם. הם הרגישו איך הכול הולך סחור סחור נגד עיניהם. בצד ימין עמדו שורות של בנות. כולן היו צעירות. לא עברו את גיל ה17. הן היו כל כך שונות מהגברים שעמדו מצד שמאל בשורות. עורן היה בהיר, ורדרד ואילו עורם היה כהה. הן היו צעירות, תמימות יפות. הם היו מבוגרים, קמטים חרצו את פניהם. זה היה ממש מוזר. חלחלה עברה בגופו של ביל. המנהיג עלה על מעמד מוגבה שהועמד בין שתי השורות. הוא הרים את ידיו, הצביע על עצמו ואמר: "צ'אין" "זה כנראה שמו..." מלמל גיאורג שהסתמן כמהניג החבורה על ידי הזרים. "גיאורג!" צעק גיאורג מצביע על עצמו. הוא רצה לשדר עוצמה. חוזק. שלא יתפסו אותו כחלש אופי. "ביל!" צעק ביל בקולו הצלול, מצביע על עצמו. "טום!" צעק טום, מצביע על עצמו רק ביד אחת, היד השנייה הייתה עסוקה בלהחזיק את מכנסיו העשויות יריעות בד. "גוסטב!" ניסה גוסטב לצעוק גם. שלושת הזרים שהתלוו אל צ'אין הציגו את עצמם: אורה, קטצ'ו וטולן. 'אילו שמות מוזרים' צחקק ביל לעצמו. אורה היה גבוה בהרבה מקטצ'ו ומטולן. גופו היה רחב ושרירי בהרבה. קטצ'ו היה שחום שער. טולן היה קירח. צ'אין נעמד על רגליו. כל העומדים בצדדים, הן הנשים והן הגברים, הרכינו ראש. הוא התקרב אל הארבעה. הוא הצביע על גוסטב, טום וגיאורג. לאחר מכן הצביע על שורת הבנים. הוא רמז להם להצטרף אליה. בלית ברירה גררו את רגליהם ונעמדו בשורת הגברים. ביל נותר לעמוד במקומו. לא אמרו לו דבר. צ'אין חייך. חושף שיניים קטנות קטנות. הוא החווה קידה קטנה ורמז לו להצטרף לשורת הנשים. ביל חש מושפל. "אני לא בת!" צעק לעברו של צ'אין. מתעלם מהעובדה שזה, לא מבין גרמנית כלל וכלל. הבעה מבודחת עלתה על פניו של צ'אין. הוא לא הבין מה הגברת אומרת לו. קול צלול נשמע לפתע משורת השנים. נערה אחת, ששערה היה שחור כפחם, מבריק, מגיע עד למותניה, צעדה צעד קדימה. פניה עדיין מורכנות. היא אמרה משהו לצ'אין. זה סימן לה להתקרב. "אני מבינה קצת גרמנית..." אמרה לביל בלי מבטא. "את יכולה בבקשה להסביר לצ'אין שאני לא בחורה? שאני- גבר!?" אמר ביל. מדגיש את המילה גבר. הנערה הישירה מבטה אל ביל. עיניה היו אדומות. כאב נשקף מהן. היא הטתה את גופה. ראשה מורכן. היא אמרה משהו לצ'אין. לאחר מכן פנתה שוב לביל. הפעם היה משהו מהוסס בקולה. "צ'אין אומר ש.." היססה "שתצטרך להוכיח זאת.." פלטה במבוכה. סומק קל התפשט על פניה. אם היה מדובר בטום, זה היה הולך חלק. אבל ביל לא נועד לדברים כאלו. הוא העביר את משקל גופו מצד לצד. "ואת צריכה לעמוד כאן לידי?" שאל ברוך. הוא לא רצה שהנערה שאולי עדיין תמימה וטהורה, תראה דברים שלא אמורה. היא לא ארמה דבר. רק הנהנה בראשה, כאומרת כן. היא השפילה מבטה עוד יותר. ביל היה לחוץ. הוא שלח ידו לכפתור הג'ינס ההדוקים. ידיו החליקו. הוא ניסה שוב. הוא שמע את צ'אין צועק משהו. "אהה..ביל? ככה אמרת שקוראים לך נכון?" שאלה הנערה בקול חנוק. "הוא ציווה עליי לעשות את זה." פלטה אל האוויר. ~ זהו. אחרון להיום. תגידו מה דעתכם!!!

מיכל ימוכשרת

אני נקרעת פה מצחוק המשך המשך המשך המשך אני רוצה לדעת מה קרה עם ביל והחבילה שלו?

MAY STAR

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את הפרק!

קורעעעע!!!! תעלי היום עוד פרק פלייייייז!!!! מתחננת מתחננת מתחננת!! השארת אותי במתח ^^ :)

למעלה