סיפור שכתבתי...

אגנסקעXD

New member
לא יודעת...

פשוט פה יותר קל כי השירשור של הפאנפיקים היה ממש ארוך..! אז שירשרתי את הפאנפיק שלני ושל מישל לפה..!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifשלי=]../images/Emo203.gif

ל'לסמוך בעיניים עצומות' לחצו כאן. ל'תחת אורו של הפנס' לחצו פה. לפרקים 1-5 של ,לכודים בתוך העלטה, לחצו עלי. תגובות יתקבלו בברכה.

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo160.gifפרק 6../images/Emo160.gif../images/Emo203.gif

מאירועי הפרק הקודם: גיאורג לא נתן לו זמן להרהר בכך. "חברה...!!" הוא צעק לפתע. אוחז את ראשו בידיו, מלחיץ אותם. "מה זה?!?" הזדעזעה והצביע לכיוון הפנימי יותר של הצוק, היכן שהמים נקווים במערה חצובה. כולם היבטו לכיוון אליו הצביע גיאורג. נפעמים היו. ~ עיניהם נצצו בחשכת הלילה. נראו כזאבים החושקים בטרף שלהם. שם, בחלק הפנימי יותר של הצוק הכין שהמים נקווים במערה חצובה, שחה במים גוף ענקי. לא ברור מה הוא. גיאורג התקרב קצת לשפת המים. פיו נפתח לרווחה, עורו סמר, שערות ידיו עמדו, הוא חייך חיוך רחב. אכן, בחשכת הלילה, חיוכו הלבן זהר למרחקים. "חברה...." לחש גיאורג כממתיק סוד "זה הגוף של המטוס שלנו!" המשיך. "נו ו?" עקץ אותו טום "מה זה עוזר לך?!" "אתה ממש דפוק טום!" התרעם עליו גיאורג "יש מכשירי קשר בתא הטייס! נוכל לבדוק..." קולו נחלש "נוכל לבדוק. אולי המים לא חדרו לשם..." פלט. הייתה זו תקווה חדשה. גוטסב וגיאורג ניכנסו עד לקו המותן מושכים את גוף המטוס הקדמי. אכן, צדק גיאורג, הגוף היה מוגן מהגלים הגבוהים. למערה החבויה הזאת לא הגיעה הגאות. הם משכו את הגוף דקות אחדות. וכשלבסוף הוציאו אותו התנשפו. הגוף היה פתוח מצד אחד, כיוון שכנף מטוס אחת הייתה חסרה. לכן, עקב חוסר שיווי משקל נטה הגוף תמיד לכיוון הכנף השנייה, מותיר את החור באוויר. זאת הסיבה גם שמים לא חדרו. הבנים נכנסו למטוס. הם הסתערו על חדר הטייס. גיאורג נטל מכשיר קשר אחד הוא לא לקח נשימה אפילו. הוא יישר צרח לתוך המיקרופון הקטן: "אם יש מישהו ששומע אותי. כל אחד. לא משנה מי. בבקשה. ה צ י לו! אנחנו ארבעה בנים. גיאורג, גוסטב ביל וטום. מלהקת טוקיו הוטל. אנחנו טסנו במטוס E55R בטיסה מספר חמש. המטוס התרסק בקווי אורך ורוחב הבאים: 120 על 60. אני מתחנן שתמהרו, חוסו על נפשינו. איננו יודעים כמה זמן עוד נוכל להחזיק מעמד..." קולו נחלש. מהמכשיר בקעו רעשים מוזרים. רשרושים כאלו. גיאורג לא האמין. "זה אבוד גיאורג.." לחש לו ביל ושם יד על כתפו, לתמוך. "המכשיר קשר הזה לא עובד.." גילה לו. הם עמדו שם, ארבעה בנים, חיוורים כסיד, דאגות חורצות את פניהם. בתוך המטוס הם מצאו כמה וכמה בקבוקי שתייה ומצרכים. היות והיה זה מטוס פרטי לא החזיק ברשותו כמות גדולה של מזון. טום מצא לעצמו יריעות בד ועשה לעצמו שרוואל. ביל דאג. הוא דאג להוריו, לחבריו, לקרוביו. הוא ידע שהם דואגים לו ולטום. הוא דאג לעתידם, לגורלם. טום דאג. הוא דאג לעצמו, שלא יוכל למצוא סיפוק מיני בפיסת האדמה הזאת. הוא דאג שלא ימצאו דרך לחזור. גיאורג דאג. הוא דאג לכל מי שהשאיר מאחור. הוא דאג שהמסר לא הגיע לתחנות השידור. הוא דאג לבלות את הלילה במקום המאיים והפראי הזה. גוסטב לא דאג. הוא התמרמר. התמרמר קשות. הוא התמרמר על כך שטום השיג לעצמו מכנסיים וזמם לגנוב לו בלילה את הסיכות שמחזיקות את המכנסיים קשורות. הוא קצת ריחם על עצמו שבזמן צרה, זה הדבר היחיד שמעסיק לו את הראש. הוא לא ממש יכול היה לשלוט בכך. "אנחנו נצא מחר לסרוק את האזור הזה." אמר גיאורג בכובד ראש "עלינו לדעת מספר דברים: אם זה אי או יבשת, אם הוא מיושב או נטוש ומה המרחק מכאן לפיסת האדמה הקרובה ביותר..." קולו נקטע על ידי ביל בפתאומיות. "גיאורג לא הסברת לנו..." אמר זה. "לא הסברתי מה?" שאל גיאורג בעיניים עצומות "איך ידעת מהם קווי אורך ורוחב המקום הזה." דרש ביל לדעת. ~~ מאיפה גיארג ידע את המידע הזה? יכול להיות שהוא יודע דברים ששאר חברי הלהקה לא? יכול להיות שהוא שותף למה שקרה? קראו בהמשך. אני עפה לישון!;;;;

dirty look

New member
מה עפה לישון!!

אני מתה פה
אהבתי את הקטע של טום " שלא יוכל למצוא סיפוק מיני בפיסת האדמה הזאת" XDDDDDDDD זה כ"כ נכוןXDDDDDDDDDDDDDDDD ואהבתי גם על גוסטאבXDDD

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifיואו מדהים!! איזה דמיון יש לך!!!!../images/Emo26.gif

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo160.gifפרק 7../images/Emo160.gif../images/Emo203.gif

מארועי הפרק הקודם: "גיאורג לא הסברת לנו..." אמר זה. "לא הסברתי מה?" שאל גיאורג בעיניים עצומות "איך ידעת מהם קווי אורך ורוחב המקום הזה." דרש ביל לדעת. ~ "אתם ממש טיפשים!" רגז גיאורג על כל החבורה "לא יכול להיות שלא שמתם לב בכלל!" המשיך למתוח אותם. "נו!" צעקו כל השלושה יחד "כשהמטוס היה בשלבי נפילה הטייס ניסה להזעיק עזרה" נעצר "כנראה ששידר את זה למקום הלא נכון הטיפש, בגלל שהדיווחים שלו הגיעו לאוזניי.." פלט. זה גרם לכל החבורה להתמרמר עוד יותר. אך הם היו חייבים למצוא מקום להעביר בו את הלילה. "אני מציע!.." התחיל גוסטב בהיסוס.. "שנישן בתוך המטוס הזה הלילה. יש בו דיי מקום.." וכשראה את הפרצופים האדישים של כולם הוסיף "אתם לא באמת מצפים למלון חמישה כוכבים פה לא?" שאל. משלא נענה, הוסיף: "בהתחלה, אני וטום נשמור עליכם ישנים ואחר כך נתחלף." הציע כשחיוך ערמומי מתפשט על פניו וניצוצות של שמחה בעיניו. טום משך בכתפיו. הוא בכלל לא רצה לשמור יחד עם גוסטב. הוא רצה לשמור יחד עם ביל. בגלל שהיו תאומים הם הבינו אחד את השני הכי טוב. בילי גם יכול היה לוותר לאחיו ולשמור במקומו. אוך. השעות עברו לטום בצורה איטית להחריד. הוא היה מבועת מהמקום הזה שהם נמצאו בו. גוסטב לעומתו ישב עם פרצוף של טמבל על פניו בוהה במשהו שהיה רחוק להבנתו של טום. אך לא רחוק מטום. דגדוגים התפשטו לו בתוך הבטן, על הידיים שערותיו סמרו, עיניו נצצו. כל כולו היה שקוע. מה רבה הייתה הפתעתו כשהודיע לו טום כי הגיע הזמן להתחלף. טום נכנס להעיר את ביל וגיאורג. מנומנים יצאו מתוך המטוס. משפשים את עיניהם. עברו עליהם שעתיים של שמירה. לפתע נשמעה שריקה חדה. היא פילחה את האוויר, גורמת לצמרמורת איומה. גוסטב וטום לא יכלו לישון. הם יצאו מהמטוס. החבורה הביטה לעבר היער. גוסטב שפשף את עיניו. לביל נפתח הפה. לטום נפלו המכנסיים. הוא מיהר להחזירם. רועד. הוא התקשה. גיאורג רעד בידיו. כל זאת מרוב בהלה. שם, מאחורי העצים הסבוכים והעבותים, הם ראו שורה של 4 אורות. משהתמקדו, 4 לפידים. הלפידים הלכו והתקרבו אליהם. וכך גם מי שמחזיק אותם. ~ משהו מוזר מתרחש במקום הזה. עדיין לא ניתן להגדיור אותו יבשת נטושה או אי. כנראה ששומם הוא לא. מה דעתכם? תגיבו שמנוווות!

dirty look

New member
די אמא יש שם קניבלים!!../images/Emo7.gif

אל תואכלו את בילי שלי
הרגת אותי במשפט "לטום נפלו המכנסיים" XDDD

stasi24

New member
אמאלה

זה כמו סרט אימה XP סתם, נורא נורא יפה :]] מחכה להמשך..

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifכןכן! בהשראת אפוקליפטו. מישהו ראה?

לא נכון? גם אל תראוווווווווווווווווווווווווו סדיזם בהתגלמותו@!!!!!! רככעכגעכ

stasi24

New member
אפוקליפטו?

זה הסרט הזה של מל גיבסון? על אנשים כאלה אפריקנים או משו... שתפסו אותם והיה אחד שהצליח לברוח ולחזור לאשתו ולבן שלו? חשבתי שאני היחידה שראתה O: או שאני מתבלבלת וזה בכלל לא זה ><

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifכןכן זהזה!!!

סרט גאוני לאללה!! כאילו הרעיון, היישום. לי הוא העביר צממורות כאלה. אבל מה, זה סרט טריגרי למדיי. קיצר לא מומלץ לבעלי לב חלש ונשים בהריון
מוחעעע

Mrs Kaulitz

New member
אאאאע ענקקק מיכל....זה דומה לאפוקליפטו נכון?

חחחח איזה רעיון תותחיP:

למעלה