שירשור תמונות של המתמודדות של עונה 6

Manga136

New member
אני דווקא לא חושב ככה. ../images/Emo122.gif../images/Emo142.gif

ניראל מכוערת לדעתי, דניאל יפהפייה.

NP16

New member
../images/Emo45.gifאולי לא מכוערת,אבלבהחלט לא משתווה לדניאל.

JoNy Boi

New member
בעע זה מייקל לואיס איך לא שמתי לב

איזה קוף עוד רגע רואים לו את ה*** חח

דווקא תמונה פחות טובה שלה אבל

היא אחת הנשים הכי יפות בארץ לדעתי ... היא מושלמת... ובטח הכי יפה מכל העונות של הדוגמניות בארץ. ומה אתה מתרגש מזה שקוראים לה מכוערת??! לאנשים אין טעם תתרגל ! וותתעלם! :)

JoNy Boi

New member
ושמתם לב שהדוגמניות הרבה יותר מושקע מANTM

נגיד הגמר בANTM זה שתי בנות וטיירה קובעת. בהדוגמניות יש גלגלי הצלה גמר בשידור חי עם 5 דוגמניות הצבעות של הצופים אסאמסים וכאלה..

אני מעדיף את ANTM פי מיליון!

ANTP זה משהו שמראה מקצתצוענות והדוגמניות עם כל הגלגלי הצלה אסמסים מזכיר לי שוק.

NP16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה שטויות אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה שהקהל קובע ויש גלגל הצלה הופך את זה ל"מושקע"?
קצת ההפך,הם נותנים לקהל את כל העבודה. מי שתבחר בטופ מודל,זה בנלאומי,וזה משהו הרבה יותר גדול מלהיות אעלק הדוגמנית הבאה של ישראל. (אני רואה לראות איפה ויקטוריה או לא יודע מי).וכמו שאמר פה מישהו ^^ זה באמת הופך את זה קצת יותר לשוק וממוסחר,והטופ מודל הבאה תודה לאל לא ככה. הם משקיעים בצילומים.באתגרים. (בכולם,בלי יוצא מן הכלל).הבנות גרות בהוליווד,ומבלות שם הרבה באמצע התחרות,ונוסעות בלימוזינה.זה עולה יותר ממה שיוציאו על הדוגמניות עוד 10 שנים,רק זה.. בקיצר חבל לדבר. :)

NP16

New member
ממ..אני לא אמרתי מכוערת..אבל לא יפה במיוחד..

מה שבטוח עדיף איזה 3 בנות שהיו בגמר..

פחחח עאלק מימי יפיופה ברמות קשות ננה דומה

לגבר ! ניראל
היא אידיאל היופי של ישראל לדעתי והיא בכלל ערביהה חחע LOL

NP16

New member
דווקא זה מאד מאד נכון .תמיד חשבתי ככה ^

ונטלי לאדריאן!!

funky Doll

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

funky Doll

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

funky Doll

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

למעלה