שרשור הפרק היומי- פרק 54

8דושנקה8

New member
מאיפה אתה כול כך בטוח שזאת הייתה אנה?

אם קראת את הספר "הטיימר מאטלנטיס" אתה בטח יודע שטיימרים מתקדמים יכולים לשנות צורה... או שהיא פשוט ידעה שהיא תינצל מזה וזאת הייתה הדרך היחידה שלה להציל אותה ואת עצמה בעוד הרעים יחשבו שהיא מתה....

Don Nirtin

New member
את מתעלמת מהקו העלילה העקבי שלה נכון?../images/Emo87.gif

היא מפונקת, עושה הכל כדי להרוס לליבי את החיים, ואני די בטוח שהיא לא התכוונה להציל את אחותה בגלל שהיא באופן עיקרוני גנבה לליבי את סול. למרות שזה יצא טוב כי ליבי התאהבה בדילן. באופן עיקרוני- אני לא סולח לאנה על הרצח. לא משנה אם זה להציל אותה או לא. לא עושים דבר כזה. זה לרדת לשפל המדרגות.

my life3

New member
נראה לי שאנה רצחה אותה כי אמרו לה...

ומי אלה לעזאזל האנשים במסכות?

מישהו 2

New member
אם אנה רצחה אותה כי אמרו לה

ולא משנה כמה איימו וזה, זה עדיין לא סיבה מספיק טובה להרוג את ליבי אלא אם כן אנה אחות גרועה מאוד.

תראה...

גם לדעתי אנה היא אחות נוראית, בעיקר בגלל מה שהיא עשתה לליבי בעונה הקודמת, ואני אישית לא סובלת את הדמות ולא הייתי מוכנה בעד שום הון שבעולם להיות חברה שלה, אבל לא הייתי רוצה שהיא תעלם מהסדרה כי היא נותנת לסדרה קצת צבע ופאן מצחיק. בכל מקרה, אין מצב שהיא ירתה בה בכוונה אחרת היא לא הייתה אומרת לה לברוח קודם, כנראה שהחא ידעה מה יקרה ובגלל זה היא בכתה שהיא ראתה אותה. יש לכם השערות איך הם גרמו לה לעשות את זה?

1sapir2bar3

New member
לי יש

לדעתי בפתק היא אמרה לה להרוג אותה , בגלל שבמילא היא לא תמות כי היא טיימרית , ואז .... הם יחשבו שהיא בצד שלהם וככה הילדים ינצלו. מצד שני........ האנשים יודעים שהיא טיימרית אז לא יודעת חחחח XD

1sapir2bar3

New member
אבל גם אמרו

שאביגיל לא תשתף הרבה בעונה הזאת. דרך להעלים אותה ?

8דושנקה8

New member
יש לא הרבה ויש 3-4 פרקים מתוך 50....

שימי לב גם שעוד לא גילו איך זה שכולם מכירים אותה (תוצאה של חזרות בזמן עתידיות?) וגם- את מדמיינת את טומי מגלה שהיא מתה ולא רץ ישר להציל אותה? (או לפחות לנסות)

כתיבה

מאוד מאוד טובה. חלום של שחקן הוא לשחק דמות גם טובה וגם רעה, ולירון לבו ללא ספק עשה את זה, הכתיבה עצמה לדמות שלו לקתה בחסר, כי היא הייתה דמות טובה מאוד דומיננטית ולכן כנראה היה טיפה קשה ל"הריע" אותה יותר מדי. המשחק היה טוב והסדרה עדיין טובה מאוד בלי יון ויעל. לא צריך אותם.

Don Nirtin

New member
וכפי הנראה, זה גם הדרך שלהם להעיף החוצה../images/Emo87.gif

גם את אביגיל הררי. ולירון לבו עשה עבודה טובה היום. בכלל לא חשבתי שהוא יהיה מסוגל לרצוח, אבל מסתבר שכן. הוא אפילו איים לרצוח את העוזר שלו....

כן

האמת, אני די שמח מהמוות של ליבי. לא משהו נגד אביגיל או הדמות של ליבי, אני פשוט תמיד אנטי הדמויות הראשיות.

אני דווקא ממש לא...

למה אתה אנטי דמויות ראשיות? אתה רוצה שכל הסדרה תסוב סביב ניצבים שוכלין חומוס בפיתה? אביגיל לדעתי היא השחקנית הכי טובה שם, חבל מאוד שהיא לא תשתתף יותר בסדרה. אוף, לא יכלו להוציא לעשות לה דחיית שירות כמו שהיה אצל דון לני גבאי או אצל לי בירן?

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifרגע, אז באמת ליבי לא הולכת לשחק יותר?

חשבתי שהיא תמשיך בסדרה כי היא טיימרית! דיברו על זה משהו שהיא תפסיק לשחק?

Don Nirtin

New member
השחקנית התגייסה לצבא../images/Emo87.gif

וכבר היו שמועות כאלה שהיא לא תשחק בעונה הזו. הנה- זה התגשם.

זה לא ככה

אל תגזימי, אני פשוט לא אוהב את הדמויות הראשיות כי שאר הדמויות די שטחיות לעומתם, כאילו לא משקיעים בהם מספיק, דוגמא טובה היא למשל במורדים שעסק סביב לוסינה ופיליפ ולא סביב השניים [שאני אפילו לא זוכר את השם שלהם רק כדי להמחיז כמה זה נכון]

dar dahan

Member
עד עכשיו הבנתי את כל הפרקים, אבל...

הפרק הזה הוא אחד מהפרקים ההזויים ביותר שהיו עד עכשיו ב"האי"... מעניין איך אנה פתאום הפכה להיות רעה, ומה הסיפור של בלו עם הבגדים הללו (או שזה בכלל לא בלו...). והכי מוזר החייזרים או מה שהדברים הללו לא יהיו (מה שכן הם 100% טיימרים!)... וידעתי שאדי יהיה רשע אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך, אבל יש משהו לא הגיוני עד עכשיו, איך בדיוק יודעים על הכוחות של מייקי, הריי הם נמצאים בהיסטוריה שונה עכשיו, מוזר....

Don Nirtin

New member
זה לא בלו../images/Emo87.gif

מי שפגשנו היה גורדון מילר הצעיר בכבודו ובעצמו בהיסטוריה אחרת. טל מוסרי סיים לשחק את בלו בעונה הקודמת ברציחתו של צ'יף וכעת הוא עבר לגלם דמות אחרת וחדשה.

Superboi

New member
WTH?!../images/Emo59.gif

ליבי טיימרית, משמע אקדח ונפילה לא יהרגו אותה. ממש לא מקצועי לתת לשחקן 2 תפקידים שונים באותה סדרה, אלא אם יש קשר בין הדמויות - מה שלא נראה לי במקרה הזה, כי ליבי לא זיהתה אותו כבלו. כל הקפיצות של ליבי בין הזמנים היו ממש לא מובנות. רוצים לסבך את העלילה? סבבה, אבל להשאיר איזשהו קו של הבנה ולא סתם לסבך. ולדעתי זו אנה, לא תחת השפעה של אף אחד, פשוט בהיסטוריה אחרת שם היא "רעה". ואם באמת היא עברה להיסטוריה אחרת, לדעתי המסכות לא רעים (בהיסטוריה המקורית, לא זו בה אנה ירתה בליבי), אלא דווקא בצד של ליבי (אולי אפילו דילן וג'יני?)

למעלה