שרשור הפרק היומי- פרק 54

Yarinv

New member
שאפו! הצלחת להבהיר את כל התמונה

ההסבר שלך באמת הגיוני עכשיו כשקוראים את הפתק בשלמותו (ובאמת רציתי ללכת לפרק ולבדוק מה בדיוק היה רשום שם). בנוגע לשאלת קיום הטיימריות לאחר השמדת האסטרואיד - אף אחד לא באמת יודע מה אמור לקרות אחרי שהאסטרואיד ייורט, הם מצאו לנכון שהעולם יתנהל כרגיל - מה שבדיעבד לא קרה ואפילו גרם לשינוי טוטאלי של העולם כפי שהיה לפני ה-09.09.09, כנראה גורל כדוה"א הוא עגום כך או כך? חוץ מזה, גם העובדה שדילן עוד קיים לו ע"פ התמונה מהספר דיי סותרת את כל עניין יירוט האסטרואיד. הפתרון היחיד שאני מוצא לזה הוא שמשהו קרה עם דילן כשהוא הלך להשמיד את האסטרואיד, משהו קרה או מישהו שלא ראינו היה שם (למרות שלא ראו שום דבר כזה בספר)... הרי ברגע שדילן נעלם מהספר הספר נזרק למים, אולי בדפים שאחרי זה היה מצוייר משהו? מה שנקרא, נחכה ונראה

זה גם היה עניין קצת לא ברור...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

נניח שדילן הצליח ליירט את האסטרואיד ולהציל את כדור הארץ מאסון. (דבר שעוד מוטל בספק ומעורפל לחלוטין...) מהפרק הראשון של העונה השנייה הובן שקרה גליץ' נורא, שגרם לכל המהפכה בעולם הרגיל שהם הכירו לפני כן. הדבר המטריד הוא: איך גליץ' יכול להשפיע על העבר??? גליץ' יכול להשפיע אך ורק על העתיד- כלומר מה יקרה אחרי הגליץ' והלאה. מה שקרה כאן הוא דבר שונה לגמרי: העולם השתנה לחלוטין, הטובים נהפכו לרעים, נהיה את כל העניין הזה עם הבר-קודים והשבבים... עולם שונה וחדש נבנה בגלל הגליץ' הזה של טומי? לדעתי יש כאן משהו עמוק יותר מסתם גליץ'. בסוף עוד יתברר שהכל קרה בגלל שליבי זרקה את הספר למים או משהו... :-|

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעלתה לי בראש אותה מחשבה

בעיקר אחרי שבפרק האחרון בעונה הראשונה צ'יף הבטיח לג'יני שיש לו תוכנית. לא נראה לי ממש שלשלוח את הלנה זו התוכנית היחידה שלו. לפי דעתי אחרי שהתוכנית עם הלנה לא הצליחה הוא חזר אחורה בזמן ושינה משהו בעבר כך שהוא דילן וג'יני יחיו גם אחרי יירוט האסטרואיד, וזה שינה את הכל.

Shai11101

New member
כן האמת

האמת שגם אני חשבתי שהמישהו\מישהי עם התחפושת הלבנה שינה צורה לאנה... זה יכול להיות הגיוני כי התמקדו עליו הרבה אחרי שליבי התעתקה למקום שבו היא פגשה את גורדון מילר...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifסחתיין על חדות העין!

לא שמתי לב לזה בכלל.. עכשיו באמת הכל מתחבר. (אגב, לי זה נראה שרשום "בואי לבד" ולא "אני לבד".. היא מסתירה את זה עם האצבע אבל האות שלפני י' נראת כמו ו')

Double U

New member
עוד פרק 54 מוצלח לאוסף

(הכוונה לפרק המקביל בשמינייה, אגב). בכל אופן - עדיין לא ברור לי הקטע של ליבי טיימרית. נראה לי שזה מישהו אחר שמעביר אותה בזמן (ע"ע יד עם שרוול כחול). אהבתי מאוד את הסצנה שהיא משנה את מה שקרה בספרייה! פשוט סצנה עשויה טוב, אין מה לומר. ולגבי הסוף, קשה לי להאמין שהיא מתה, הרי לא הורגים דמות ראשית בסדרה בתחילת עונה. שיהרגו אותה בסוף אם כבר! מעניין אותי כבר לראות איך דילן וג'יני מתקשרים לכל העניין.

Shai11101

New member
ליבי טיימרית

אף אחד לא מעביר אותה... היד עם השרוול הכחול שראינו הייתה היד של גורדון מילר... ליבי היא טיימרית אמיתית שיכולה לעבור בזמן בדיוק כמו טומי\דילן

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifממתי קשה להרוג טיימרים???

כולכם מתבלבלים בין טיימרים למחסלים. טיימרים אפשר להרוג בקלות כמו כל בן אדם אחר. מקס וצ'יף הרגו בקלות בעזרת אקדח טיימרים מהמחתרת(אתם לא זוכרים את הסצינה שצ'יף מציל את מקס ויורה בחייל מחתרת שעמד להרוג אותו?). אלו שקשה להרוג הם הדור הבא של המחסלים(קונגים), בעזרת טכנולוגיה שפותחה על האי במאה ה22. כשבלו ירה בעצמו מקס היה מופתע לראות את זה, כי הוא היה בטוח שהוא מת. הוא לא ידע עדיין על הטכנולוגיה הזו. בכל מקרה, ככל הנראה שליבי באמת מתה. אלא אם כן מישהו יחזור אחורה בזמן וינסה למנוע את זה..

Yarinv

New member
אה, נכון../images/Emo122.gif

באמת, כשבלו הלך להרוג את בן הוא פשוט ירה בו ולא בעזרת כוחות כלשהם מהיד.

למעלה