שרשור סופ"ש-השבוע שלנו

liorhikri1991

New member
../images/Emo13.gifשרשור סופ"ש-השבוע שלנו../images/Emo24.gif

דבר ראשון ברוכים הבאים כל החדשים,אני נורא שמח שכולכם הגעתם לפה ולמי שמתחיל שבוע הבא ללמוד(אויי חן
) שיהיה לו בהצלחה ושלא יסבול וזה כמובן סופ"ש האחרון שלו בחופש הגדול
יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?
שיר השבוע שלי:
קליפ השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:
מה תעשו בשבוע הבא?
תמונת השבוע שלי:

liorhikri1991

New member
קבלו הפתעה בפנים../images/Emo3.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?אעשה עבודות במתמטיקה ותעבורה. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?אעשה עבודות במתמטיקה,תעבורה ואולי אספיק במחויבות. שיר השבוע שלי:"לראות את האור"-אפרת גוש,זה השעון מעורר שלי בפלא' החדש ואיזה כיף לקום עם שיר כזה בבוקר קליפ השבוע שלי:לא ראיתי קליפים אלבום השבוע שלי:אין סרט השבוע שלי:אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:"האלופה" סמיילי השבוע שלי:|כאב ראש ועייפות| מה עשיתי מעניין השבוע?למדתי דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:לא זוכר בדיוק דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:יש כמה ועזבו מה תעשו בשבוע הבא?אלמד ואתכונן ליום הראשון ללימודים תמונת השבוע שלי:סוף סוף תמונה שלי...תהנו

lonush

New member
עונה

לא ידעתי שיש מישהו יותר חפרן ממני
יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? אסע לבת ים, אהיה במסעדה ואחגוג עם המשפחה את היומהולדת של אבא שלי יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? אהיה בים
אלמד כנראה לכימיה ואקרא באנגלית שיר השבוע שלי: ממ.. אין משהו אחד, יש לי הרבה.. קליפ השבוע שלי:לא ראיתי קליפים אלבום השבוע שלי:אין אין סרט השבוע שלי:אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:"Heroes"- מומלץ! סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?הייתי בים המלח
ושמתי על עצמי בוץ
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: הצלחתי לעשות אתמול את כל התכנונים שתכננתי
(שזה בדר"כ לא קורה..) דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: חלמתי משהו מוזר ומגעיל! מה תעשו בשבוע הבא?אקח ספרים מהתיכון, אקרא באנגלית.. (כרגיל).. תמונת השבוע שלי: בעע.. התמונה גדולה מידי לכן אני לא יכולה לצרף אותה

vered151

New member
סופ"ש רגוע בגלגל"צ.........

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? כל משפחה ואני יורדים לשישבת בערבה
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?בערבה... שיר השבוע שלי: some say של sum41
קליפ השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: למי יש זמן לראות טלויזיה
סמיילי השבוע שלי:
זה תמיד הוא..=]
מה עשיתי מעניין השבוע?ממממממ....הייתי במיני ישראל. היה מצעמם טיכו
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: -שמור במערכת-
|נבוכה| חחח
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:סבתא בבית חולים
מה תעשו בשבוע הבא?מפגששששששששששש מש"ציםםםםםם!!!!
יאבה אני מתרגשת יומיים של בייביסיטר רצחני. מ 8 בבוקר עד 6
תמונת השבוע שלי:

Retama

New member
../images/Emo9.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? יש לי סמינר פתיחה של הסניף שישי-שבת
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? סמינר שיר השבוע שלי: ירושלים, של מתיסיהו
קליפ השבוע שלי: לא יצא לי לראות קליפים אלבום השבוע שלי: אריק ברמן, וברי סחרוף-נגיעות סרט השבוע שלי: רטטוי! זה ממש חמוד :) תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: ראיתי רק האוס, אבל פרקים שכבר ראיתי... סמיילי השבוע שלי:
ו-
מה עשיתי מעניין השבוע? אממ הייתי בעיקר בסניף רוב הזמן... הופעת חינם של מוניקה סקס :p ירושלים, ולא זוכרת מה עוד דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: היה כיף :) דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: לא ברור מה יעלה בגורלו של הסניף, והכל קצת מבולגן... מה תעשו בשבוע הבא? בטח אהיה כל יום בסניף. חוץ מזה אני צריכה לקנות עוד מחברות לבי"ס, להחליט מה ללמוד שנה הבאה.. לא יודעת
תמונת השבוע שלי:

Unaffected

New member
../images/Emo3.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? לאדעת,בבוקר אני צריכה ללכת לתופרת. חוץ מזה...אסיים את העבודה באנגלית ואולי אלך לחברה שתעזור לי עם מה שנשאר במת'.. אחרי זה נראה כבר יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? מממ מקווה שאוכל ללכת לקנות דברים לחדר . וגם - מת' \: שיר השבוע שלי: death cab for cutie- we laugh indoors קליפ השבוע שלי: אין אלבום השבוע שלי: אין סרט השבוע שלי: אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סקינס סמיילי השבוע שלי: D: מה עשיתי מעניין השבוע? צבעתי את החדר סוףסוף דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: חדר צבוע? דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: החום? מה תעשו בשבוע הבא? מממ מקווה שת"א,לסיים סופית מת',לקנות דברים לחדר,להחזיר את הפוסטרים,לקבל דברים שהזמנתי,להתבכיין על כמה ששנה הבאה תהיה נוראית,לסדר את השעון הביולוגי,לבדוק ציוני בגרות[?] ובטח יש עוד
תמונת השבוע שלי:נהה...

כוס מים ומס' של מד"א לפני שאתם פותחים../images/Emo70.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? מחר.. אכין אוכל, אלך לקלינאית תקשורת, מקווה מאוד שיהיה לי זמן להמשיך לקרוא את אנה קרנינה
ואולי להמשיך קצת את העבודה בספרות.. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?עבודה בספרות.. שיר השבוע שלי: Nightwish - Beauty And The Beast קליפ השבוע שלי:- אלבום השבוע שלי: פצעים ונשיקות-מוניקה סקס סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: דקסטר? סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הממ שומדבר. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: אבא מתחתן עוד חודשיים דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: אבא מתחתן עוד חודשיים מה תעשו בשבוע הבא? דיאטה! (כי ממחר דיאטה, לא?) תמונת השבוע שלי: לבקשת הצופים, ולצערם... (מצטערת!)

JumpInTheFire

New member
/m\

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? בטח אנקה את הבית לשבת, אמא בחו"ל
אולי נוסעים לחבר של אבא שלי יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? אולי אצל אותו חבר, או בבית שיר השבוע שלי: ווא ווא.. אחד מיני רבים: Aerosmith- Livin' On The Edge קליפ השבוע שלי: - אלבום השבוע שלי: גם אחד מיני רבים: Led Zeppelin- Houses Of The Holy סרט השבוע שלי: הסימפסונס!
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: מופע שנות ה70 סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? ראיתי את הסרט. הייתי בעיקר הרבה עם אחי הקטן בגלל שאמא לא בבית, אז לא עשיתי דברים מיוחדים דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: אמא לא פה, אין לחץ דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: אמא לא פה, צריך לעשות במקומה מה תעשו בשבוע הבא? קורס מד"א
תמונת השבוע שלי: אח"כ

למעלה