שרשור סופ"ש-השבוע שלנו

אני....../images/Emo13.gif

שיהיה בצלחה למי שמתחיל ללמוד השבוע (חן) ותנצלו את השבוע האחרון של החופש כמו שצריך
יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? סתם קמתי מאוחר הסתלבטתי כל היום ובערב שתיתי בירר על הים יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? כרגיל קמתי מאוחר ועוד מעט לים יששש סוף סוף
שיר השבוע שלי: KORN- WORD UP קליפ השבוע שלי: KORN יש להם קליפ חדש בMTV שחכתי איך קוראים לשיר חחח אלבום השבוע שלי: אין סרט השבוע שלי: וואי יש מלא קודם כל הסימסונים אמ... כל סרט של בפידרמן קיצר ראיתי השבוע כל לילה קימת איזה שתי סרטים חחחח תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: קייל XY סמיילי השבוע שלי: [ סמילי של פאנן ושל הסתלבטות חחח] מה עשיתי מעניין השבוע? הרבה אבל הכי מענין סידרתי את החדר קימת אחרי שנה חחח יותר נכון אני ישבתי ואחותי סידרה לי חחחחח דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: היו הרבה דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: קניתי דברים לבית ספר
אין לי כוח לחזור מה תעשו בשבוע הבא?על האש עם חברים לסכם תחופש וים הרבה ים תמונת השבוע שלי: נההה עזבו

יאללה ../images/Emo26.gif

קודם כל יקיריי שתהיה לכם שנה טובה ומוצלחת. איזה כיף, אני כבר סיימתי עם כל הלימודים והמבחניםםםם
למרות שצבא זה לא גן עדן
וחלק האומנותי.. יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? בצהריים עבדתי בערב יצאתי יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? פגשתי חבר וותיק שלא ראיתי המון זמן מחיפה יצאנו שתינו דיברנו טיילנו, ועוד מעט אני מתכנן לצאת נראה אולי בר/פאב אולי סנוקר אולי סרט נראה כבר נזרום שיר השבוע שלי: אלינור / אייל גולן קליפ השבוע שלי: אל תלכי לי / אייל גולן אלבום השבוע שלי: חייל של אהבה / אייל גולן סרט השבוע שלי: טיפשים בלי הפסקה (עם ג'ים קארי) תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: הנפילים. סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הייתי בגימלים דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: נחתי קצת דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: חבר שהיה צריך לצאת השבת סגר ומאוד התגעגתי אליו. הפגישה תדחה בשבוע. מה תעשו בשבוע הבא? אלוהים גדול. תמונת השבוע שלי: אין תמונה מיוחדת.... שבוע טוב

Summer moved on

New member
אני.

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?הייתי כל היום בבית. השלמתי שעות שינה:) יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?יםםם:)) שיר השבוע שלי:אריק איינשטיין- אדום שוקו! קליפ השבוע שלי:- אלבום השבוע שלי:- סרט השבוע שלי:- תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:האלופה 2. סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?עבדתי ועשיתי כסף טוב, נסעתי לת"א לצלם. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:^ דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:לא נפגשתי עם הבנות. מה תעשו בשבוע הבא?עוד כמה ימי עבודה, תל אביב עם חברה, מפגשים עם הבנות, סידור חדר רציני, קוסמטיקאית ומספרה:p תמונת השבוע שלי:מהיום, בים:) היה ים כ"כ רגוע ויפה...-->> הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה