שרשור סופ"ש-השבוע שלנו

JumpInTheFire

New member
אני יודעת. ממגהדת' כבר ראיתי, מאורפנד לא

וגם לא הייתי, היית באורפד?

b a t e l 1 8 2

New member
עונה:]

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?אממ יש לי בייביסיטר יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?אין לי מושג שיר השבוע שלי:בועז מעודה-מכה אפורה ,כן אני יודעת שזה שיר של מוניקה סקס אבל הביצוע שלו והעיבוד כל כך מדהים^^ קליפ השבוע שלי:אין אלבום השבוע שלי:אין סרט השבוע שלי:משפחת סימפסון תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:החברה הגבוהה סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?אממ הלכתי לסימפסונס דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:אממ פגשתי הרבה חברות דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:לא מצאתי עבודה נורמלית מה תעשו בשבוע הבא?אממ אנצל את השבוע האחרון כמושצריך תמונת השבוע שלי: ---------->

DrunkenBar

New member
שבת שלום! P:

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? הממ. שומדבר מיוחד...אנקה את הבית מחר בבוקר.. ובערב.. בטח נצא חח לשבת בגן. :/ יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? לא יודעת נו אין לי תוכניות חח שיר השבוע שלי: Space dye-vest-Dream Theater קליפ השבוע שלי: הממ לא ראיתי הרבה טלויזיה. ראיתי הופעות של לינקין פארק ושל דרים בדיוידי P: אלבום השבוע שלי: Fallin into infinity-Dream Theater ו Train of thought-Dream Theater סרט השבוע שלי: סנאצ'!! ולוק סטוק אנד טו סמוקינג ברלס :] (אין לי כח לכתוב באנגלית שוב נו...) תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: לא ראיתי.. סמיילי השבוע שלי:
(קקי שבוע) מה עשיתי מעניין השבוע? שוממממדבר דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: המממ אחותי באה לביקור מהצפון :] דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: הרבה דברים. ח-ר-א שבוע! מה תעשו בשבוע הבא? הופעה ביום שני :] יום ראשון אני מקווה הופעה של שלומי סרנגה
(אני הולכת בשביל הדאחקות! לא לסקול!) ואז ווליום כנרררררררררררררררררררררררררררררררררררת! תמונת השבוע שלי:הממ כמה שמו תמונות שלהם. אז גם אני אשים :]

© h i l a ©

New member
אני

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? כרגיל, כלום.. או שאני אלך לקנות דברים לבית ספר, אבל לא בטוח כי בעיקרון אני מתחילה עוד שבועיים ולא עוד שבוע.. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? חוץ מלתלות את המדים של אחי לא נירא לי שעוד משהו XD.. זה מעצבן שאני צריכה לתלות לו.. מה הוא לא יודע לתלות?:\ שיר השבוע שלי: Drugs- the cons קליפ השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: יש כמה.. סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? עזרתי לאבא שלי להחליף גלגל?XDD זה מה שקורה כשאין אחים גדולים בבית... דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: כלום?XD דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: שעוד שבוע עבר מהחופש? מה תעשו בשבוע הבא? אבדוק אם אעלו את הציונים, ואתקשר למחנכת להגיד שאני לא יוצאת לגדנ"ע המפגרת..

Gilat18

New member
אפילו העלתי תמונות שלי :) (לינקים לתמונות)

דבר ראשון ברוכים הבאים כל החדשים,אני נורא שמח שכולכם הגעתם לפה ולמי שמתחיל שבוע הבא ללמוד(אויי חן) שיהיה לו בהצלחה ושלא יסבול וזה כמובן סופ"ש האחרון שלו בחופש הגדול יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? עכשיו אני בעבודה ובערב חן תןציא אוטו לשם שינוי ואני אשתההההההההההההההההההה יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? בריכה :) שיר השבוע שלי: של רן דנקר.. הוא חתיך.. קליפ השבוע שלי: -- כל היום אני בעבודה אין זמן לקליפים אלבום השבוע שלי: אוטוביוגרפיה כנסיית השכל סרט השבוע שלי: טוקיו דריפט תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: כמו תמיד - פאמילי גאיי סמיילי השבוע שלי: :D מה עשיתי מעניין השבוע? עבדתי ויצאתי ועבדתי ויצאתי ועבדתי ויצאתי.. וקצת ישנתי :) דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: כל השבוע הזה היה חיובי.. החיים מחייכים אליי.. עוד חודש פחות יום גיוס!! דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: לא עבר :) מה תעשו בשבוע הבא? אעבוד מלא, וסלקום ווליום תמונת השבוע שלי: אוהו1! מההופעות שהייתי - קבלו! מאורפנד לאנד בבארבי... חח יצאתי כאילו אני מחכה לאוטובוס :) http://metalist.co.il/GalleryPicture.asp?gid=112&Pic=9 וממגהדת' בהאנגר 11!! חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק http://metalist.co.il/GalleryPicture.asp?gid=111&Pic=18 לידי שני השומרי ראש שלי שדאגו שבמשך כל ההופעה אני אהיה על הגדר במרכז ואפילו אירגנו לי תמונה שם :) כפרעליהם נשמות. אני הבלונדינית למי שלא יודע :)

אני לא מצליח לראות את התמונה השנייה^^

היה ממש תותח במגהד'ת!
אני הייתי בהתחלה בין השורות הראשונות ואז כיסחו אותי אז עפתי אחורה

שבת שלום שמנים ../images/Emo13.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? אני נוסע לחבר לשבת חברים לכבוד יום הולדתו יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? אעשה אתה שבת אצל חבר^^ שיר השבוע שלי: סולג'ר סייד-סיסטם אוף אה דאוון, מיסטר ג'ק-סיסטם אוף אה דאוון קליפ השבוע שלי: אין אלבום השבוע שלי: הייפנוטייז-סיסטם אוף אה דאוון סרט השבוע שלי: דגומה תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: שנות ה-70 סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? קניתי כיפה חדשה
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: בילויים עם חברים דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: נשרפתי
מה תעשו בשבוע הבא? ראיון לחיל מודיעין, הופעה של אינסיגניפיסנס, לחזור ללימודים, להסתפר ><" תמונת השבוע שלי: צילמו אותי בהפתעה

אני עונה../images/Emo39.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?נסענו לת"א להתנדב לחלק פלאיירים של "לתת",צריך עוד לארגן דברים לשבת יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?שבת גרעין-סעודה ופעולות יחד
שיר השבוע שלי:חסידי:שירו לה'/העקבות,עברי:יוצא לאור/אהוד בנאי,לועזי:soulmate/natasha bedingfield קליפ השבוע שלי:--- אלבום השבוע שלי:--- סרט השבוע שלי:--- תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:--- [לא עשיתי השבוע כלום חוץ מלתכנן] סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?התנדבויות,אירגון שבת גרעין-זה מעניין מישו
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:הרבה פידבקים חיובים מאנשים חשובים
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:הלחץ של ההכנות [וואי,חפרתי עם זה] מה תעשו בשבוע הבא?אנסה לעשות עבודות חופש[ממש..],אלך לבצפר תמונת השבוע שלי:----

just PolPoll

New member
גם אני...חח../images/Emo9.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? כלום
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? לים ואז ללמוד לתאוריה אצל חברה שיר השבוע שלי:maroon 5-wake up call קליפ השבוע שלי:maroon 5-wake up call אלבום השבוע שלי: סרט השבוע שלי:לזכור את הטיטאנים
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:מסיבת הפתעה של ידיד דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:פסיכו' מה תעשו בשבוע הבא?פסיכו' תמונת השבוע שלי:

foreverpink

New member
נמ

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? החבר שלי חזר מהצבא, אז הייתי איתו קצת ואח"כ הלכנו עם חבר משותף לאכול פיצה. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? נלך לסרט אולי. או סתם נהיה בבית. שיר השבוע שלי: יוני בלוך- אם לא היום אז מחר קליפ השבוע שלי: יוני בלוך- סיבה לעזוב אלבום השבוע שלי: טרילילה. סרט השבוע שלי: נראה.. תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: הטופ מודל הבאה בגלל שפספסתי והיום אני בטח אפספס גם את השידור החוזר! סמיילי השבוע שלי: נמ מה עשיתי מעניין השבוע? חיפשתי כל השבוע וגם שבוע שעבר שמלה לחתונה של אחותי. זה בהחלט מעניין אבל אני בעיקר רוצה למות מהעניין. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: שדרגתי את הפלאפון באורנג', עמית חזר. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: חפשתי שמלה. מה תעשו בשבוע הבא? אחפש שמלה. תמונת השבוע שלי: אתם מבינים, מלאי התמונות שלי לא מתחדש כל שבוע.אין לי תמונה שבועית.

Double U

New member
עונה

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? הלכתי עם חברים ל"שעת שיא 3". סרט מגניב. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? רוצה להתקדם בשיעורים במתמטיקה. שיר השבוע שלי: Iris - Goo Goo Dolls סרט השבוע שלי: שעת שיא 3?
זה הסרט היחיד שראיתי. תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: קייל XY סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הוצאתי טופס ירוק לקראת הרשיון נהיגה! דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: רצו להוריד את השמינייה מVOD אבל בסוף כנראה שלא יורידו
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: לא הצלחתי לפתור כלום בעבודה במתמטיקה
מה תעשו בשבוע הבא? שואף לסיים לפחות את העבודה במתמטיקה (יש עוד אחת בתנ"ך) וביום שני יש לי השתלמות במסגרת פרויקט שמועצת הנוער עושה ביחד עם עמותת "נגישות ישראל". אה וכן, אולי ים עם חברים!

למעלה