והנה זה מגיע !!!

mayarel

New member
ציוץ מאדם ../images/Emo23.gif

adamlambert "don't trip off the glitz that I'm gonna display" ;) thank you all for your support!! Glad you like the track!!!

mayarel

New member
וג'ים החמוד הזה חחחחחחחח

jambajim For Your Entertainment needs to have a music video like NOW. #foryourentertainment

s i g a

New member
לדעתי

אחלה סינגל( מי כתב by the way?) - ממכר - קליט - אחלה מילים - יש אפילו צרחות - אדם אוהב מוזיקה אלקטורנית ואני אוהבת מאוד מה שהוא היה עושה לפני מה עוד אפשר לבקש? חוץ מזה שהם בטוח יודעים מה הם עושים,שהם לא שיחררו שיר רוק על ההתחלה אלא משהו קליט שכולם יכולים לתת לו צ'אנס אל תשכחו שרוק זה לא ז'אנר שכולם אוהבים מה שהולך עכשיו זה יותר ליידי גאגא ריאנה ביונסה ואם אדם יכול להשתלב בזה אפילו בחלק מן השירים זה יקפיץ אותו כי הוא יכול לשיר הכל מה שכן אני מאוד מקווה שיהיו הרבה שירי רוק- כי בזה אדם הכי טוב הקול שלו נועד בשביל זה..אני רוצה אלבום רוק לא אלבום ליידי גאגא כי את זה אני יכולה לשמוע ממנה :p

adi dion

New member
יאייי שיר חדש :D

טוב, קצת נבהלתי שהתחיל השיר כי זה נשמע לי ממש לא לטעמי אבל בערך מהאמצע התחלתי דווקא לחבב. עכשיו אחרי שמיעה שנייה ושלישית החלטתי שאני אוהבת
שיר חמוד וקליט :) מקווה שאחרי עוד כמה שמיעות אני יותר אוהב :) אני כבר מחכה לשמוע את הסגנון הרוקיסטי של האלבום

R o c k s e n

New member
אז...אהבתם או לא?

כתבו בכותרת
כי השרשור קצת מבולגן שלא הבנתי אם אהבתם או לא... אני ממש נדלקתי עליו!! אני בטוחה שהקליפ יהיה צבעוני וסקסי עם המון ריקודים !

MIDNIGHT SKY

New member
ברור שאהבתי../images/Emo9.gif

you'll be fine Baby, I'm in control Take the pain Take the pleasure I'm the master of both Close your eyes not your mind Let me into your soul I'ma work it 'til you're totally blow

למעלה