והנה זה מגיע !!!

../images/Emo45.gif גם אני ממש אוהבת!

שיר כ"כ מדהיםםםםםםםםםםםם מתה עליו!
לא מפסיקה לשמוע אותו :)

mokasosex

New member
המיליייים חזקות .. :)

מתחילה לקלוט אתזה. עדיין לא מרוצה שכלכך שינו לו את הקול, במיוחד בהתחלה.

mayarel

New member
כן מוזר האא.. מילים לא רעות בכלל..

היה יכול להיות יפה בלי כל הבלאגן שתקעו בשיר.

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif שלפחות היה אפשר יותר לזהות שזה אדם..

בעקרון אין לי בעיה עם הז'אנר הזה.. אבל מאדם ציפיתי למשהו שונה, לא כמו כולם. שלא יעוותו לו כלכך את הקול, אם זה היה ליידי גאגא הייתי מאוד אוהבת ושומעת בלי להרגיש החמצה. כנראה הרף שהצבתי לאדם היה גבוה מדי. לא אוהבת לטעות.

InbarKiii

New member
אבל אתן שומעות אותו כבר חודשים אומר

שזה מה שהוא אוהב.. לא מבינה מה כלכך מפתיע. הסגנון של הסינגל עצמו לא אמור להיות הפתעה..איך שהוא נשמע-כן. אבל דיי מירביייי אמרנו שמתעודדים! ובAMA זה יהיה כלכך מושלם!! הוא יהיה עם איזה תלבושת נוצצת ואיפור נוצץ ורקדניםםםםםםם וזה יהיה מדהיםםםםםםם כולנו נתעלף :) אחר כך יגיע האלבום וכולנו נתעלף שוב חחחח

mokasosex

New member
צודקת צודקת, מה שהכי מפריע לי

שההתחלה זה בכלל לא הקול שלו... לשיר אני מתרגלת, אוהבת את הצעקות הקטנות האלה שיש מפעם לפעם.. ואוייייייי הופעת השנה זו הולכת להיותתתתתתת

העטיפה של הסינגל בלי הכתוביות../images/Emo99.gif

מהמם!! בא לי לראות כבר את הקליפ!! D:

Glambert Girl

New member
הללללוווויה!

לא כ"כ רע כמו שזה יכל להיות בהתחשב בעובדה שהוא כבר אמר שזה יהיה פופ וכו'. שיר מגניבבב! אם זה לא היה אדם בחיים לא היייתי שומעת שיר כזה אבל הוא גורם לו להיות כ"כ מדליק ויפה!! טוב הווקליות שלו לא באה לידי ביטוי במלואה אבל יהיו הזדמנויות כאלה בשירים אחרים מהאלבום. הוא קיבל שיר מאוד עכשיווי והיפי וזה טוב!

MISHMISH56

New member
התגובות מאוד נלהבות ב-MJS וזה כבר

מעודד...צדקתם ככל ששומעים יותר זה ממש חמוד וקליט...אני מבינה שהוא יופיע עם השיר הזה ב-AMA נו נו מעניין יהיה שם על הבמה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שיר מדהיםםםםםם ../images/Emo47.gif

ממש אהבתי שיר כ"כ כיפי אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו D:

nini18

New member
יאיייי ../images/Emo24.gif אני אישית מתה על השיר

שיר מדליק מילים מדהימות .. אני HAPPY

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo35.gifבנות,תגידו ההתחלה של השיר לא מזכירה לכן

את בלאק אנד גולד של סאם ספארו? אני מתכוונת לקצב.

למעלה