והנה זה מגיע !!!

mokasosex

New member
באמת שציפיתי ממנו למשהו אחר..

הלואי ובדיסק יהיו דברים אחרייייייים .. אני לא מאמינה שאני מרגישה שהוא לא ענה בדיוק על הציפיות שלי. או גאד....... אבל אולי אני מגזימה . אני אחבב את זה. בטוח.

OMFGGGGGGGGG

אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אהההההההההההההההההההההה הלב שלי דופק כל כך חזק עכשיו אמאלה אני עומדת למותתת

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

OOOOMMMMMGGGGGGGGGGG

mokasosex

New member
זה מזכיר לי את שירי הרימקס הישנים שלו ..

יש רגעים מסויימים שאני מצליחה לזהות את הקול שלו ...

ר ו ח ל י

New member
70% מוזיקה, 30% הקול שלו.

כמה מאכזב. בTFM שומעים אותו שר, פה זה כאילו הוא עושה קולות רקע למוזיקה מקפפיצה.. \=

lama ken

New member
טוב נו... הוא אמר מראש שזה שיר דאנס

ואני בחיים שלי לא אהבתי שירי דאנס, אז לא היה מה לצפות שאת זה אני אוהב... בסתר ליבי קיוויתי שזה יהיה שונה ולא בדיוק דאנס. אני מאמינה שבדיסק יש שירים גם בסגנון שונה לגמרי שאני אוהב, אז נחכה להם. בינתיים הדבר היחיד שעצוב לי זה שיהיו הרבה מעריצים מאוכזבים (כי רבים ממעריציו מאיידול הם כמונו לא חובבי דאנס) וזה יבאס אותו. מצד שני זה יביא לו קהל חדש ואחר. אני הולכת בכל זאת לטחון את השיר עכשיו, אולי אחרי שאני אתרגל אליו אני אלמד לאהוב אותו יותר

mokasosex

New member
כן אה?

משמיעה שישית אני מתחילה להסתדר עם זה. פאקינג שמיעה שישית, .. לפחות בAMA הוא יפציץ עם ריקודים לשיר הזה

למעלה