זה גם מה שהפריע לי..לא ממש מרגישים את העוצמה שלו בשיר...
H heart1soul New member 30/10/09 #146 כן הקול שלו הרבה יותר עוצמתי אבל זה שיר אחלה ואני צריכה לשמוע אותו עוד כמה פעמים ואני בטוחה שאני אמות עליו
כן הקול שלו הרבה יותר עוצמתי אבל זה שיר אחלה ואני צריכה לשמוע אותו עוד כמה פעמים ואני בטוחה שאני אמות עליו
N nini18 New member 30/10/09 #136 אהבתי את השיר מאוד מאוד מאוד רק חבל שבהתחלה זה לא נשמע הוא... זה בטוח יהיה להיט
H HadarMahluf New member 30/10/09 #144 ^^כן זהחבל אני לא אוהבת את זה גם והוא לא יופיע בGLEE.. ראיין אמר שהוא ישמיע את זה עוד 7 פעמים הבוקר,זה נהדר חח איזה חמוד איך הוא אמר גלאמפייר
^^כן זהחבל אני לא אוהבת את זה גם והוא לא יופיע בGLEE.. ראיין אמר שהוא ישמיע את זה עוד 7 פעמים הבוקר,זה נהדר חח איזה חמוד איך הוא אמר גלאמפייר
R Rider on a storm New member 30/10/09 #145 לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif בא לי לשמוע שוב!! D:
R Rider on a storm New member 30/10/09 #142 גם אניייייייייייייייייייייייייייייייי כ"כ אהבתי יאי זה מעולה!!!! יהיה להיט גדול DDDDDDDDD:
M MIDNIGHT SKY New member 30/10/09 #148 ../images/Emo41.gifלינק להרדה http://www.sendspace.com/file/8q62es
M MIDNIGHT SKY New member 30/10/09 #151 DO YOU KNOW WHAT YOU GOT INTO DO YOU KNOW WHAT I'M ABOUT TO DO IT'S ABOUT TO GET ROUGH WITH YOU
M mokasosex New member 30/10/09 #159 אוקיי לפעמים אפשר לזהות שזה הוא .. בקולות הגבוהים. זה קליט ובטוח יושמע מלא, אבל זה לא מה שציפיתי ממנו .. חשבתי שתקופת שירי המועדונים שהוא עשה כמו OH MY RA (ואני יודעת שאת מתה עלזה ) מאחריו.. יהיו שירים אחרים..
אוקיי לפעמים אפשר לזהות שזה הוא .. בקולות הגבוהים. זה קליט ובטוח יושמע מלא, אבל זה לא מה שציפיתי ממנו .. חשבתי שתקופת שירי המועדונים שהוא עשה כמו OH MY RA (ואני יודעת שאת מתה עלזה ) מאחריו.. יהיו שירים אחרים..
I InbarKiii New member 30/10/09 #198 אבל זה הרבה יותר טוב מהשירים של פעם לפחות מבחינת המוזיקה עצמה. את הקול שלו שמעו הרבה יותר טוב בשירים של פעם..
אבל זה הרבה יותר טוב מהשירים של פעם לפחות מבחינת המוזיקה עצמה. את הקול שלו שמעו הרבה יותר טוב בשירים של פעם..
H heart1soul New member 30/10/09 #156 אוי בפעם השניה זה פי אלף יותר טוב יאיייייי מדהייייייייייייייייייייייייים
R Rider on a storm New member 30/10/09 #164 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ממש מדהים../images/Emo23.gif ממש ממש אהבתי! יאי זה יהיה להיט!!!
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ממש מדהים../images/Emo23.gif ממש ממש אהבתי! יאי זה יהיה להיט!!!