בקשות למיקומים

D amaged R oses

New member
לאחראים על המשחק

אני מאוד מקווה שתגיעו גם לאילת כי לאילת לא מגיעים המון מפורסמים וכל הפעילויות אז אני מקווה שתיקראו את ההודעה הזאת ותבואו לאילת

האם זה יגיע לפ"ת לאזור של קניון ס

האם יכול להיות שזה יהיה ליד הבית שלי שזה ליד קניון סיקרקין אני מאוד מקווה בבקשה שזה יהיה שם. אבל מצד שני איפה זה גד דם [לאזאזל] הרמז???

Juli14

New member
מה אם אלה שגרים בחורים?

כי אני גרה בחור בצפון שנקרא כפר ורדים. אני בטוחה במאת האחוזים שלאיזור שלי, אתם לא תגיעו... חבל, תפוז זה דווקא האתר היחיד שאני גולשת בו.

orian12

New member
הם בחיים ליגיעו לקרית גת!!!

בטוח הם לא יבואו לקרית גת הם ישימו את הכסף בערים גדולות על בטוח!!

master drums

New member
יש לי שאלה לגבי מיקום המעטפות

האם יפזרו אותן רק ברחבי המרכז או גם בצפון? זה לא יהיה שווה פייר אם רק תושבי המרכז יוכלו להנות מהמשחק..

טליה45

New member
הם מגיעים גם לאזורים נידחים כמו מוד

הם מגיעים גם לאזורים נידחים כמו מודיעין?...

D amaged R oses

New member
למנהלים

אז לא הבנתי בסוף כן תגיעו לאילת או לא כי אף פעם לא באים לאילת ולא עושים פה שום פעילויות ואני מאוד מקווה שתגידו שכן עושים את זה באילת טוב תודה רבה ואני מאווד מאוד מקווה שתעשו באילת

talush2005

New member
לכולם פה

דיי לבקש שיגיעו לכל מיני ערים. הם בטח כבר כתבו את הרמזים מזמן ולא באותו יום אז לא יעזור אם תבקשו..הם לא יכולים להגיע לכל חור בארץ -אין מה לעשות ככה זה מדינה קטנה אבל זה מעטפה קטנה ויש הרבה מקומות לשים. אני בטוחה שהם ניסו לשים בכמה שיותר איזורים שכולם יוכלו להנות ברור שאי אפשר שלפחות מעטפה אחת תיהיה קרובה לכולם אבל בטח ישתדלו. בהצלחה לכולם!!!!!

למעלה