בקשות למיקומים

Fairywitch

New member
מקווה שזה לא יהיה רק בקניונים../images/Emo122.gif

בלי קשר לאיזו עיר- זה יהיה מעניין אם זה יהיה גם במקומות מקוריים

לוטמוש

New member
רגע....

כאילו אפשר להציע מקום? הוי מגניב. כדאי לכם לשים מעטפה ברחובות. כי ברחובות שומדבר מעניין לא קורה. וזה יכול להיות מזה אחלה. רחובות-מקום לא הכי מפוצץ ודי שקט. אז זה יהיה ממש מגניב אם תבואו לפה. אמא רק מהמחשבה שאולי תהיו פה זה משמח אותי. אולי אני אקנה לי גיטרה חשמלית סופסוף. אאאאאאאממממממממןןןןןןןןן! :) חייח

לוטמוש

New member
אהה כן....

אם זה מה שהשירשור אומר..... אז בהודעה הקודמת שרשמתי. אז יש ברחובות קניון מרכזי. שזה בערך ליד בצפר ויצמן(בצפר יסודי) זה ממש ליד. זה די מוכר לאנשים רחובותיים...... זה מקום די גדול ויש בו הרבה אנשים. זה יהיה מקום טוב להחביא. חחח לא יזיק לי כסף-אולי תהיה לי גיטרה חשמלית. אני מאושרת.

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gifשאלה

אתם תחביאו את המעטפות רק בערים מרכזיות וגדולות (כמו שאלה שציינת) או גם בישובים קטנים ולא קשורים?

k1235

New member
רק חדרה!!

אחרי הפיגועים מגיע גם לנו להנות בעיר הנידחת בין חיפה לת"א או כמ שאומרים בטלוויזיה "בין מכמורת לקיסריה" תגיעו לחדרה משעמם פה בטירוף אולי תכניסו קצת חיים!!

kren2

New member
חולון

בס"ד כן זאת העיר שלי ואי לא ניידת כך שאין מצב שאצליח להגיע לת"א ,חיפה , ירושלים , אשקלון או כל מקום אחר בארץ אז בשבילי בבקשה תעשו בחולון ומספיק עם ת"א כבר טחנו את ת"א יש מלא מקומות בארץ כמו ח=ו=ל=ו=ן ואני ממש רוצה את הכסף .

../images/Emo45.gifצודקת תגיעו לחולון...

כי לא עושים לנו פה בכלל פעילויות אז לא יזיק שיעשו משו וגם יש לנו מלא מקומות קניון חולון מרכז סאדאב קניון דרגת

razpg

New member
ניצנים---

או באשדוד או באשקלון... אבל הכי טוב זה ניצנים!!!

למעלה