אם את גרה בכפר ורדים את לא צריכה את הכסף...
E Elad l New member 30/6/06 #46 ../images/Emo130.gif בקשות למיקומים פתחתי שרשור מרוכז היות והשאלה הזו עולה הרבה. יש לנו כוונה להגיע לאזורים שונים ברחבי הארץ, כולל חיפה, ירושלים, באר שבע ועוד. המעטפות לא יוחבאו רק באזור המרכז. בהצלחה לכולם ותתחילו לעקוב אחר הרמזים החל ממחר בבוקר
../images/Emo130.gif בקשות למיקומים פתחתי שרשור מרוכז היות והשאלה הזו עולה הרבה. יש לנו כוונה להגיע לאזורים שונים ברחבי הארץ, כולל חיפה, ירושלים, באר שבע ועוד. המעטפות לא יוחבאו רק באזור המרכז. בהצלחה לכולם ותתחילו לעקוב אחר הרמזים החל ממחר בבוקר
ח חולה על הדיימונדז New member 30/6/06 #47 חולון!!!!כי זאת העיר שלי! אבל זה לא יהיה פייר מצידי אז אני מבקשת שתגיעו כמה שיותרלאזור חולון ובמיוחד למרכז !
חולון!!!!כי זאת העיר שלי! אבל זה לא יהיה פייר מצידי אז אני מבקשת שתגיעו כמה שיותרלאזור חולון ובמיוחד למרכז !
K k1235 New member 2/7/06 #68 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן
ה ה מ ק ו ר י ת1 New member 1/7/06 #54 תגיעו ל.. רחובות, ובאר יעקוב, ראשון, בילו, לוד זה האזורים שקרובים אלי תתחשבו אני גרה בקיבוץ