צריכה דעה/עצה משני המינים-מי צריך לשלם?

Cobe Anan

New member
ואני חושב שלפני שאתה "נכנס" באנשים,

כדאי שאתה תסתכל שוב מה היא כתבה במקור. ועכשיו, אחרי שקראת שוב והחכמת- כשזה נשאר בינה לבין החבר שלה- צריך להיות לה אכפת מה "מקובל" ומה "לא מקובל"; או שצריך להיות לה אכפת מה מתאים להם ומה לא
תודה על ההקשבה ושיתוף הפעולה

Piren

New member
האגו שלך

לפעמים כזה גדול, שאין לי מספיק מקום במסך להכיל אותו :-| כבר ציינתי שהתבלבלתי בכיתוב, אולי כדאי שתמשיך לקרוא את ההמשך לפני שאתה מגיב כמו אהבל. הנקודה שלי היתה - היא ציינה שהיא רק רוצה לדעת מה מקובל, לא מה אתם חושבים על היחסים שלה. ואפנה אתכם שוב לציטוט, כי פעמיים זה לא מספיק: "אבל בלי קשר למצב, מה מקובל לעשות?" אגב, אתם עושים דאבל טים טאג? עשיתם סוויץ' או ששניכם בזירה ביחד?

Paranoid Eyes

New member
סתמו כולכם ותענו לי על דבר אחד..

זה פאקינג ארוע משפחתי שלה, אז, שתשים את הכסף , מבלי לשאול שאלות קצת מפגרות ולאכול סרטים.

Piren

New member
../images/Emo6.gif

יש פה אנשים שצריכים ללמוד ממך
תשובה ישירה ולעניין

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo67.gif

אה ואיזה ציפור נודניקית (ומעפנה, אים יורשה לי לציין), הזכירה לי שבסוף לא שאלתי כלום. אז לך אותה ציפור יקרה.. |אצבע משולשת|
חיחי

michaly2003

New member
Piren - הבהיר אותי מצויין - מילה במילה !

תודה לך - על האינטילגנציה הריגשית המולדת שיש בך ! וחבל שכולם ניסחפו למחוזות לא נכונים.

Piren

New member
../images/Emo6.gif

פעם ראשונה בחיים שלי, שאומרים שיש לי אינטליגנציה רגשית

Piren

New member
חחח

זאת בחורה, והיא התכוונה שבתכלס אין לי אינטליגנציה רגשית ... והיא צודקת
אני פשוט קראתי מה שכתבת. לא קשה לדעת מה אנשים רוצים כשהם כותבים זאת במדויק (לפחות לי
).

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gif

אתה יודע איך זה בפורומים, תמיד מחפשים את המסובך, למרות שלפעמים הדברים הם פשוטו כמשמעו.

Piren

New member
שקרנית ../images/Emo6.gif

טיסק טיסק... אז אחרי שאת גונבת שורות, את גם משקרת אה?
זה הסמים... הם הורסים אותך.

למעלה