צריכה דעה/עצה משני המינים-מי צריך לשלם?

michaly2003

New member
אם אתה מצליח לראות במדויק את האמת מעיניהם של

אחרים... אז כן - קוראים לזה אינטלגנציה ריגשית.

marblearch

New member
תגובה!

היי מיכלי. תגידי... זה באמת משנה? באופן אישי, אני חושב שאת צריכה לשלם. אם זה הגיע מיוזמתך, רצוי שאת תשלמי את זה, אחרת זה סתם קטנוני. לדוגמא: אם תראי זוג כרטיסים להופעה שאת ממש רוצה ללכת עם חבר שלך אליה, האם נראה לך הגיוני שאחרי שנתיים של קשר תתקשרי אליו ותספרי לו על זה בציפייה שהוא יציע שתלכו וישלם על זה, או שהדבר ההגיוני לעשות הוא לקנות את הכרטיסים מבלי להתחשבן?.... שנינו יודעים מה התשובה ההגיונית, נכון? אני לא אומר שאת יכולה להפסיק לבחון אותו, כי בעצם זה סוג של מבחן. ומבחנים בקשר מתנהלים על בסיס יומיומי, אפילו מבלי שאנחנו מודעים להם. וזה באיזשהו מקום מבחן שלך לעצמך... האם את עדיין מרגישה שאת צריכה לבחון אותו בעניינים פיננסיים? את יודעת, כמסייע בפרוייקט בייבמאסטר, אני נתקל בהרבה מאוד מצבים כאלה שאנשים שואלים אותי: "האם אני צריך לשלם או שגם היא צריכה להשתתף?" לכל אותם אנשים אני עונה תמיד שהם צריכים לשלם, פשוט כי זה משהו שמעיד על ביטחון עצמי וגבריות, והרי כולנו יודעים שאין דבר שהוא יותר TURN OFF מגבר קמצן... אבל במקרה הספציפי הזה, אני חושב שעניין התשלום צריך לבוא ממך. אל תתחשבני איתו על כל שקל. לפעמים צריך לפתוח קצת את הארנק בשביל לקבל הרבה יותר מהצד השני: הערכה שלא תסולא בפז. יכול מאוד להיות שאחרי שהוא יגלה שאת שילמת, הוא ירצה להחזיר לך חלק מהכסף. וגם אם לא זה בסדר, כי אחרי קשר כל כך ארוך, הגיוני שגם את תשקיעי מדי פעם בעניין הכלכלי, בין אם זה לקנות חלב כשאת באה לדירה שלו, להביא לו סכיני גילוח כשאת רואה שנגמר, להזמין מדי פעם כרטיסים לסרט או לתת צ'ק כשאתם הולכים לאירוע... זה לא אומר שאת מעיפה אותו מהסוס הלבן ומתחילה לרכב בעצמך :)

למעלה