שרשור פרק 73 - על חשבון הבית

yonatan samiya

New member
לא...

דילן קיים נכון לעכשיו (חחחח כלומר 1909). ב09.09.1909 דילן נעלם- עקב האסון שקרה ועקב הירצחו של צ'יף. מה שהחבורה מנסה לעשות זה למנוע את האסון שקרה, למנוע את הירצחו של צ'יף ולהשיב את דילן לחיים. מובן?

yonatan samiya

New member
אני אסביר את זה בפשטות-

אם הרגו את צ'יף, שהוא אבא של דילן, עוד לפני שהוא נולד בכלל,מן הסתם שגם דילן יעלם לא? דילן קיים כי הוא הובא ל1909 מהעתיד, אבל צ'יף עדיין לא יודע שזה הילד שלו, כי הוא אפילו לא התאהב בג'יני. כשצ'יף מת באותה התאונה- כל מה שקשור אליו נמחק (כלומר מה שאמור היה לקרות לו אם זה לא היה הגורל שלו). כי אם ג'יני וצ'יף הביאו את דילן לעולם ב2010, וצ'יף מת, מן הסתם שגם דילן לא יהיה- כי זה כמו שאתה תלוי באבא שלך- אם הוא לא היה גם אתה לא היית. אם לא הבנת, אז... תנסה לבקש ממישהו אחר, אולי יש בעיה בהסבר שלי?

נליאו

New member
אוקיי תודה אני חושב שהבנתי

אם החבורה יצליחו במשימה, אז יהיו שני דילנים בהיסטוריה הזו של 1909(כמו שהיה ב2009 עם החבורה והציידים)

yonatan samiya

New member
הזהו ש... לא.

אם החבורה תצליח במשימה אז הכול ימשיך כרגיל כאילו כלום לא קרה. המטרה של החבורה היא להפגיש בין ג'יני וצ'יף, להשאיר את דילן קיים ולהציל את הכפר. אם הם יצליחו, ישאר דילן אחד, אותו הדילן של 1909. למה שיהיו שני דילנים? תנסה לחשוב בצורה פשוטה, זה ממש ממש לא מסובך- צ'יף מת? גם דילן נעלם. הילד תלוי באבא. את זה הבנת? נניח שכן. אם החבורה תפגיש בין ג'יני וצ'יף ותמנע את הירצחו של צ'יף- הכל יהיה כרגיל, כי דילן יציל את הכפר, וכלם יחיו בשלום. נקווה...

yonatan samiya

New member
את זה אנחנו לא יודעים

אבל מה שאנחנו יודעים (ככל הנראה) זה שדילן שהובא מהעתיד הוא אותו הדילן שג'יני וצ'יף הביאו לעולם, אז, בתקופה של 1910-1909.

Double U

New member
משהו לא מובן לי בפרק הזה

בסוף הפרק ריק של 1910 שואל "מאיפה זה הגיע?!", אבל זה אמור להיות לו ברור מאליו שיש לו צלקת כי העבר השתנה וגם העתיד משתנה בהתאם, כולל זכרונות.

yonatan samiya

New member
כנ"ל לגבי המבצר-

בפרק 26 אם אני לא טועה, טומי יצר גליץ' והעלים את המבצר. זה שהמבצר נעלם זה אומר שלאף אחד לא אמור להיות זכרונות ממנו, לא? כי כמו שאתה אמרת- העתיד משתנה בהתאם לעבר, ולכן אם אין מבצר הילדים לא אמורים לדעת שיש בכלל משהו כזה. גם הילדים היו אמורים למות, תאורטית, כיוון שאם לא היה את המבצר, לא היה מי שיגן עליהם, ובלו היה יכול להיכנס ולהשמיד אותם. כנ"ל גם לגבי האסטרואיד- זה שדילן הציל את העולם, זה סוג של גליץ' אחד ענקי, כיוון שהגורל של כדוה"א היה להיחרב ב2009, ודילן שינה את ההסיטוריה והיא נהפכה להיסטוריה עם שלטון אחר, מנהיג אחר, אורח חיים שונה ואווירה שונה. לאף אחד לא אמור להיות זיכרון מכדוה"א אחרי האסטרואיד, כי תאורטית אין היסטוריה כזו, ולחבורה דווקא יש זכרונות, ועוד איזה זכרונות. אלו דברים שגיורא לא חשב עליהם, אבל... איך אמרתם פה כולם? בואו ננסה להתעלם מהפאשלות האלה וליהנות מהסדרה

dar dahan

Member
לא בדיוק...

אני ממליץ לך לראות את הסרט "אפקט הרעם", הסרט הזה מסביר בצורה נהדרת מה קורה שמשנים את העבר: בקצרה - בעתיד (ב2050) מישהו משתמש במכונת זמן ופתח סוכנות נסיעות לתקופת הדינוזאורים, באותו זמן שהאנשים הגיעו לעבר מישהו מהם הרג פרפר, וכתוצאה מכך העתיד השתנה, אבל בגלים, כל פעם משהו אחר קרה עד שהאנושות הלכה ופחתה. ככה גם כמו בסרט אפקט הפרפר, הזכרונות לא משתנים או משהו כזה, אבל רק אם יהיה שינוי מהותי (כמו שדילן יירט את האסטרואיד) ההיסטוריה תשתנה טוטלית, אבל מכיוון שהם עדיין לא הצילו את צ'יף מהמוות ההיסטוריה לא התשנתה בגלל שדילן לא קיים בעתיד באוופן שיאפשר את שינוי ההיסטוריה...

ny22

New member
מנהל
שאלה ../images/Emo26.gif

נכתב כאן - "לגבי המשולש נלי-ריק-ג'יני רואים שבעזרת הילדים(כמו שנאמר כך, בעקיפין) נלי וריק מתקרבים אחד לשני..." למה בעזרת הילדים? איך הם קשורים לזה?

8דושנקה8

New member
בגלל היריה שלא הייתה נגרמת אם הם לא היו

באים לכפר וכך למעשה הם שינו את ההיסטוריה... ואם לא היריה נלי לא הייתה רואה את ריק וג'יני ולא הייתה בוכה לאמא שלה ובאה לשם שוב...

Yarinv

New member
פרק נחמד

לקח לי זמן להבין שסוף הפרק היה חלק מ-2010. יש טעם לחזור ל-2010 או שזה פשוט כדי להכין אותנו ששינוי בעבר משפיע על העתיד כשמשהו גדול יותר יקרה? פלורס בלוך מלכה
כל הפרק עלתה בי המחשבה שגם ב"האי" וגם ב"השמיניה" יש משולש אהבה של תום-דון-בלונדינית
זה מצחיק שעכשיו אני צופה בעונה השלישית של השמיניה בויאודי ושם בדיוק דניאל רודף אחרי רוני ונטשה

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif לגבי פלורנס בלוך!

היא אכן מלכה
. שחקנית מצוינת ומדהימה
, אני עוד זוכר אותה מ"החיים זה לא הכל". המשחק שלה פשוט מצוין! אגב, אם יורשה לי להוסיף, גם לדון יש משחק לא רע בכלל! וגם היא פשוט מדהימה
.

porky169

New member
אני עדיין לא הבנתי משהו אחד../images/Emo134.gif

איך ג'יני וצ'יף הגיעו בכלל ל1908? הם הרי מהעתיד, וזה לא עניין של זה שהם טיימרים, כי כשהחבורה מדברת איתם בסלנג של שנות האלפיים הם בכלל לא מבינים אותם.

תגובה על הפרקים האחרונים (השלוש האחרונים)

לא זוכר כ"כ מה היה בשניים האחרונים, אני רק זוכר שהם היו דיי טובים. ראוי וחשוב לציין, שאני מופלא לטובה מהתלבשות ומהתפאורה העונה, אשכרה ניתן לחוש את אותה תקופה. ישר כוח
. הפרק היום, ראיתי בריפרוף, ראיתי שאין משהו מעניין, אז הפסקתי לראות, אצפה בהזדמנות מחר.

למעלה