שרשור פרק 73 - על חשבון הבית

coullette

New member
שאלה בנוגע לפסקול

מישהו יודע מאיפה לקוחה המנגינה שכל פעם משמיעים ברקע כשיש קטע רומנטי? למשל כשג'יני וצ'יף נפגשו על היאכטה בפרק האחרון של העונה הראשונה ועכשיו בקטעים של דילן וליבי? זו מין מנגינה רומנטית שמבשרת על זה שקורה משהו חשוב...לא יודעת איך להסביר\קיצר אם מישהו יודע על מה אני מדברת (אם הייתי יכולה הייתי מזמזמת את זה ושמה פה) אם תוכלו להגיד לי אם זו מנגינה שהולחנה בשביל הסדרה או שזה לקוח מאיזה סרט/סדרה או משהו? ואיך קוראים לקטע? תודה

zivnew

New member
לא יודע מה היא אבל באמת יש כמה קטעים מוזיקלים

שגיורא חוזר עליהם ע"פ סוג הקטע שמשודר.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifלדעתי דילן יודע שג'יני שיקרה לו באוהל

בקשר לזה שהגורל שלו ושל ליבי הוא לא להיות ביחד. נכון בפעם הקודמת שהם היו באוהל והשם ליבי עלה? אז ג'יני אח"כ לא זכרה את זה בכלל. במקרה האחרון שהיה, אז ג'יני זכרה את התשובה ואמרה אותה לדילן- מה שיוצר סתירה, כי ג'יני הסבירה לו לפני שהיא נמצאת במקום אחר כשהיא מגלה את מה שהולך להיות ולכן היא לא זוכרת שום דבר. אם דילן קלט את השקר הלא מוצלח שלה, אז כנראה שהוא הולך לברוח מהכפר

yonatan samiya

New member
נכון...

לא חשבתי על זה
נראה לי שגיורא לא כתב את זה בכוונה כדי שדילן יקלוט את השקר שלה ויברח, אבל זו רק השערה...

לדעתי,../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

יהיה קטע מפתיע אם פתאום יתברר שהאסיר של ריק הוא בן או משהו הזוי אחר בסגנון. לא נראה לי שגיורא ייתן משהו יחסית צפוי מאליו כמו דילן או צ'יף...

coullette

New member
לא יודעת למה...אבל יש מצב שהאסיר שלו זה

המפחיד ההוא ששולט על אדי..? וקוראים לו ביל?

למעלה