HSP היי סטייקס פוקר עונה 5 פרק 6

JasonV

New member
../images/Emo130.gif HSP היי סטייקס פוקר עונה 5 פרק 6 ../images/Emo130.gif

הקופה הכי גדולה בתולדות התוכנית - מעל 900K בין דרררר ובארי. מזלו הרע של נאגרנו ממשיך (אבל הוא ישוב בהמשך). חלק 1 חלק 2 חלק 3

2המרפא

New member
זה לא מזל רע

זה טמטום. כמו כל הקופות הענקית שהוא הפסיד העונה. ולדוואן יש יותר מזל משכל

OZE5

New member
מסכן אלי

איך הוא הפסיד עם הרצף לפול האוס .. דוואן שחקן גדול אין מה להגיד

Papito

New member
הוא לא שחקן גדול

הוא רחוק מלהיות אחד כזה. מצטער אני פשוט מסרב לקחת חלק מההתלהבות ממנו. אני פשוט לא מחזיק משחקן שמשחק פוקר כמו בלאקג'ק (AKA הימור נטו). וכן יש לו מזל חולני

nadd

New member
ראיתי את דורררר משחק מספר פעמים נגד גאס

בפול טילט, בכמה שולחנות. הוא פשוט רושש אותו. גאס עשה RELOAD והוא לקח את כל הקופה. יש לו יכולת מדהימה להמר ב-70% מהקופה או שאם הוא רואה הימור מהסס הוא מבצע רי-רייז מסחרר שגורם לך לקפל. פשוט מדהים לראות איך הוא משחק. גאס לעיתים מתסכול היה מהמר אול-אין ודורררר לקח הכל.

זונע

New member
זה לא מדויק שהוא רק מנצל את זה

הוא גם גורם להם להתחרפן ולעשות מהלכים לא הגיוניים...ראה היד מול בארי בשבוע שעבר לדוגמה. הרבה פוקר מבחינה מתמטית אין לו, זה נכון, אבל יש לו הרבה מעבר לזה.

modz0r

New member
וזה בדיוק למה הוא טוב

אם אתה משחק בשולחן של tight, הכי טוב להויות loose, וזה בדיוק מה שהוא עושה, וככה הוא מרוויח כסף.

modz0r

New member
אתה צודק, הוא הפסיד יד אחת אז כנראה הוא גרוע

ועוד היה לו זוג 2! איך הוא יכל להפסיד יד כזאת? פשוט שחקן גרוע.

Papito

New member
אני מבטיח לך במיליון אחוז

שאם אני השחקן החובב, ישחק מול שחקנים מקצועיים בהיי סטייקס אונליין. ויעשה הימור של פי 3 מגובה קופה בריבר, אחרי צ'קים בפלופ ובטרן, הם יתקפלו. וככה הוא משחק. הדבר הטוב היחיד שאפשר להגיד עליו זה שיש לו ביצים בגודל של שור. בגלל זה אגב הוא משחק רק קאש גיימס, ולעולם לעולם לא יהיה לו ולו צמיד אחד.

2המרפא

New member
אני איתך לחלוטין עם עוד תוספת קטנה

לטום דוואן יש 2 דברים:1. ביצים מגודלות 2. אלילת מזל שיושבת לו מעל הראש. הילד מבלף עם ידיים נחותות ולא תופסים אותו ודווקא כשכן תופסים אותו הוא איכשהוא מצליח לעשות סאק אאוט בטרן או בריבר. המזל כמעט תמיד לצידו למעט פעם אחת נגד בארי. מה שכן אני אתן לו קרדיט על דבר אחד הוא הצליח להוריד את הרמה במשחק לרמה של חברים שמשחקים על 50 שקל וגרם לשחקנים הגיונים כמו אלי ובארי להכנס לסחרור הלא הגיוני הזה של הרייזים של ה200 אלף וגרם לשחקנים אגרסיביים כמו נגראנו לעשות שטויות מתסכול כי הם לא מצליחים לשלוט בקצב המשחק. בסוף הפרקים האלה ישנו רק שחקן אחד שבאמת באמת הרשים אותי וזה בצורה מאוד מפתיעה דיוויד בינימין שקלט מהר מאוד את המצב רוח המטורף בשולחן ונכנס רק עם ידדים מאוד חזקות כשהוא מודע לכך שבגלל הקצב המטורף הזה אנשים יעשו לו קול עם כל דבר בזמן שהוא יושב עם פול האוס ורביעייה וככה הוא לא לקח לא הרבה קופות אבל הן היו ענקיות

"המזל תמיד לצידו"?

אולי פספסתי חלק מהפרקים ותקן אותי אם אני טועה - אבל מתי הוא עשה סאק אאוט בטרן או בריבר בדיוק (ולא, לנצח יד כשיש לך 50% לנצח לא נקרא סאק-אאוט). אם אני זוכר נכון ביד הקודמת שהוא וברי נכנסו all-in ברי עשה לו סאק-אאוט.

2המרפא

New member
פעם אחת וציינתי אותה

אני לא זוכר את כל הידיים אבל היו שם מספר ידיים שהוא יצא מהם בנס.

2המרפא

New member
ועוד משהו לגבי מזל של דוואן

זה הרבה יותר מזל מתי שכל פעם שמישהו מחליט להלחם בך בחזרה זה דווקא כשיש לך משהו וכל פעם מתקפלים לך כשאין לך כלום מאשר לפגוע כל פעם.

שתי הערות -

1. זה היתרון של משחק loose-aggresive. אנשים ישלמו לך כשתפגע בידיים טובות כי הם יודעים שיכול להיות לך כל דבר. 2. הוא לא מבלף סתם בלי שום הקשר ובמקרה כולם מתקפלים, אלא כשהוא חש שהשחקנים האחרים חלשים וניתן להוריד אותם מהיד. אני אשמח אם תמצא לי יד אחת שהוא יצא ממנה בנס... כי ממה שראיתי בעונה הזאת הוא השחקן המרשים ביותר. ראיתי בעונות הקודמות מהלכים הרבה הרבה הרבה יותר גרועים שנעשו שחקנים מקצועיים (בלי לנקוב בשמות).

2המרפא

New member
וביד המפורסמת ההיא הוא לא ניצל

את זה שבארי הוא שחקן מאוד שקול ואייסטגייט פשוט פחדן? אני מבטיח לך שאם זה לא היה קורה בפרק 2 אלא בפרק 5 נגיד דוואן היה מפסיד את כל הכסף שלו. היתרון שלו זה שהשחקנים הגדולים עדיין לא מכירים אותו והיה לו המון מזל העונה אם הוא ימשיך לשחק ככה אני מבטיח לך שהוא יתרושש. אפשר ללמוד הרבה מההסתגלות של דיוויד בנימין לשולחן הזה ולא סתם הוא סיים שני בצ'יפים והיה מסיים ראשון עם לא האול אין הזה והמלכה בטרן

אני מסכים איתך שיש לו יתרון

בכך שזאת העונה הראשונה שלו ואף אחד לא מכיר אותו והוא מצד שני (בתקווה שהוא ראה עונות קודמות) מכיר את שאר השחקנים.

modz0r

New member
הם כולם יודעים מי הוא, ואיך הוא משחק

בדיוק כמו שהם יודעים איך זיגמונד משחק. זה שחלק מהצופים לא מכירים אותו, לא אומר שהם לא מכירים.

למעלה