HSP היי סטייקס פוקר עונה 5 פרק 6

תראה לי מתי הוא עשה all-in עם Q2

לפני הפלופ וניצח זוג AA. או אפילו משהו קרוב לזה. הבחור התחיל לשחק בגיל 17 עם bankroll של 50$ והגיע לרווחים של מיליונים. והוא לא התרושש אפילו פעם אחת! ועדיין לא ענית לי על השאלה - מה לא פייר? זה המשחק - no limit texas holdem. אם אין לך את הביצים אליו אז כדאי שתעבור ל -limit...

modz0r

New member
זה החלק הכי חשוב ב-No limit poker

לדעת לעשות את הרייז הגדול כשאין לך כלום או כשאתה לא רוצה שאנשים יעשו draw, ולקחת קופות שאתה לא "אמור לקחת". אם אתה רוצה לשחק משחק שאי אפשר לעשות רייזים גדולים, לך לשחק limit.

אנשים לא מבינים

לדעתי דוואן הזה אולי השחקן הכי טוב שראיתי תענוג לראות אותו משחק המהלך שהוא עשה לבארי ולאיסטגייט היה גאוני מה לא פייר במשחק שלו הוא מאוד טוב בלגלות חולשה של שחקנים אחרים ומנצל את זה תאמין לי שאם הוא ייתן רייז של מיליון דולר אפילו נגד מישהו עם טופ פייר וקיקר גבוה הוא ישלם לו ולכל אלה שבוכים על זה שאין לו כלום לא נכנסים איתו זה לא מזל להיפך זה רק מדגיש כמה הוא טוב הוא ההוכחה שפוקר זה לא משחק של מזל כמו שאמרו לפני ולגבי הדוגמא שהביאו זה רק מראה כמה הוא שחקן טוב הרי הוא קרא את הלמות ושם אותו על DRAW ברגע שנפתח הצבע מה רצית שהוא יעשה ישווה עם זוג שניים

Nebelis

New member
אני זוכר אותו מWPT עונה 6

לא אהבתי אותו אז- נראה לי שחצן אבל אחרי שראיתי אותו ב HSP אני חיייב להודות שיש לו חוש משחק לא מהעולם הזה. חוץ מזה אני מת על הרייזים הענקיים בריבר. מספיק שמשווים אותו פעם אחת על כל ארבע חמש פעמים שהיה עושה value קטן והוא מרוויח. זה גם נותן לו את היתרון לעשות את זה כשאין לו כלום. אני הייתי רוצה לראות אותו אבל משחק מול אספנדיארי או ג'ון ג'ואנדה. אגב אני לא יודע אם שמתם לב אבל ה position שלו ב HSP היה מושלם. בגלל זה היו הרה הסתבכויות עם בארי שהיה לפניו.

זונע

New member
זה כבר נהיה בזיוני

הקופה בין דניאל לזיגמונד(שניהם עם 5-7) הייתה הדבר הכי מפגר שראיתי מימיי...אני מקווה שדניאל יתעשת. לאלי היה מזל רע מול איסטגייט, אבל ההשוואות שלו בקופה מול דוואן היו מצחיקות וחסרות כל הגיון. מאד לא נהניתי מהפרק הזה, אבל בשבוע הבא יהיו שחקנים אחרים ואני מקווה שסגנון המשחק שם ישתנה.

Harleydude

New member
אל תשכחו

שלא מראים לך את כל הסשן אלא בעיקר את הידיים עם הכי הרבה אקשן ואת הידיים הכי "מעניינות". בארי למשל כשדיבר על היד המפורסמת ההיא שהיה לו אסים שהוא קיפל לדוואן אמר שדווקא בזמן שהיה לפני היד הזאת דוואן שיחק די טייט ודי סטרייט אפ (כן כן דוואן שיחק טייט).. עכשיו צריך גם להבין למה חלק מהשחקנים האלה משווים עם ידיים גם העלאות דברים שאתם לא רגילים להשוות ב"טורנירים". כי יש כסף על השולחן, ועם הפלופ המתאים כל שחקן בטוח שהוא יכול לייצג משהו מול השחקן שמולו ולקחת את הקופה. מה שנקרא outplay after the flop. הנחה די הגיונית. דוואן פשוט רוצה לעשות את זה הרבה, אתם יכולים להאשים אותו? גם אני אם הייתי יושב שם, הייתי חושב לעצמי, וואו איך בא לי לקחת קופה מאלוף עולם, מדניאל נגרנו ומשאר החבר'ה שיושבים שם. מה שהוא משחק זה לא משחק מזל, הוא משחק לוס אגרסיב בצורה פשוט מושלמת. המטרה של שחקן כזה זה לגרום ליריבים שלו לפחד ממנו ולא להבין על מה הוא יושב כל פעם ולאכול עליו סרט שבכל רגע נתון הוא יכול להקפיץ את הקופה והוא עושה את זה. אני עד שראיתי HSP עונה 5 התעניינתי לראות מה ההייפ סביב השחקן הזה דוואן, ועכשיו שראיתי אני מבין לחלוטין. יש לו יכולת ניתוח מצבים מדהימה, והוא יודע איך ומתי להפעיל לחץ לקפל את הגדולים וזה משהו שממש אבל ממש לא קל לעשות. לדעתי הוא שחקן חבל על הזמן ולהגיד שהוא משחק בלקג'ק זה באמת קצת מוגזם בהתחשב במה שהוא השיג בגילו.

nadd

New member
דורררר כרגע לקח מזיגמונד בפול טילט

350 אלף באומהה

דבר נוסף

ראיתי היום ואתמול את ארבעת הפרקים הראשונים של העונה וארבעת ה- laydowns הטובים של העונה היו של דוואן. בארבעתם היה לו top pair והוא התקפל ובארבעתם הוא צדק. מלבד זה - לא היה לו אף פעם סאק-אאוט בטרן או ריבר, אם כבר לשחקנים אחרים היה סאק-אאוט עליו. מי שפחות הרשימו אותי בעונה הזאת היו ברי, דניאל ודויל.

למעלה