HSP היי סטייקס פוקר עונה 5 פרק 6

modz0r

New member
אתה משעשע

זה שהוא ניצל את העובדה שזאת תחילת התוכנית ועשה מהלך מדהים, אומר שהוא שחקן לא טוב? הוא עשה מהלך מדהים שגרם לבארי לזרוק יד טוב יותר, ולאיסטגייט לזרוק יד מצויינת, כשהוא יודע שלאיסטגייט יש יד מצויינת.. ממש, שחקן גרוע. ולהתחשב בעובדה שהוא משחק באותו סגנון מאז ומתמיד, והוא ברווחים עצומים, קצת מוזר ההחלטה שלך שאם הוא ימשיך לשחק ככה הוא יתרושש.

modz0r

New member
בקשר לבלופים

החוכמה היא לא לעשות בלוף כשלשני יש יד יותר חלשה ממך, אלא לעשות בלוף כשאתה יכול לייצג יד יותר חזקה מהיד החזקה של היריב שלך. שחקנים שטובים בזה עושים המון כסף במשחקי קאש, והמון צ'יפים בטורנירים.

modz0r

New member
ב-10 ידיים הראשונות, יש מצב שאתה צודק.

בשלב מסויים הם יבינו איך אתה משחק, ויקחו לך את כל הכסף, כמו שהם עושים לכל ה-Fishים שנכנסים לשלוחנות הגדולים וחושבים שהם יפילו את המקצוענים. אתה מדבר פה על שחקן שעשה מליונים בפוקר בסגנון משחק מאוד ספציפי, לא מישהו שהחליט להיכנס אולאין סתם ככה כי בא לו כל יד.

הטיעונים שלכם נגד דוואן פשוט לא נכונים

1. הקישור שהבאת כ"הוכחה". לא ברור לי כ"כ מה ההוכחה... אתה מצפה שהוא ינצח כל יד שהוא מעורב בה? אני מבטיח לך ש99.99% מהאנשים היו מתקפלים במצב כזה, כשיש לך זוג רביעי ואתה עומד בפני הימור בריבר אחרי שהעלו אותך בטרן. אז הלמות' בילף אותו.. אז מה? זה חלק מהמשחק. תראה לי שחקן שאי אפשר לבלף אותו ואני אראה לך שחקן שלא יודע לשחק. 2. "הרבה מתמתיקה אין לו, זה נכון" - wtf? מאיפה הבאת את זה? 3. "ולעולם לעולם לא יהיה לו ולו צמיד אחד" - הנה כמה הישגים של הבחור (עוד לא בן 23): 12th in the £3,000 no limit Texas hold 'em Main Event of the European Poker Tour's second season 4th in the $9,700 No Limit Hold'em Championship Event,World Poker Tour's 2007 World Poker Finals second in the Aussie Millions 2008 A$3,000 Pot Limit Omaha second at the 2008 WPT Borgata Winter Open in the preliminary $5,000 No Limit Hold'em event ninth place At the 2008 Five-Star World Poker Classic (the $25,500 WPT Championship WSOP - Dwan cashed twice in the first year that he was eligible to play in a World Series of Poker (WSOP) event held in the United States, in his first cash Dwan made the final table in the $10,000 World Championship Mixed Event at the 2008 World Series of Poker finishing in 8th place, earning $54,144 then he nearly made another in a seven person final table when he finished again 8th place, this time in the $5,000 No-Limit 2-7 Draw with Rebuys event, earning $45,110 As of 2008, his total live tournament winnings exceed $950,000 אכן שחקן טורנירים גרוע...

אני לא יודע אם אתה ציני או לא

אבל אם אתה לא - אתה קורא לשחקן בן 22 שהרוויח קרוב למיליון דולר בטורנירים (ואני חושב שאסור היה לו להתחרות בארה"ב לפני גיל 21) שחקן של קאש שלא יזכה אף פעם בצמיד... אני בטוח שאתה היית מגיע להישגים הרבה יותר טובים אם היית משחק...

Papito

New member
אני לא

ובשביל שתרגיש טוב עם עצמך, אני בטוח שדואן ינצח אותי ב1 על 1. אבל זו לא הנקודה...ממש לא אמיגו... אתה יודע מה, הלוואי ואני אטעה. הלוואי ודואן ישבור שיא חדש של צמידים שיוכיח לעולם ששחקנים מהסוג של ברונסון ושל צ'יפ ריז עברו מהעולם. בינתיים כל מה שדואן עושה זה להרגיז בשיטת משחק לא פיירית נקרא לה..

Papito

New member
מכיר את אול אין טוני?

אז דוררר לא עושה אול אין כי הוא לא טיפש כמו הטוני הזה. אבל הוא יודע לעשות את הרייז הקיצוני שיגרום לאנשים לעשות פולד. לאנשים הגיוניים. כשהבועה שלו תתפוצץ, אז אנחנו נראה אותו משחק. הסיבה שאני לא אוהב אותו, היא כי זה לא פוקר מה שהוא משחק, זה בלאקג'ק מה שקורה איתו בשולחנות. ואחרי שאתה משווה אול אין מול AA עם Q2 ולוקח את הקופה, לך תסביר לחברים שלך למה אתה מתעקש שפוקר זה לא מזל... בינתיים, הייתי מאוד רוצה לראות HEADS UP בין דוררר לבין סם פרחה, שחקן עם ביצי שור אחר (שבניגוד לדורר מאוד אני מעריך אותו, כי הוא משחק פוקר, אמנם מאוד אגרסיבי ולוס, אבל זה עדיין פוקר ולא בלאקג'ק)

2המרפא

New member
כל מילה בסלע!!!

בחיים שלי לא ראיתי שחקן עם כל כך הרבה מזל שמשחק כל יד רנדומלית ופוגע כל כך הרבה. כל מה שהוא עשה בשולחן הזה היה הורדה של הרמה שלו וניצול האופי היותר שקול של אנשים אחרים בשולחן. אני מאוד הייתי רוצה לראות אותו גם נגד פיל אייבי ונגד פטריק אנטוניוס שבינתיים די אונס אותו בפול טילט.

modz0r

New member
ממש אונס אותו

כל כך אונס אותו, שזה הגיע למצב ש-Durrrr מורווח מעל ל-30 אלף דולר.

2המרפא

New member
כמו שאמרתי פעם אחרונה שבדקתי

ואז המצב היה הפוך אני עדיין חושב שפטריק אנטוניוס יקח אותו אבל נחיה ונראה. בכל מקרה אני לא בא מנקודת מבט של שחקן טייט שאומר ככה לא משחקים פוקר וכו' אבל אפילו בתור שחקן מאוד אגרסיבי איך שהוא משחק זה נראה לי מוגזם טוב אולי לי אין את המזל לפגוע ככה.

modz0r

New member
זה ש-Q2 לוקח AA בלי showdown

זה הסיבה המדוייקת למה פוקר זה לא משחק מזל. אם אתה יודע לשחק ככה שההימורים שלך מראים שיש לך יד הרבה יותר חזקה אחרי הפלופ, אתה תיקח הרבה מאוד קופות שאתה "לא אמור" לקחת.

modz0r

New member
ועוד משהו

אם אתה רוצה לראות אותו משחק HU נגד שחקנים בסגנון שלו, פשוט תכנס ל-FTP ותלך לשולחנות של ה High stakes.

OZE5

New member
איפה לעזאזל אפשר לראות דברים כאלה?

יש לי FTP אני אף פעם לא מוצא איפה כל הגדולים משחקים ...

modz0r

New member
לך ל-Real Money

תבחר Omaha Hi או Mixed Games, ושם אתה תראה את השולחנות של ה-500\1000 דולר בלינדים.

OZE5

New member
תודה

אני רואה את פטריק אנטוניוס, דוואן ופיל אייבי אבל הם לא משחקים ..

Papito

New member
אני רואה אותו הרבה שם

אני רוצה לראות אותו ספציפית נגד פרחה

למעלה