שרשור הכרות

perrinat

New member
../images/Emo131.gifשרשור הכרות../images/Emo131.gif

אז בואו נכיר אחד את השני
שם-
מין-
גיל-
שכונת מגורים בחדרה-
כמה שנים גר בחדרה-
איפה למדת/לומד בחדרה-
מה הכי אהוב עלייך בחדרה-
מה הכי שנוא עלייך בחדרה-
איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-
באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-

ראשונה?../images/Emo2.gif

שם- רותם מין- נקבה גיל- בקרוב 14.... שכונת מגורים בחדרה- ברנדייס כמה שנים גר בחדרה- 13 איפה למדת/לומד בחדרה- צפרירים, עמ"ל. ועכשיו בבית ספר אחר, אבל אני מעדיפה לא לכתוב את זה כאן
מה הכי אהוב עלייך בחדרה- השכונה שלי
מה הכי שנוא עלייך בחדרה- שאין אפילו קולנוע
איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- להעיף את הערסים והפקאצות באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- אממ אני משוטטת.
לפעמים אופנה אלטרנטיבית, רוק ישראלי, ועוד כמה, אבל אני לא ממש כותבת..

a lost seashell

New member
היי רותם! מנשמע??../images/Emo8.gif

גם את משוטטת בפורום אופנה אלטרנטיבית? הם כל כך חמודות!!!
וכן, צריך להעיף את הערסים והפקאצות מפה!!!

the only one 16

New member
צודקת!!!!

ערסים ופקאצות מעצבנים אותי!!! אבל ת'אמת גם פריקים... הייתי רוצה שכולם יהיו חמודים נחמדים (חחח לא הבנתם נכון אני לא רוצה שיהיו כאן עוד חנונים!!!
) קולים כאלה אבל לא מוגזם כמו במקרה של פקאצות ערסים ופריקים וכל ההגזמות האלה....

../images/Emo4.gif

אני באמת לא מתה על הפקאצות והערסים, אבל התרגלתי, למדתי להתעלם. כמובן שאני לא מצפה שהם יעופו מפה או יעלמו בדרך פלא. אמרתי את זה בציניות. ונניח שאני באה ואומרת לך שאני פריקית. לא תדבר/י איתי? ואם אני פקאצה? אז לפי מה שאת/ה אומר/ת, את/ה לא רוצה פה- פריקים, ערסים, פקאצות, חנונים. את/ה רוצה עוד "קולים כאלה". לדעתי קולים זה אנשים שמתלבשים איך שבא להם, שומעים מוזיקה שאני אוהבת, אנשים שנוח לי להיות איתם ולדבר איתם. אין להם הגדרה. אנשים שאני מרגישה טוב איתם. יש כאלה שיקראו לזה פריקים, כאלה שיקראו לזה מגעילים, מגניבים, מפגרים או שפשוט ישתקו. אם לא "פריקים", "פקאצות", "חנונים" ו"ערסים". מה נשאר? תלמד/י להסתדר גם עם אנשים שבאים מ"קטגוריה" שונה בעינייך.

../images/Emo112.gifגם אני$#%#$%../images/Emo67.gif

שם-חן
מין-נקבה גיל-15
שכונת מגורים בחדרה- גבעת אולגה -_- [בלי מבטים מוזרים
] כמה שנים גר בחדרה-כל החיים
איפה למדת/לומד בחדרה-לומדת במקיף למדעים ואמנויות
מה הכי אהוב עלייך בחדרה-החוף...וזהו:/ מה הכי שנוא עלייך בחדרה-אממ. השוק. הקניון לא ממש מועדף. נו יש יותר מדי -.- איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-הרשימה ארוכה
? באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-מארון 5, עברי לידר, הכי גאים שיש, מלאך שחור, The O.C, מגרש ביתי, יס וויקנד, קוראת בגאווה צעירה [תומכת -_- ],סרטים מצוירים ודיסני,סמולוויל. ופה
שיהיה בהצלחה לפורום וזה
ולמרות שהעיר לא משהו, היא בסדר

AeroSlash

New member
אנוכי..

שם - אלה
מין -
גיל - 17
שכונת מגורים בחדרה - ליד אגד
כמה שנים גר בחדרה - 6 וחצי
איפה למדת/לומד בחדרה - המקיף למדעים וכו'..
מה הכי אהוב עלייך בחדרה - שאני גרה ליד אגד אז יש לי תחבורה מתחת לאף לברוח מפה כל אימת שיש לי הזדמנות
מה הכי שנוא עלייך בחדרה - אני לא אתחיל לפרט
איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה - ראה תשובה קודמת..
באיזה עוד פורומים גולש בתפוז - קבוע - אירוסמית' וישראל ברוסית. ואני כותבת מדי פעם בעוד די הרבה פורומים..

AeroSlash

New member
בעצם, אני אוהבת את החוף

אבל אני אוהבת כל דבר שקשור בים אז לא נחשב.. וחוץ מזה שזה לא -בדיוק- חדרה...

iEyal

New member
../images/Emo140.gif

שם- אייל מין- ז' גיל- 21 שכונת מגורים בחדרה- נווה חיים
כמה שנים גר בחדרה- 21 ("כאן נולדתי..."
) איפה למדת/לומד בחדרה- תיכון חדרה
מה הכי אהוב עלייך בחדרה- השקט
מה הכי שנוא עלייך בחדרה- מקומות בילוי נורמלים ובכלל בכל האיזור (נמאס לסוע להרצליה/ת"א
) איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- אופי העיר (באמת יש לה פוטנציאל
) באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- סדירים

tamarhp

New member
ענק../images/Emo70.gif פורום לחדרה../images/Emo70.gif

גדול
שם- תמר מין- נקבה גיל- 18 שכונת מגורים בחדרה- מרכז העיר כמה שנים גר בחדרה- מגיל 0, בחיים לא עברתי דירה איפה למדת/לומד בחדרה- ביסודי - בתחכמוני מה הכי אהוב עלייך בחדרה- החנות "יעיל" מה הכי שנוא עלייך בחדרה- הפשע... איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- שלא נהיה "עיר הפשע" ולא "עיר הפיגועים" באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- בני עקיבא 403

a lost seashell

New member
אני../images/Emo9.gif

שם- נופר מין- נקבה גיל- 13.5 שכונת מגורים בחדרה- קלרין.
כמה שנים גר בחדרה- כל החיים שלי איפה למדת/לומד בחדרה- צפרירים ועמ"ל מה הכי אהוב עלייך בחדרה-נממ..החברות הטובות שלי ואיזה חנות חיות שאני ממש אוהבת. וגם כלי זמר!!!
מה הכי שנוא עלייך בחדרה-שיש יותר מידי פקאצות וערסים, אין קולנוע[
] ואין חנויות נורמליות!!
איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-שיהיו חנויות נורמליות וכמו שרותם אמרה להעיף את הערסים והפקאצות. לפחות את הערסים...
באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-אופנה אלטרנטיבית, תוכים, אבריל, ומשוטטת ברוק ישראלי, אביב גפן, רובי וויליאמס ומשינה..

היי!!!../images/Emo13.gif

שם- אנסטסיה-נסטיה
מין-נקבה!!
גיל- עוד מעט 16
שכונת מגורים בחדרה- פנינת היער כמה שנים גר בחדרה-8 איפה למדת/לומד בחדרה- עמ"ל מה הכי אהוב עלייך בחדרה- החברים!!! מה הכי שנוא עלייך בחדרה- השכונה, שיאן לאן לצאת איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-כמעט הכל באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- תיכונסטים ומוזיקה ומצעדים!

היי

שם-יעל מין-נקבה גיל-14 שכונת מגורים בחדרה-ברנדייס כמה שנים גר בחדרה-3 איפה למדת/לומד בחדרה-דמוקרטי
מה הכי אהוב עלייך בחדרה-הבית ספר. מה הכי שנוא עלייך בחדרה-נמנמ לאמשנה:p איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-כנ"ל באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-עברי לידר

נעים מאוד...

שם:מירב מיו:נקבה גיל:26 שכונת מגורים בחדרה:שכונת האוצר כמה שנים גר בחדרה:מאז שנולדתי-26 שנה איפה למדת בחדרה:תיכון חדרה מה הכי שנוא עליך בעיר:משעמם פה!!!!! איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה:שיפתחו פה סוף סוף מועדון ריקודים!!!! באיזה עוד פורומים גולש בתפוז:מירי מסיקה,הראל סקעת,אוהד חיטמן,בית"ר ירושלים

למעלה