שרשור הכרות

נעמן../images/Emo2.gif

שלום, זאת רותם, יצא לי לדבר איתך בצילום באחד הימים הראשונים של השנה. על פינק פלויד בעיקר

../images/Emo27.gif../images/Emo11.gif

שם- דניאל
מין- נקבה גיל- 15 שכונת מגורים בחדרה-
כמה שנים אתה גר בחדרה-0
איפה למדת/לומד בחדרה?
לא לומדת בחדרה מה הכי אהוב עלייך בחדרה? רינת
מה הכי שנוא עלייך בחדרה? אין כזה דבר.. איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה? אממ ראיתי שמדברים פה הרבה על זה שאין מקומות בילוי לנוער אז את זה
באיזה עוד פורומים גולש בתפוז? מירי מסיקה
, כ"נ, פלורנטין, לירז צ'רכי ולפעמים מיכאלה..

the only one 16

New member
עכשיו אני!!!!!!

שם- חי חי חי מין- נקבה גיל- עוד חודשיים וחצי 16 :) שכונה- אזור מגדלי עלית ככה... כמה שנים גרה בחדר?- 10 איפה לומדת?- תיכון עמל מה הכי אהוב עליך בחדרה?- השכונה שלי והחברים שלי!!! איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה?- הייתי רוצה שכל השכונות יהיו חדשות ויפות כמו שלנו!! פורומים בתפוז?- כל יום מש'ו אחר...

דובישה

New member
היי לכולם

בת 29 (מזקני הפורום?)
גרה במרכז העיר
נולדתי כאן
למדתי בארלוזורוב ובתיכון חדרה
הכי אוהבת? יותר סיבות אישיות (קרוב להורים, סנטימנטים וכו') מאשר מקומות ואנשים.
שנוא- ה"גטאות" בעיר (גזית, גני אלון, פאר), יותר בגלל מדיניות לא נכונה של העירייה מאשר בגלל האנשים המסכנים שנאלצים לגור שם. מה הייתי רוצה לשנות- גנים ציבוריים ראויים, שטחים ירוקים, רחובות מוזנחים ומכוערים, פשע מאורגן, העדר מקומות ראויים לבילויים (קולנוע אמרנו?) ותודה לאלוהי הארומה..
לא גולשת עקבית בפורומים אחרים, בעיקר צופה

נופ18

New member
גמאני....!! ../images/Emo9.gif

שם-נופר מין-נקבה גיל-15 וחצי שכונת מגורים בחדרה-גבעת אולגה [בלי דעות קדומות בבקשה, תודה!] כמה שנים גר בחדרה-כול החיים איפה למדת/לומד בחדרה-עמ"ל מקיף למדעים ולאומנויות מה הכי אהוב עלייך בחדרה-יש מה לאהוב?! אם יש משו אז תעדכנו אותי... מה הכי שנוא עלייך בחדרה- פאקצות...ויש בשפע.... איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- ה-כ-ו-ל ונתחיל מיותר מקומות בילוי באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-עברי לידר כפרות כפרות חמסה חמסה

לiחמת18

New member
אני :)

אמממ. אני אומנם גרה בקיסריה היום... אבל כל החיים שלי בחדרה וכל החברים שלי :) (ואמא שלי עדיין גרה בחדרה.. זה נחשב? :)) שם- נקסט מין- נקבה גיל- 18 וחצי שכונת מגורים בחדרה- ברנדייס כמה שנים גר בחדרה- 18 איפה למדת/לומד בחדרה- צפרירים, עמל מה הכי אהוב עלייך בחדרה- כלום! מה הכי שנוא עלייך בחדרה-הרוב איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- נראה לי שהעיר הזאת כבר אבודה ואי אפשר לשנות בה כלום באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- המון...

צליל 14

New member
יאיי גם אני רוצה!../images/Emo13.gif

שם-צליל מין-נקבה גיל-15 שכונת מגורים בחדרה-בית אליעזר כמה שנים גר בחדרה- 13 שנים(בערך) איפה למדת/לומד בחדרה-תיכון חדרה מה הכי אהוב עלייך בחדרה-שהיא קטנה,ואז יותר קל להגיע לחברים וכו'.. מה הכי שנוא עלייך בחדרה- שאין מקומות בילוי,זו עיר רדומה, והיחס המגעיל שמקבלים כאן בעלי החיים.עכשיו יש את העמותה אז המצב קצת משתפר
איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-שיהיו קצת מקומות בילוי לצעירים, שיהיו פתוחים גם בשבת. באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-כלבים, בעלי חיים, ולפעמים בפורום זוחלים.

על עצמי

שם-אלינור מין-נקבה גיל-11 וחצי שכונת מגורים בחדרה-בית אליעזר כמה שנים גר בחדרה-משנולדתי איפה למדת/לומד בחדרה-ארלוזרוב(לומדת) מה הכי אהוב עלייך בחדרה-הקניון הבית ספר בכיתה והחברים/ות כיתה-ו'1

../images/Emo26.gif

שם- רחלי
מין- נקבה גיל- 16 שכונת מגורים בחדרה- מרכז העיר כמה שנים גר בחדרה- 16... לא עברתי דירה איפה למדת/לומד בחדרה- אני לא לומדת בחדרה
מה הכי אהוב עלייך בחדרה- אמממממממ.... אה!!! הבית שלי
והסניף שלי (של בני עקיבא) מה הכי שנוא עלייך בחדרה- וואווו לא חסר
איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- להעיף את כל האנשים המפחידים בעיר. שאני אפסיק לפחד בלילה=\ באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- אמממ הייתי פעם בפורום 403

היי לכולם ../images/Emo9.gif

חח נחמד לדעת שיש פורום לחדרה
שם-שגית מין-נקבה גיל-16 שכונת מגורים בחדרה-חדרה כמה שנים גר בחדרה-כל החיים איפה למדת/לומד בחדרה-תיכון חדרה מה הכי אהוב עלייך בחדרה-אממ... מה הכי שנוא עלייך בחדרה-השיעמום,השממה,אין קולנוע,אין מקומות בילוי איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- הרבה דברים באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-כל מיני

../images/Emo6.gifפורום חדרה? היפהיפ הורייB..-)

ואני לתומי חשבתי שרק אני מחוברת לאינטרטנט בחדרה ע"הק
יפה לכם
אפשר להצטרף? אז;
שמי- הרוכב
מיני-
בכרטיס
גילי-
בכרטיס
שכונתי- ברנדיס השולתת
מניין שנותי בחדרה- כמניין שנותי (זכורתני שפרדס "דגני" היה סתם ביצה)
למדתי בחדרה-
בחדר אצל מורי. צפרירים? דמוקראי? מה זה?
האהוב עלי בחדרה- נחל חדרה, היער, הפרדסים
השנוא עלי בחדרה- הפיאצה. מתי אמרתם שחורשים אותה?
מה הייתי רוצה לשנות בחדרה- להפסיק עם השכונתיות.. קצת
לא יזיק לנו
פורומים נוספים- אופנועי שטח, DH מבטיחה לבוא לשזוף פה

אני

שם: אמיר מין: זכר גיל: 15 וחצי שכונת מגורים בחדרה: אני מפרדס חנה כמה שנים גר בחדרה: פרדס חנה!!! ו13... איפה למדת/לומד בחדרה: עמל מדעים ואומנויות מה הכי אהוב עלייך בחדרה: פיצה קאסה דל פפה מה הכי שנוא עלייך בחדרה: רמזורים! איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה: לא ממש אכפת לי...

pinoki

New member
../images/Emo178.gif ואוו.. :)

שם-
ח נ י מין-
נ (פעם אחרונה שבדקתי) גיל-
21 + שכונת מגורים בחדרה-
ליד הים (מהמתחמקים) כמה שנים גר בחדרה-
21 + איפה למדת/לומד בחדרה-
ליד רנה שני P-: מה הכי אהוב עלייך בחדרה-
ה ש ק ט מה הכי שנוא עלייך בחדרה-
ה ש ק ט איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-
יש לכם זמן?! כי אם אני אתחיל לשפוך זה לא יגמר, השאלה אם משהו יזוז פה... באיזה עוד פורומים גולש בתפוז
אנג'לינה ג'ולי

E K O

New member
שברתי את הראש קצת

ולא נזכרתי בשום שם מיוחד למקום בו אני גר.... אז ככה, זה דרום-מזרחית לבניין העירייה, דרומית לשוק, דרום-מערבית לבריכה העירונית [מעט יותר מרחק משני המקומות הראשונים שציינתי] וזהו רחוב ז'בוטינסקי שמעכשיו שולט כי בנו אותו מחדש, הא =] שם - אופיר מין - כן, תודה [נדוש, נכון, אני זכר] שכונה כבר עניתי אני מקווה =] כמה שנים? 18 למרות שאני בן 17 [כי זה כולל זמן ההריון] הייתי בהלל יפה, רמב"ם, עכשיו הבית שלי הוא ז'בוטינסקי [מזה 10 שנים בערך] למדתי - בי"ס היסודי ע"ש אחד העם [או: ארץ הפשע], לאחר מכן חטיבת הביניים בבית אליעזר המסונפת לתיכון חדרה ולאחר מכן המקיף למדעים ולאומניות עמ"ל, בו אני לומד כעת בכיתה י"ב.... אהוב - פלאפלים כל מטר? שנוא - רוצחים בפוטנציה כל מטר
לשנות - וואו, קודם כל להפוך את שכונת פאר למשהו שיהיה אפשר לקרוא לו שכונת -פאר-, אחר כך להפוך את העיר למשהו שיהיה אפשר בגאווה לקרוא לו חדרה.... גולש בפורום "ישראל ברוסית", מספרו 979 ולא - אני בפירוש -לא- רוסי, אני פשוט לומד בכיתה עם אחוז רוסים די גבוה וידידה שלי הייתה גולשת באותו הפורום בשיעורי מחשבים והכריחה אותי לנסות להצטרף פעם ומאז אני שם.... זה לא פורום לרוסים זה פורום לחיזוק הקשרים וכו' וכו' ויש לי כאב ראש ורק התעוררתי....

למעלה