שברתי את הראש קצת
ולא נזכרתי בשום שם מיוחד למקום בו אני גר.... אז ככה, זה דרום-מזרחית לבניין העירייה, דרומית לשוק, דרום-מערבית לבריכה העירונית [מעט יותר מרחק משני המקומות הראשונים שציינתי] וזהו רחוב ז'בוטינסקי שמעכשיו שולט כי בנו אותו מחדש, הא =] שם - אופיר מין - כן, תודה [נדוש, נכון, אני זכר] שכונה כבר עניתי אני מקווה =] כמה שנים? 18 למרות שאני בן 17 [כי זה כולל זמן ההריון] הייתי בהלל יפה, רמב"ם, עכשיו הבית שלי הוא ז'בוטינסקי [מזה 10 שנים בערך] למדתי - בי"ס היסודי ע"ש אחד העם [או: ארץ הפשע], לאחר מכן חטיבת הביניים בבית אליעזר המסונפת לתיכון חדרה ולאחר מכן המקיף למדעים ולאומניות עמ"ל, בו אני לומד כעת בכיתה י"ב.... אהוב - פלאפלים כל מטר? שנוא - רוצחים בפוטנציה כל מטר
לשנות - וואו, קודם כל להפוך את שכונת פאר למשהו שיהיה אפשר לקרוא לו שכונת -פאר-, אחר כך להפוך את העיר למשהו שיהיה אפשר בגאווה לקרוא לו חדרה.... גולש בפורום "ישראל ברוסית", מספרו 979 ולא - אני בפירוש -לא- רוסי, אני פשוט לומד בכיתה עם אחוז רוסים די גבוה וידידה שלי הייתה גולשת באותו הפורום בשיעורי מחשבים והכריחה אותי לנסות להצטרף פעם ומאז אני שם.... זה לא פורום לרוסים זה פורום לחיזוק הקשרים וכו' וכו' ויש לי כאב ראש ורק התעוררתי....