שרשור הכרות

Madonna Men

New member
שליי

שם- אבישי מין- ז' גיל- 18 שכונת מגורים בחדרה- הנשיא כמה שנים גר בחדרה- 18 איפה למדת/לומד בחדרה- ארלוזרוב/יסודי מה הכי אהוב עלייך בחדרה- הים, הקניון מה הכי שנוא עלייך בחדרה- החוסר מקומות בילוי איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- את התרבות
באיזה עוד פורומים גולש בתפוז: מדונה
, שרית חדד.

perrinat

New member
../images/Emo9.gif

שם- רינת מין- נקבה גיל- 24.5 שכונת מגורים בחדרה- ליד שכונת האוצר כמה שנים גר בחדרה- 24.5 איפה למדת/לומד בחדרה- יסודי-ארלוזורוב, תיכון-מקיף למדעים ולאמנויות מה הכי אהוב עלייך בחדרה- שאלה טובה... לא ברור באמת... מה הכי שנוא עלייך בחדרה- שיעמום, פיגועים, ועיר מכוערת, מה לא ככה? איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- מה שכתוב למעלה
באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- שאקירה
מירי מסיקה

Miss CBR

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

כיף לראות פורום העוסק ב-
שלנו . שם- מיסי מין- אוהבת
גיל- מחליפה קידומת אוטוטו ( משתדלת להדחיק ). שכונת מגורים בחדרה- בית אליעזר ( הישנה ) כמה שנים גר בחדרה- המשפחה שלי ממיסדי חדרה ,נולדתי בחדרה. איפה למדת/לומד בחדרה- למדתי בתיכון חדרה. מה הכי אהוב עלייך בחדרה- שהיא בין חיפה לת"א ( לא כל כך רלוונטי עבורי כיום ) מה הכי שנוא עלייך בחדרה- מאיפה להתחיל ? איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-ראה תשובה קודמת. באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-פורום אפקה ( ראה חתימה ) פורום אופנועים ,סטודנטים,הנדסאים,פאזלים ועוד...

SSEHS

New member
תגובה לשרשור הכרות

שם-שניר מין-בן גיל-14 שכונת מגורים בחדרה-בית אליעזר כמה שנים גר בחדרה-14 איפה למדת/לומד בחדרה-ארלוזרוב ועמל מה הכי אהוב עלייך בחדרה-כלום מה הכי שנוא עלייך בחדרה-הכל איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-הכל באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-לא גולש באחרים מה קורה אני חדש רציתי לשאול כמה שאלות

גם אני למדתי בארלוזרוב

ועכשיו אני בעמ''ל
טוב פורום לחדרה.... תשובות: שם-נוי מין-
גיל-13 שכונת מגורים בחדרה-שכוהת האוצר שולטת
כמה שנים גר בחדרה-11...בערך..לפני גרתי באולגה...א'! איפה למדת/לומד בחדרה-ארלוזרוב ועכשיו בעמ''ל מה הכי אהוב עלייך בחדרה-קניון...שגם הוא לא משהו... מה הכי שנוא עלייך בחדרה- אממ...חוץ מזה שאין בה כלום? איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה-הכללללללל באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-שירי מימון המושלמתתתת

purple rain2

New member
../images/Emo11.gif

שם- הילית מין-
גיל- 18.5 שכונת מגורים בחדרה- הזיתים
אבל זה לא הבית שלי, זו הקומונה [אני עושה שנת שירות
] כמה שנים גר בחדרה- חודשיים
איפה למדת/לומד בחדרה- מלמדת בתחכמוני
מה הכי אהוב עלייך בחדרה-
מה הכי שנוא עלייך בחדרה- שאין קולנוע. ומקומות בילוי.
איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- UP באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- יותר מדי

d d s s

New member
אהלן אהלן

שם- אנה מין- נחשו לפי השם... גיל- עוד מאט חוקית שכונת מגורים בחדרה- לא כ"כ שכונה. ליד הבריכה העירונית וליד יוספטל. כמה שנים בחדרה? 11 איפה לומדת בחדרה- מקיף למדעים... מה הכי אהוב עלייך בחדרה? הים! מה הכי שנוא עלייך בחדרה? באמת כדאי שאני אתחיל? איזה דבר רוצה לשנות בחדרה? כנ"ל. באיזה עוד פורומים גולשת? חירום והצלה, מדא חדרה, ישראל ברוסית, פסיכומטרי, התאבדות- ההתמודדות שאחרי.

ווואפפפפפה חדרה ../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

שם- מיכל מין- נקבה ... נראה לי
גיל- 21 שכונת מגורים בחדרה- בית אליעזר כמה שנים גר בחדרה- כל החיים
איפה למדת/לומד בחדרה- למדתי בתיכון חדרה, סיימתי ב- 2002 מה הכי אהוב עלייך בחדרה- אמממ... כלום
מה הכי שנוא עלייך בחדרה- הכל
איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- שיהיה מקומות לצאת אליהם, משעמם פה תחת!!! באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- מוקי ושב''ק מיוזיק, רגאיי, מוזיקה שחורה, הדג נחש. שיהיה בהצלחה!

FavO r i Tes

New member
אני../images/Emo9.gif

שם- אורית מין- נקבה גיל- 16.5 שכונת מגורים בחדרה- ליד העיר כמה שנים גר בחדרה-מאז שנולדתי איפה למדת/לומד בחדרה- עמל מדעים ואמנויות מה הכי אהוב עלייך בחדרה- האימפריהX: מה הכי שנוא עלייך בחדרה- גבעת אולגה , בלי להעליב או משהו
איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- שיחזירו תקולנוע
באיזה עוד פורומים גולש בתפוז-לא משנה

שלום ../images/Emo9.gif

שם- ענבר. מין- נקבה. גיל- 12. שכונת מגורים בחדרה- אני מהסביבה.
אבל גרתי שם פעם, בשכונת ברנדס.^^; כמה שנים גר בחדרה- גרתי שם... 3 בערך. איפה למדת/לומד בחדרה- בבית ספר הדמוקרטי. מה הכי אהוב עלייך בחדרה- אני מרגישה שם כמו בבית, ואין לי מושג למה. וגם יש שם פלאפליות טובות.
מה הכי שנוא עלייך בחדרה- לא יודעת, יש יותר מדיי. איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה- לא יודעת, זה לא משנה מבחינתי כי אני ממילא כבר לא שם. ^__^ באיזה עוד פורומים גולש בתפוז- בליץ', דוליז [!Xנ* לX פקXצה !!!11111].

אלף ב ג

New member
איך זה ללמוד בדמוקרטי ?

האם לא שוכחים שם ללמוד ? זה נראה לי כמו קייטנה אחת גדולה ולא כמו בית ספר.

../images/Emo27.gif

שם - נעמן מין - זכר גיל - 17 שכונת מגורים בחדרה- כמה שנים גר בחדרה- איפה למדת/לומד בחדרה - בדמוקרטי מה הכי אהוב עלייך בחדרה - הפרדסים והאקליפטוסים מה הכי שנוא עלייך בחדרה - יש הרבה תנועת רכבים איזה דבר היית רוצה לשנות בחדרה - שקו 11 ידייק
באיזה עוד פורומים גולש בתפוז - פינק פלויד, אקטואליה, אביב גפן, לאונרד כהן, סאות' פארק

למעלה