משחקים ושאלונים

O דילב O

New member
../images/Emo119.gifאניייייי [ =

1. התחלתי לא מזמן ללמוד ציפורניים. 2. אני הולכת עכשיו לקריון. 3. הייתי לפני שבועיים בלונה פארק

../images/Emo210.gif ייאאאלללה גם אני :)

1 . החדר שלי כולו צבוע בוורוד 2 . ראיתי את רן דנקר 3 פעמים ונישקתי אותו בלחי . 3 . כרגע יש לחברה שלי יומולדת ולא יכולתי להגיע . זה כ"כ שקוף D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo41.gif

אתה רואה את השמיים האפורים האלה,אבא? זוכר איך תמיד אמרתי לך שאני אוהבת את החורף? שתמיד בחורף אני שמחה , וטוב לי ? כנראה שלא החורף הזה . אלוהים תמיד חייב לשבש לי את התוכניות בדקה ה90. כן כן ,אני יודעת כבר מה תגיד . \: חח לפחות הוא שלח לי 2 חברות שמעודדות אותי יום יום . חח אני תמיד הרי זוכרת את אלה שאמרו שיהיו לצידי ונעלמו , אם אני אתחיל לספור את הכמות של האנשים שאמרו לי את זה , זה לא ייגמר לעולם.. אבל 2 קיימו את מה שהבטיחו . וזה מה שחשוב . שעכשיו אני יודעת מי פה ליידי ואיתי ועוזר לי ותומך בי , ומי לא . איי "דובי"..איך רזית \: זוכר שתמיד אמרתי לך שאתה צריך דיאטה? חח עכשיו כנראה שכבר לא |: נמאס לי מהמצב הזה. וכן אני יודעת שהוא ימשך, עוד חודש,חודשיים , אולי שלוש אפילו .. טוב , אני ילדה גדולה כבר . כן ... ילדה גדולה , מה אני אגיד . אין לי כוח ללמוד לבגרויות , אין לי כוח ללמוד בכלל . לא הייתי מהססת לעזוב את הלימודים עכשיו . אבל אני יודעת מה תהיה התגובה שלך . ואני יודעת שתתאכזב ממני , במיוחד אחרי שחסכת לי כל השנים האלה כסף לאוניברסיטה. אני יודעת שהיית אומר לי , שאתה רוצה שאני אלמד לא בשבילך , אלא בשביל העתיד שלי , שלא אהיה מנקת רחובות D; אבל אני אעבור אותם , אני אעבור הכל , ובסוף אני אצחק על כולם מלמעלה . ולא אהסס לדרוך על אלה שיהיו למטה . לא אהסס בכלל .. |:

דניתי xD

New member
אני אוהבת אותך שירה .

נשבעת לך שאני אוהבת אותך , תהיי חזקה כמו שרק את יודעת להיות !!! אני תמיד פה את יודעת את זה .. : ] את הכל 3>

MaStuLa76

New member
גמאני אותך ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

בקרוב אני , את ועינב = איחוד D; חח ברחובות ת"א נשוטט כמו חתולות מין .

יש להכניס נושא להודעה

ילדה דוחה ומגעילה זה מה שאת, סכסכנית.. כולם כבר יודעים את זה וגם את. אבל משום מה את לא רוצה להשתנות ניראלך שנקבל אותך כמו שאת? אחרי מה שעשית? תקשיבי, את פשוט מסכנה. ואני לא שונאת אותך בכלל לא. פשוט מרחמת. ריכולים ריכולים ריכולים...... מזה את חיה? זה החמצן שלך אה? לכל בנאדם יש רגשות. טוב לרובם, כנראה שלך לא. מה ניראלך שתגידי את המילים שאת אומרת ואנשים לא ייפגעו מזה? תסבירי לי,,,, ואז את אומרת שזה בצחוק. "בכל צחוק יש טיפת אמת....." ואת עוד אומרת שאני השתנתי. מצחיקה... כולם מרחמים עליך ואת לא שמה לב אז עכשיו השלמנו אה? ניראלך? אחרי מה שעשית.. ואני בנאדם שיכול לסלוח. אבל במקרה שלך לא כי את לא רוצה להשתנות למרות שאת יודעת שאת גומרת סבל לאחרים. ואני נכנעת לך:| לא יודעת מה יש לי אלייך אחרי כל מה שאת עושה למה השלמתי איתך אה? הו אני יודעת כי אני מרחמת עלייך פתאום אין לך חברות, כי גילו את הפרצוף שלך,, אז את רצה אליי לא ,הדברים לא יחזרו להיות כמו שהיו פעם. ואת עוד שואלת למה אני "אדישה אלייך ולא זורמת........" כי אני לא רוצה להיות איתך בקשר זה למה! הבנת? תתרחקי ממני. לפני שאני אגיד לך את מה שאני באמת חושבת עלייך וזה יהיה כואב .

למעלה