../images/Emo41.gif
אתה רואה את השמיים האפורים האלה,אבא? זוכר איך תמיד אמרתי לך שאני אוהבת את החורף? שתמיד בחורף אני שמחה , וטוב לי ? כנראה שלא החורף הזה . אלוהים תמיד חייב לשבש לי את התוכניות בדקה ה90. כן כן ,אני יודעת כבר מה תגיד . \: חח לפחות הוא שלח לי 2 חברות שמעודדות אותי יום יום . חח אני תמיד הרי זוכרת את אלה שאמרו שיהיו לצידי ונעלמו , אם אני אתחיל לספור את הכמות של האנשים שאמרו לי את זה , זה לא ייגמר לעולם.. אבל 2 קיימו את מה שהבטיחו . וזה מה שחשוב . שעכשיו אני יודעת מי פה ליידי ואיתי ועוזר לי ותומך בי , ומי לא . איי "דובי"..איך רזית \: זוכר שתמיד אמרתי לך שאתה צריך דיאטה? חח עכשיו כנראה שכבר לא |: נמאס לי מהמצב הזה. וכן אני יודעת שהוא ימשך, עוד חודש,חודשיים , אולי שלוש אפילו .. טוב , אני ילדה גדולה כבר . כן ... ילדה גדולה , מה אני אגיד . אין לי כוח ללמוד לבגרויות , אין לי כוח ללמוד בכלל . לא הייתי מהססת לעזוב את הלימודים עכשיו . אבל אני יודעת מה תהיה התגובה שלך . ואני יודעת שתתאכזב ממני , במיוחד אחרי שחסכת לי כל השנים האלה כסף לאוניברסיטה. אני יודעת שהיית אומר לי , שאתה רוצה שאני אלמד לא בשבילך , אלא בשביל העתיד שלי , שלא אהיה מנקת רחובות D; אבל אני אעבור אותם , אני אעבור הכל , ובסוף אני אצחק על כולם מלמעלה . ולא אהסס לדרוך על אלה שיהיו למטה . לא אהסס בכלל .. |: