יייייש להכניס נושא להודעה הבת כחבההה [:
שם: חן כיתה: י' (3 ללחוצים) גיל: 15 ו3 חודשים D: כינויי: תותי, ומה שיבוא לכם לקרוא לי רק לא
חניאני יזיין אותכם D: תאריך לידה: 9.8.92 מזל: אריה סגנון לבוש: הכי יפה סטייל כללי: אמא שלך בלאפה.מה זה השאלות האלה. פירסינג: הליקס ואף קעקועים: לאמא יש 2 צבע אהוב: כחול-תכלת צבע שנוא: אדום שיהיה על הפרצוף שלך מאכל אהוב: חומוס DD: חטיף אהוב: נמנממ במבה חטיף שנוא: מה שאתם אוכלים פרי אהוב: בננה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרי שנוא: מה שאתם אוהבים בע"ח אהוב: דג-הכי לא מזיק יש בע"ח? אכן,מלא באקווריום,מתים יום יום מקום בילוי מועדף: המיטה של תותי ,,ומועדון D: מוטו: תלך ישר ותאמין. :] סרט: גול -הכי יפה שיש עם השחקן הארנטינאי הכי סקסי שיש D: שיר: עוד דקה את נעלמת-הגרסה של ליאור והבהמה(רוקח) לבכות. זמר: ליאור.ועוד כמה זמרת: אפחת :S להקה: סינרגיה סטייה: בנים נמוכים שריטה: נעליים חולשה: ** מי*** בלבן D: ( רק תותילז מבינותD
מפחיד: ההוא שם למעלה (לטיפשות ביננו-לא השכן) משמח: כל המי ומה הטובים בינהם מכעיס: כל המי ומה
הרעים מעציב:^^ מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: ליאור מייארה החתיך חחחחחחחחחחחח [: כפרות עליו שיר שעושה מצב רוח טוב: הולך עד הסוף-שראללל בנאדם שעושה מצב רוח טוב: תותידלז,וכל מי שתרצו ביה"ס: שקד-סקס סמים ודיכאון D: כיתה : י עיר מגורים: חיפה והקריות גובה: 1.60 ומשהו . (אכן אני גמדה גאה) מוצא: מרוקולולולו אופטימי \ פסימי: אופטימי העדפה מינית: גברים טלויזיה: המון רדיו: לא:] דיסק: אלון דה לוקווו - מי זה שעושה ת'מסיבה הכי אוהב בגוף שלך: שפתייםם הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: עקשנית ותמימה תכונה שנואה באחרים: קנאות וסכסנים המורים שלך : מניאקים אחד אחד חוץ מכוכי אוהב את המחנך? בערך איך קוראים לה? המידני עופרה איזה מורה אתה הכי שונא? מאיהההההה שתיחנקקק של איזה מיקצוע? אנגלית יש מספר כיתה שהית מעדיף להיות בה [בגלל חברים,מורה]? לא אתה עם כל החברים שבחרת להיות בכיתה? אכןןןןןןןןןןן לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אין שירים שמשפיעיים עליי [: חוץץץץץץ מליאור בחיים לא יתפסו אותך עם: מגפי בוקרים- דברר שנוא עליי במיוחד 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון, ליאור.(
) ותותידלז איפה אתה עכשיו? בביתי הקטט יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אכן למה אתה לא שם? כי יש גשם עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? תותי רוצה אבל לא יכול? לא,רוצה יכולה את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא,משפחה,ותותידלז,וליאור את מי אתה הכי שונא בעולם? את כל השאר D: חח סתם סתם , את כל אלה שעושים לי רע שימותו לא יכול בלי: תותי.ומחשב מתגעגע ל: ימים ההם. גורם לך לבכות: עוד דקה את נעלמת-ליאור
מצחיק אותך: תותידלז בחיים לא: יאכל לא כשר.בעע על כל אלה שאוכלים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: ההזייןן ההוא שהולך להשכח [: מתנה שהיית רוצה לקבל: אדדידס שחורות עם זהב ופרחים בזהב-דבר שאין ואני מקווה שימציאו D: כישרון: לישון מעבר ל8 שעות,מעבר ל10 שעות אם בא לכם חח תחביבים: ^^ אוסף: בובות חחחחחחחח סתם סתם ,, נעליים ציטוט אהוב: כל מה שאמרתי בכל השאלון הזה עד עכשיו מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: לבן אופי או יופי: שניהם ( ושקרנית מי שתגיד אופי כי לכולן חשוב היופי אז אל תהיו לי וורדה רזיאל ג'קונט D
כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: עזבו.,,.,,.. חלום שהיית רוצה שיתגשם:^^ הדבר הכי נועז שעשית: הרבה דברים שלא צריכים לעניין אותכם הדבר הכי טיפשי שעשית: ^^ הדבר הכי מצחיק שעשית: לא זוכרת והיו הרבהה הדבר הכי מצחיק שקרה לך:^^ הדבר הכי מפדח שקרה לך: נממממממ מקרה הכי טוב שקרה לך: שפגשתי את תותי חחחחחחחח מקרה הכי רע שקרה לך: שפגשתי אותכם
הרגש הכי שלילי בעולם: עצב הרגש הכי חיובי בעולם: אושר החפץ הכי חשוב לך בעולם:צמיד ושעון מסבתא דבר ראשון על הבוקר: בוקר טוב ומודה אני לפננייך דבר אחרון לפני שהולכים לישון: לילה טוב ושמע ישראל מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: איך אני הולכת להתלבש מחר D: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: איפה המברשת שיניים שלי לעזאזל DD: נרדם בקלות?לא קם בקלות? לא איך אתה עונה לטלפון?: "משפחת בוזגלו שלום במה אפשר לעזור" מהה גם כן אתם והשאלון שלכם איך הציונים:על הפרצוף של מאיה איך העסקים?: בלי עין רע יום יום גיבור על מצויר: סדריק הוא אחלה גיבור על שיש לי אותו במסך של הפאלפון דמות מצויירת: ארתור סדרה מצוירת: ^ סרט דיסני אהוב: לא יודעת אם סידני אבל מדגסקר הכי היית רוצה לפגוש את: ליאור מיארה . יכתבו על המצבה שלך: "ניפגש בגלגול הבא" . אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? שיהיה טוב בעולם איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: דולפין לא?D: אני שואלת כאילו זה מעניין אותי מה אתם חושבים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אני זה מי שאני ומי שישלו בעיה שיתחיל לדללג אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? גבר ליום אחדדד רק יש חבר\ה? אין השיר הכי רומנטי שיש: your eyes סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: עזבו נו.. אהבת פעם מישהי עד דמעות?: כה סטוץ או מערכת רצינית?:היוםם מה שיבוא יבוא האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: ככככככן אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? תותי. העיקרון הכי חזק שלך: שו עיקרון? שיר שתקוע לך בראש: אמונה-כפיררררר כואב לך משהו עכשיו? כן איך אתה מרגיש עכשיו? מעולה ,בלי עין רעה