טוב זונות כנסו.
יש בפורום של החתיך דניאל בן חיים, משחק,נחמד אז אמרתי למה לא להביא אותו לפה. אז ככה, יום אחד,כל הבנות בפורום,מחקות סלב. לדוגמא : נופר תהיה ליום אחד צביקה פיק ותגיד בכל תגובה "וואו שיגעון," או "אוריית תביאי לי מיץ שזיפים" או "שירה" וכו', הבנתן? לא? עוד דוגמא. נגיד -אוראל- תהיה ליום אחד *ליאור מיארה
ותגיב בכל תגובה שלה "נשמה" או "כפרה" וכו' (כן ככה הוא מדבר) הבנתן? יופי, אז מי שרוצה שתרשום את עצמה. הנה הרשימה של המפורסמים לבחירה.: *צדי צרפתי - כל הזמן לגמגם ולהגיד ליד *אורי גלר- כל מיני משפטים מפגרים שהוא אמר..חחח *אלי יצפאן - להגיד דברים קורעים מצחוק *אסי דיין - כל הזמן ידבר על סמים..חחח *גילה אלמגור- להגיב תגובות של אישה ממורמרת *ארז טל- בכל תגובה לנסות להיות כמה שיותר חננה *אודטה- כל תגובה להגיד, בוקר טוב או *צוחקת* או איזה פילפלון.. *צביקה פיק- כל הזמן להגיד "וואו, שיגעון", "מיקררררופונים", "שיררררה?" "אוררררררית אני רוצה מיץ שזיפים" וכו'... *מאיה בוסקילה- בכל הודעה שלה תרשום "אי-מאאאאאאא *נינט-בכל תגובה לכתוב "מאמי" וכאלה.. *מרגול-"שליכטה בלב" וכו' *גיא אריאלי- "הא הא הא" הצחוק הסקסי שלו D: *רוני דואני- להיות פאקצה ב.כ.ל תגובה. דבש מראש גדול- להגיד כל הזמן "יום דבש" וכאלה דברים מפגרים שהיא אומרת *יורם ארבל- "הללויה" D: *אמינם-לקלל הרבה,ולזיין בשכל.
אם למישהי יש רעיון שתשלח לי מסר, אם תרצו להשתתף , אז יהיו עוד פרטים על המשחק, יאללה תשתפו פעול