שאלוןשבועי!!11

Jifannit

New member
../images/Emo132.gifשאלוןשבועי!!11../images/Emo163.gif

וולללל! O: אתמול לא עליתי למחשב כמעט שבוע שעבר הייתה לי הופעה בג'אז ושבוע שלפני שבוע שעבר הייתי באיייילת. ^_____^ הודעהקצרה!111 בגלל שמותר לי [נראהלי. וגם אם לא אני אאיים על המנהל בגרעיני אבטיח. אבל רק אאיים.] כל שבוע אני אביא לפה אייקון אחר שהוא יספר את סיפורו. והיום...טטהטה!!111 קבלו את האייקון ששמו-
מירה!!111
מיר'לה, מה יש לך לומר לאומה? [: אין לי. היום יום שישי בערב, מה את מתקשרת!!1111 ובכל זאת? אין לי מה לומר. איילת שונאת אותי. אז כן יש לך משהו לומר. לא אין לי. אבל כרגע אמרת "איילת שונאת אותי". זה נחשב כמשהו לומר. עזבי אותי כבר!!1111 טוב. חמודי. 3> ועכשיו השאלון השבועי. י.י בדיקת זכרון-האם אתם סתם סנילים או שיש לכם אצלהיימר נעורים?D: 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב?
2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה?
3.לפני חמש דקות השעה הייתה...?
4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T]
5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות]
6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]?
7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה?
8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה?
9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~
10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~
11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS?
12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית?
13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת?
14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]?
15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו?
16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה?
17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!]
18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~
19.איך קוראים לי?
20.איך קוראים לאחותי התאומה?
אוהבתאתכם!!111 שבתתתת שלום3> תראו היום ארץ נהדרת. כי זה שולט. י___י שולה ויחמושון אוהבים אתכם!!!111 קבלואישיבישי----> ג'ה, נהמע שמתלהבת מההדגשה.*.*

ketty the sheep

New member
אני לא קשורה, אבל בא לי לענות. P:

1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? בדירה שלי, על מזרון גדול באמצע הסלון, עם מוסיקה ברקע ופיקים של בליץ' על הלאפטופ (אבל בלי אינטרנט ;;). 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? ישנתי אצל הסמא שלי לפני שבוע.
3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 18:54 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? לעולם לא. ;; 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק?[מי שלא זוכר יחטוף מכות] מהנימה האגרסיבית אני מנחשת שזה משהו חשוב. ^^;;;;;;;;; 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת? אר... שחור? לא זוכרת, זה בטח היה בכיתה ח' בערך. XDDDD 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? יום ההולדת של אור-קון? D: 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? היום בבוקר. השותפה שלי נזכרה להחזיר לי אותה. >_> 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ החלקתי על ערימה של גולות ושברתי את הרגל כשהייתי בת 5~ ^_^ 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ אר... אח שלי נולד? x: נו, לא זוכרת, זה היה לפני 9 שנים. ;; 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? ידיד שלי. עושים ערב ספיראל וסושי היום! ^_^ 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? לא זוכרת. x_x אבל ראיתי את 66 של בליץ' היום, אם זה נחשב. 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? עכשיו! כאילו, ניסיתי. אבל לא היו מים חמים. ;_; אז אני ממלאת את השאלון הזה בזמן שאני מחכה.
14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? משמעות החיים..! D: 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? אני לא זוכרת. x_x אבל זה ספר ממש טוב. ^^;; Dance Dance Dance של הארוקי מורקאמי. אני צריכה לבדוק איפה עצרתי ולהמשיך אותו, באמת. 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? אחד. ^_^ 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] היום אחר הצהריים, בדיוק כשירדתי מהאוטובוס. D: 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ אחת? אבל כל הסדרה הזו היא קראק אחד גדול. ;_; טוב, אר, הנה סקרינקאפ טוב מהפרק של השבוע.
19.איך קוראים לי? נעמה? ^_^ 20.איך קוראים לאחותי התאומה? דנה? ^^;;;; (אני לא עוקבת אחרי אף אחד >_< כרטיסים אישיים זה שימושי).

Jifannit

New member
מאיפה את יודעת שלאחותי קוראים דנה?

@@;;;; זה לא כתוב בכרטיסאישי @@;;;; אל תגידי לי שאת מפעילה אחרי מעקב! ;;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ^_^

נהמע-קוןןן, מתי את אצל האופטימטריסטית T_T 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? בבבית, מול המחשב, באופן מפתיע. @.@ 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? אולי בכיתה ד. 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? שבע ועשר דקות. 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] עוד יום וחצי. 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] מפגש יומולדת לאור-טאיצ'ווווו~ 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? שחור <: 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? אמ? ם.ם 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? אףפעם. 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ אין לי סיפור מצחיק מהילדות שלי. י.י 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ אני זוכרת מה היה בכיתה ד ומה היה לפני\אחרי? <.< 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? אמא. 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? חברים. 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? בגן חובה. [: 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42. 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? ארבעים ושמונה. 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? את כולם? XD 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] עכשיו יורד גשם. 3> 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ אממ. הקטע הזה עם ריקאיצ'י והפרפר שאין לי כוח לצטט אותו עכשיו. XD 19.איך קוראים לי? נהמע. 20.איך קוראים לאחותי התאומה? דנה נמה דנה קמה הקקי המיובש.

Jifannit

New member
XDDDDDDDDDDD

אני אביא לך פינצטה למפגש, השמרי לך O: זה אומר שמתישהו באחד החופשים הקרובים את ישנה אצלי...P< בוהאהאהא!!111

Kakashi Sensei

New member
אני לענות, מאסטר!

בדיקת זכרון-האם אתם סתם סנילים או שיש לכם אצלהיימר נעורים? 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? בבסיס בשמירה 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? אממ... חודש 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 19:15 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? מעט מדי 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? יומולדת שלך? וגם הופעה שלי בתאטרוק בראשון. 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת ? אני לא שם לק... 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? הזמנה לשמחה? הא? 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? היום, לפני שעתיים כשהייתי צריך להוציא משהו מעצבן מהמיתר בגיטרה שלי. 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק! הבאתי לאמא שלי בוקס באף ושברתי לה אותו(כשהייתי בן 3) 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ אני לא זוכר דברים מלפני יותר מ-10 שנים... 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? חברה שלי 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? ארץ נהדרת, אתמול! 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? היום בבוקר 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? שניצל? 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? 120(Angels&Demons 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? סורי, זה כבר מטופש מדי... טוב נו, 3... 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] היום בבוקר 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ אין, אני לא סובל את ההומור היפני, אתנחתות קומיות יפניות הן הסוג הגרוע ביותר... לכל אלו שיגיבו בזעם על חלק זה, זאת הדיעה שלי, אין מה לעשות. 19.איך קוראים לי? אמא? 20.איך קוראים לאחותי התאומה? אבא?

Hinamori

New member
זהלא אישיבישי, זה איצ'יביצ'י !!!!11

בדיקת זכרון-האם אתם סתם סנילים או שיש לכם אצלהיימר נעורים?D: אנחנו סתם סנילים !!111 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? המממ... בבית ? ^^; 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? ממזמן. שנה ? 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 19:55 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] ‏28שעות. י.י 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] אררר... כלום. המומולדת של אורטאיצ'ו הוא לא יוםחמישי ? X_X 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? בכיתה ג' שמתי לק שקוף כי אמא לא רצתה שאני אכסוס ציפורניים י-י וזהכל מה שאני זוכרת. 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? חתונה שלבנידודים דתיים. דיי, כל חודש מישהי אחרת מהמשפחה שלהם מתחתן !!!111 דיי כבר !!!1111 ._. 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? >: נו לאזוכרת 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ פעם חשבתי שעגבניות זה מר 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ חברהשלי ניסתה לעבודעליי ואמרהלי שבריטני ספירס היא בת דודה שלה ובאמת חשבה שאני אאמין. 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? יונע י.י 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? לאדעת ._. 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? אתמול בערב ? 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42 !!!1 ^_^ 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? 215 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? 2 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] אתמול בערב !!!!!!!!1111111 ^________________________^ 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ אמ, איצ'י זורק את רוקיה לרנג'י ב54 XD או שזה היה 53 ? >>" לא אהבתי את הפרקיםהאלה, לאדעת. 19.איך קוראים לי? נהמעצ'אןןןןןןןןןן 20.איך קוראים לאחותי התאומה? דנה. י.י יאאאי. י.י

Vivi Sparrow

New member
אני D:

1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? בערב ג'אז, האזנתי לחברתי מהאנסמבל הקולי שרה [וגם שרתי איתה שיר אחד כהופעת אורח XD]. ^_^ 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? לאזוכרת. 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 20:20 שעון ישראל. 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? THE WEEKEND IS ETERNAL
5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] מומולדת לאור טאיצ'ו המאמוש שיויויו !!!11 ^O^ 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? ריבועים מאגניבים של ורוד פקאצתי וכחול כהה. D: 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? אם לא מחשיבים את הקונצרט שאני אופיע בו מחר, אז את המומולדת של אור X3 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? היום XD 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ ואם זה לא יהיה מצחיק? P: אממאמממ אני לא זוכרת >: 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ כל הלימודים זה בדיחה אחת גדולה. 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? *מחפשת את הפלאפון שלי* אני לא מוצאת את הפלאפוווווןןן T_T אבל נראה לי שאת האחרונה ששלחה לי SMS. מה הסיפור של הילדה ההיא עם התיק של היאוי? XDD 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? כרגע. חדשות D: 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? אתמול בלילה P: 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? כמו שקטי אמרה, משמעות החיים, היקום וכל השאר ^-^ 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? 50 ומשו. 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? 1? XD 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] כרגע? 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ יש כל כך הרבה בדיחות בבליץ', אבל אני אבחר ב"בוחעחעחע" הכל כך אהוב של דון קאנונג'י P: אני מחקה את רוקיה עושה "בוחעחעחע" בזמני החופשי, לעתים גם את אוריהימה [ואז גם צעקת "בנזאי" פתאומית D:] 19.איך קוראים לי? נהמע, of course. 20.איך קוראים לאחותי התאומה? דנה?

Envious

New member
XDDDD אוו מה עשית עם הפינצטה

ילדההההההה סתם נו זה היה ממש מצחיק שכתבת היום, לא יודעת למה P:

Vivi Sparrow

New member
לא אמרתי שעשיתי איתה משהו,

רק נגעתי בה. P: ועל מה את מדברת? מה כתבתי היום ואיפה? @_@

cRitiCaL KitTy

New member
מיאו^^../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

D: 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? אממ אני מניחה שבבית... אני חולה.. רגע, איזה יום זה היה? שלישי? טוב בבית... 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? אממ אין לי מושג... כשקרן חזרה מחו"ל נראה לי... 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...?19:01!(כן אני יודעת שכבר לא... דעתי הוסחה כמעה^^") 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T]יום שישי... עוד... יומיים? 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] |ניחושפרוע| יומולדת? 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? אממ זה היה לפני שנים על גבי שנים... אה רגע! כל שיעור אנגלית עושים לי פרנץ' מזויף עם טיפקס!(בניגוד לרצוני!) 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? הא? אמממ לאזוכרת... אבל אממ מחר תהיה השמחה האחרונה שהוזמנתי אליה... חוגגים לאמא יומולדת 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? היום! יש לי אחת בחדר אפילו שאין לה שום תכלית... אני חושבת שנתקע לי קוץ באצבע לפני כמה חודשים ופשוט שכחתי להחזיר אותה... 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ וואה... אמממ מהילדות? לא זוכרת@@ 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ כיתה ד' שלי היתה מאוד מאוד משעממת... 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? אלעד או דפני... אולי אמא... 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית?חחח היי ארנולד היה תקוע לי על המסך.. לא בדיוק צפיתי בזה אבל שיהיה... 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? הבוקר 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? כמעט אמרתי 13...@@ אממ 43 לא? לא! 42... 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? איזה אחד? יש הרבה ספרים שאני קוראת כרגע... לפחות 10... באחד שאני קוראת בו פעם בשבוע אני בעמוד אממ 283...(בדקתי מן הסתם...) 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? את כולם... 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] קודם... 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ מצפים ממני לזכור דבר שכזה... אממ אין בדיחות מפורשות...
: אני חושבת שהכי צחקתי כשאיצ'יגו זורק את רוקיה...? 19.איך קוראים לי? נהמע^^ 20.איך קוראים לאחותי התאומה? מושג ירוק!D:(לא?)

JeeChan

New member
עונה D:

1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? בבית D: ראיתי אנימה ^_^. 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? אממ 4 חודשים <:, ישנתי אצל שירלי ^_^ (lily kane) במפגש נארוטו לייב אקשן D: 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 00:11. 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] עוד 23 שעות ו44 דקות ^_^. 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] אממ לא יודע :O ?_? יומולדת למישהו ? 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? יומולדת לגל *_* צ'אן D: ^_^ 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? אממ לפני 7-8 שנים :| 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ ביום הראשון של כיתה א' D: בהפסקה, פיהקתי ודבורה עקצה אותי בלשון ואז בלעתי אותה :| ואז כשהלכתי למנהלת לא יכולתי לדבר <: 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ ביום הראשון של בית הספר (בדיוק באותה שנה עברתי מראשון לרחובות ^_^), איחרתי לבית ספר בגלל שעשו לי פלטה >:. 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? את ? D: 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? ארץ נהדרת D: 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? היום בבוקר ^_^ 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42 ~_~ = תוצאה של למידה לפסיכופיכסה <: 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? לא קורא ~_~ רואה Mai Hime :D 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? 2 ^_^ 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] ב16:20 אחה"צ DDDDDDDDDDDDDDDDDD: גשם *_________*. 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ כשרנג'י רצה לאכול אורז מתוך העציץ, אבל אוראהרה לא נתן לו <: 19.איך קוראים לי? אחות קטנה, או אימוטו D: *חיבוק מוחץ* 20.איך קוראים לאחותי התאומה? אממ שמה הרשמי ^_^ ? או השמות שאת נותנת לה ^_^;, שמה הרשמי הוא דנה ^_^.

Jifannit

New member
השמות שאני נותנת לה XDDD

בקשר לשאלה 4, כשאתה אומר את זה ככה זה נשמע אפילו יותר אכזרי.;; ובקשר לשאלה 9...@@;;; אתה פשוט כשרון אתה יודע? @@;;;;

Vivi Sparrow

New member
*בוהה בתשובה 9*

איך זה יכול לקרות?? טאיצ'ו כה מסכן ;.; *חיבוק* X3 ו-ו-ואז הייתה לך נפיחות וכל הלשון נהייתה כדור מוזר כזה, מה שהקשה עלייך לאכול כמו שצריך? ומה עלה בגורל הדבורה הארורה? >:

למעלה