XDD אני~ ../images/Emo168.gif
שנים לא הייתי פה X.X; (למה כל פעם שאני כותבת פה זה צריך להתחיל מ-'שנים לא הייתי פה'? X___X בצפר איכסה T.T)
בדיקת זכרון-האם אתם סתם סנילים או שיש לכם אצלהיימר נעורים?D: ועכשיו בעברית..? י.י
1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? אממ *בודקתביומן* יוםרביעי?... X.X אהה כן, בבית מכינה משו עם שיר לשיעור ספרות D= (זה רשום ביומן X.X)
2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? אההה.. לא מזמן X.X לפני שבועיים אני חושבת.. X_X;
3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? *מסתכל בשעון* 15:25~ D=
4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] עוד 2וחצי שעות ;; לפחות עד לצאת שבת
;-;
5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] יומולדת לאורטאייצ'ווו~~ ^_____^
6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? אני יצור שלא שם לק/איפור/כלדבראחרבסגנון.
7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? יומולדת של גלצ'אןן~ ^_^ נראהלי 0.0 אהכן, ומסיבה של איזו פקאצה מבצפרעילג שהייתה אתמול~ איכ >.>
8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? אעאע, פינצטה דבר מפחיד וכואב. רחוק ממני, רחוקקקק!!!!11111 X______X
9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ אחד שקרה לאחקטן XD אז~ יש את המאחורה של האוטו, שאפשר לשים שם דברים והכל (שכחתי את השם X___X), ויום בהיר אחד, אבאידיוט פתח את המאחורה הזה, ואז אחקטן התכופף כדי לבדוק מה יש שם, ואז אבאידיוט סגר על הראש שלו את הדלת שם הדברהזה. ואני התפקעתי מצחוק XDDD אבל אל תדאגו, הוא חיי והראש שלו עדין במקום ^^ (בערך Oס). זה קפץ חזרה ממנו XD;
10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ עברנו לשהם. אכן, סיפור עצוב ;;
11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? אה, לאזוכרת, כי הפלאפון שלי מוחרם כבר..יותר מחודש
אמג, זה הרבה זמן T-T
12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? אני יצור שלא רואה טלויזיה. רק אנימות במחשב~
13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? מה? להתקלח?.. י.י לאסתם, אתמול בערב X.X;
14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? אהה.. 42? X.X;
15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? מאנגה של נארוטו גם נחשב? ^^; אז ווליום 22, פרק 191, דף מספר 11~
16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? אה.. חצי אםלאהכל? י.י
17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] הא? 0.0 אה, אתמול?
18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ באחד מהפילרים עם הקראקורה סופר הירוס XD Jinta: Only stupid people call other people stupid! karin: Only stupid people call other people stupid who call them stupid!! XDD (וגם לקוח מתוך היומן X.X)
19.איך קוראים לי? נהמעע~~ ^__^
20.איך קוראים לאחותי התאומה? דנה..? X.X כואבליהראש ;; להסניף לורדים זה רערערעע X__X