שאלוןשבועי!!11

Jifannit

New member
היא חייתה בתוך הגוף שלך?! X.X;;;

אוניסאמהההה~~;; [יש לזה צליל יותר יפה מאוני צ'אן י.י] מוות לה, דבורה פאקצה!;;

Mrs Puff

New member
אניאניאני!!! ../images/Emo215.gif

1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? אכלתי גלידה במרכז עם קורלה
2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? נמ.. לפני.. אממ.. *סופרת*.. לוזוכרת.. 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? שתיים-עשרה, שתיים עשרה דקות, ו-55 שניות בדיוק. 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] רק עכשיו למדתי את האותיות >< לספור אני עוד לומדת >___> 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] הופעה של וואנאבי-צע"ש שכנראה אני מוותרת עליה לטובת הופעה של אבא שלי Oo 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? שחור! שחור שליטה! 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? מומולדת של ברע
8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? הא? *פרצוףסנילי* 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ נמ.. סיפור ארוך >_______> 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ הייתה לי מורה למדעים שהוציאה תלמידים מהשיעור ואז כעשה עליהם שהם בחוץ -_- הו, הפיגור. 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? בת-דודתי היקרה, הלוא היא ענבל
12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? ארץ-נהדרת
אם לא מחשיבים את פולמטאל שאני רואה עכשיו
13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? לפני חצי שעה ^__^ 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? אממ... אמממ... *סופרת עם האצבעות* אין לי מספיק אצבעות בשביל זה! 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? גמרתי אותו לפני כמה דקות.. תקראו המשחק של אנדר! זה יפהה!! 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? 2.. שני כיבדה אותי ^_____^ 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] אתמול בערב, נראה לי
18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ 19.איך קוראים לי? דאא, נהמע צ'אן. השאלה היא, איך קוראים לי ם.ם 20.איך קוראים לאחותי התאומה? לנהמע צ'אן להיות אחות תאומה?

Mrs Puff

New member
נמ.. ../images/Emo203.gif

לגבי שאלה 5: יומולדת של אורטאיצ'ו לא ביום חמישי
אהה!! לאא!! מפגש ביומשישי!! אני לא בטוחה שירשו לי ללכת
אנשים! תנו לי שיכנועים משכנעים להורי!

Hinamori

New member
מה, זה בשישי ? X_X

אבל אמרתי להורים חמישי !!!!!!!!!!1111 םם;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Mrs Puff

New member
כל מה שרותמ כותבת תנסי קודם להבין

הפוך ^___^ כי רותמ עילגת בכתיבה Oo

The Snow fox

New member
המפ...../images/Emo63.gif

1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? זה אומר יום רביעי בערב... עד חמש וחצי הייתי בIBM (אל תשאלו.
) ובערך משש הייתי בבית... 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? אני ממש לא זוכר... 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 14:07, לפי השעון של המחשב... 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] הרבה פחות מדיי זמן. 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] ארץ-נהדרת! יאי^_^ 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? ורוד חציל עם נצנצים. נו, ב'מת.
7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? יומולדת של מישהי מהכתה, כמדומני... 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? למה לי לגעת בפינצטה?0_O 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ שאלתי מדריכה מחוות-האלפקות למה יש להם חמורים בחווה. ואז בת-דודה שלי הפליגה ושאלה מדוע יש א. אלפקות בחווה. ב. איך באה אלפקה לעולם. 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ השעה- לא זוכר. המיקום- אולם ספורט. הסיטואציה- חוג כדורסל. אני רץ רץ רץ ו-בום!! מחליק ושובר את היד שלי. עד עכשיו יש לי רגישות במפרק הזה. 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? אין לי שמץ... 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? פרק 37 בבליץ', נראה לי... 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? אתמול בסביבות שש... 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42.
ד~א~ג~ל~א~ס א~ד~א~מ~ס רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? 113. 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? אני לא אגלה לכם, לא משנה כמה תענו אותי אני לא אגלה לכם! לא! לאאאאאא! 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] אני לא מעודכן. 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ פרק 2- צ'יבי איצ'יגו עם סוויטדרופ ענקי לרקע המוני סימני שאלה צבעוניים ומוזיקת-רקע ממש מתאימה. גאוני!!!!111 הייתי מצרף תמונה אבל אין לי כוח וואני בטוח שכולם מבינים על מה אני מדבר. 19.איך קוראים לי? נעמה... 20.איך קוראים לאחותי התאומה? אני מאמין שתוכלי לעתר את המידע בלעדיי.

ShuNka

New member
עונע ^_^

אבל אני לא צריכה לענות על השאלון כדי לדעת שאני סנילית XD 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? בבית של סבתא שלי 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? יום שישי לפני שבוע אולי
3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 14:32 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] בקרוב TOT 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] יומולדת לאור טאיצ'ו ^0^ 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? אעעע, אולי שקוף ? אני לא שמה לק ..
7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? יומולדת של אור טאיצ'ו ? 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? לא יודעת XO 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ אין לי סיפורי ילדות מצחיקים X_X 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ X___X;;; אני לא יודעת באיזה גיל זה היה אבל הרבצתי לילד שקטן ממני בשנה, הוא הרביץ לחברות שלי ואז אמרתי לו משהו כמו "עכשיו תרגיש מה עשית להן.. *בעיטהחלשה* מה, עכשיו אתה תתחיל לבכות?" ואז הוא התחיל לבכות XDD וכעסו עליי XDDD 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? אעעע אין לי מושג 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? ארץ נהדרת אולי .. 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? אתמול 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? 72 אולי
16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? O.O שנים לא אכלתי מנטוס 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] אתמול בערב, והיה גם ברד *0* 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ "שלומ, אני ג'ניפר, אני אוהבת טיולים ארוכים ומידת החזייה שלי היא E"
19.איך קוראים לי? נהמע~ 20.איך קוראים לאחותי התאומה? דנה!! כי מישהו כתב את זה בשאלון

Fay Wood

New member
XDD אני~ ../images/Emo168.gif

שנים לא הייתי פה X.X; (למה כל פעם שאני כותבת פה זה צריך להתחיל מ-'שנים לא הייתי פה'? X___X בצפר איכסה T.T) בדיקת זכרון-האם אתם סתם סנילים או שיש לכם אצלהיימר נעורים?D: ועכשיו בעברית..? י.י 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? אממ *בודקתביומן* יוםרביעי?... X.X אהה כן, בבית מכינה משו עם שיר לשיעור ספרות D= (זה רשום ביומן X.X) 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? אההה.. לא מזמן X.X לפני שבועיים אני חושבת.. X_X; 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? *מסתכל בשעון* 15:25~ D= 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] עוד 2וחצי שעות ;; לפחות עד לצאת שבת
;-; 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] יומולדת לאורטאייצ'ווו~~ ^_____^ 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? אני יצור שלא שם לק/איפור/כלדבראחרבסגנון.
7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? יומולדת של גלצ'אןן~ ^_^ נראהלי 0.0 אהכן, ומסיבה של איזו פקאצה מבצפרעילג שהייתה אתמול~ איכ >.> 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? אעאע, פינצטה דבר מפחיד וכואב. רחוק ממני, רחוקקקק!!!!11111 X______X 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ אחד שקרה לאחקטן XD אז~ יש את המאחורה של האוטו, שאפשר לשים שם דברים והכל (שכחתי את השם X___X), ויום בהיר אחד, אבאידיוט פתח את המאחורה הזה, ואז אחקטן התכופף כדי לבדוק מה יש שם, ואז אבאידיוט סגר על הראש שלו את הדלת שם הדברהזה. ואני התפקעתי מצחוק XDDD אבל אל תדאגו, הוא חיי והראש שלו עדין במקום ^^ (בערך Oס). זה קפץ חזרה ממנו XD; 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ עברנו לשהם. אכן, סיפור עצוב ;; 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? אה, לאזוכרת, כי הפלאפון שלי מוחרם כבר..יותר מחודש
אמג, זה הרבה זמן T-T 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? אני יצור שלא רואה טלויזיה. רק אנימות במחשב~ 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? מה? להתקלח?.. י.י לאסתם, אתמול בערב X.X; 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? אהה.. 42? X.X; 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? מאנגה של נארוטו גם נחשב? ^^; אז ווליום 22, פרק 191, דף מספר 11~ 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? אה.. חצי אםלאהכל? י.י 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] הא? 0.0 אה, אתמול?
18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ באחד מהפילרים עם הקראקורה סופר הירוס XD Jinta: Only stupid people call other people stupid! karin: Only stupid people call other people stupid who call them stupid!! XDD (וגם לקוח מתוך היומן X.X) 19.איך קוראים לי? נהמעע~~ ^__^ 20.איך קוראים לאחותי התאומה? דנה..? X.X כואבליהראש ;; להסניף לורדים זה רערערעע X__X

Violettecat

New member
אני עונה!

.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? בשמירות בשער של צריפין. 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? בחנוכה ישנתי אצל חברה. 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 17:00 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] עוד כמה שעות. 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] יום הולדת לאור אוניסאמה!!!!!!!!!!! 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? סגול שולט! 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? לא מזמינים אותי לארועים.... הפעם האחרונה הייתה בחתונה של בן דוד שלי באפריל. 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? אתמול. 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ הייתי שרה: "הבאנו שלום על לחם" במקום "שלום עליכם". 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ קיבלתי ג' בטכנולוגיה כי גזרתי עקום. 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? אור טאיצ'ו ^^ 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? כולם אוהבים את ריימונד.. 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? אתמול 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? 120 בהארי פוטר השישי באנגלית 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? שניים כי שאר הבנות במחלקה חזירות. 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ כשאיצ'יגו עצוב יורד גשם,ואתמול ירד גשם. 19.איך קוראים לי? נעמה החמודה. 20.איך קוראים לאחותי התאומה? יש לך אחות תאומה?! 0_______0 לא ידעתי. שבוע טוב לכולם.

Envious

New member
^_______^ ..שמח מדיי @@

אוקיי, אממ נתחיל 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? אממ זה היה יום רביעי, הייתי כנראה בבית ודיברתי עם ליעת השמנה. 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? ענבר מתי ישנתי אצלך ? XD 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...?5:25 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? נראה לי שהוא כבר נגמר בשבילי T_T אפילו שיש אחרי זה מחנות ! T.T 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] יום הולדת לאורוש !!
6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים]- הוא ירוק !! ואני ממש צריכה להוריד אותו כבר.. 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? XDD ביום שישי ליום הולדת של בת דודה שלי ! יש לי בן דוד כזה כוסון ! אולי הוא בן 11 אבל הוא יגדל להיות מגניב. P: וגם אח שלי, אנחנו נראה יאוי ביחד =[ 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? שאלה טובה XD 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ האממ, האממ.. אל תסבכי אותי ! אני לא זוכרת מה היה אתמול ! 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ נראה לי ששיחקתי פוקימון או משהו XD 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? מיטל נראה לי, או שרון תלוי מתי הסתכלתי לאחרונה בפאלפון XPP אהה לא !! זאת הייתה ריטוש ^^ 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? אם תצחקו אני אעיף לכם את הראש ! השיר שלנו ..T_T נוו הייתי אצל סבתא מה לעשות ! 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? בבוקר D: אפילו שאני לא מתקלחת בדרך כלל בבוקר. 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42? אני צודקת נכון ?! יו אם לא אני תוקעת כדור בראש T_T 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? בהארי פוטר הרביעי שאני קוראת שוב..שנייה, 491. ומחר אני כנראה אתחיל לקרוא שר הטבעות ! אני מקווה שזה לא מרדים כמו שחנ אמרה T_T או לפחות לא גורם לך לרצות להתאבד כמו הסרט הראשון *נוחרת* 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? ;_; 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!]XD אתמול בלילה. בערך ב-1 בלילה נראה לי. 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ נראה לך שאני זוכרת XD 19.איך קוראים לי? נעמה כפרה עלייך !
20.איך קוראים לאחותי התאומה? ...אמרתי לך לא לסבך אותי. וסוף שבוע מגניב לכם ^^

Vivi Sparrow

New member
14 - את צודקת, אבל תעשי טובה...

ותתקעי לעצמך כדור בראש בכל זאת D:

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifקיאריט עונע.

בדיקת זכרון-האם אתם סתם סנילים או שיש לכם אצלהיימר נעורים?D: 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? במיטה. 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? לפניי שבועיים. 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 18:09 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] כמהשעות. 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? יומולדת לג'יצ'אן ^^ 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? שחור. 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? אירוע. משו היומ בצהריימ 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? אתמול XD 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!] ~ פעם רדפתי אחרי דבורה עם מקל והיאעקצה אותי @@" 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ מישי חיבקה אותי ואמרה לי שאני דומה לעכבר. 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? עדי ^^ [אתםלאמכירים.חלקכם כן.] 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? ראשגדול 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? בבוקר 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? סיימתי היום את זכרונותיה של גיישה. הספר,הסרט,והאגדה *_____* 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? 1 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] אתמול 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ קון בשמלה. 19.איך קוראים לי? נהמע 20.איך קוראים לאחותי התאומה? קיאריט. [נהמע,שתקי.]

למעלה