שאלוןשבועי!!11

keep smiling

New member
להלה~../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? אני חושבת שבבית. 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? מזמן? >: 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 20:26 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] שלושעות וחצי..? 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] חלוקת תעודות? [חעחע.חעחע.] 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? אדום צומי. י-י 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? יומולדת של בנדוד. 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? אמ, חצי שעה. ם.ם;; 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ הינו בחתונה של מישהו, ואיזה עובד דפוק מהאולם אירועים חשב שיהיה מגניב לשים אותי בפח. והיו לי נעליים לבנות. ואז כפיצו קיבלתי נעליים חדשות עם הקדשה על הקופסא מהמנהל של האולם. ._. 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ אה, קנינו למורה מתנה ובכיתי והיה שיעור מחשבים והייתי צריכה להדפיס מבחן או משהו כזה ועדיין בכיתי. ם.ם; 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? אליה. 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? חדשות[?] 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? אתמול בערב 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? סיימתי אותו 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? אכלתי אחד מהחבילה של אחגדול ונראהלי עוד איזה שלוש-ארבע משלי עד שהיא נעלמה פתאום. 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] בצהריים? 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ *מגרדת בפדחת* 19.איך קוראים לי? לא קוראים לך, את באה לבד! D: 20.איך קוראים לאחותי התאומה? אה, אה, דנה או משו כזה. 0ם זהו? >:

coral chan

New member
עונה ^^~../images/Emo210.gif

.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? איזה יום היה לפני שלושה ימים? XD מממ...אה,רביעי. הייתי אצל סבתא ^^ 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? יום חמישי והיה שולט!!!!11 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? תשע ועשרים 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] עוד שעתיים וחצי TT~ 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] י.י; 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? שחור עם נצנצים בפורים שעבר 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? יומולדת הפתעה 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? מהזה? םם; 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ איש רשע אחד מהגן נשך לי את האף כי הוט טען שגנבתי לו את הכלים שאיתם משחקים בחול!! >: מאז יש לי טראומה מאותו איש רשע;; 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ נהיה לי פצע מים בברך מהקורקינט שלי D: 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? מי שישנתי אצלה ביוםחמישי DD: 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? השמיניה 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? יוםשישי 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? 100 עגול 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? מתי בכלל אכלתי מנטוס? 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] יום שישי בלילה 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ התכנון של איצ'יגו איך להרוג את ההאולוו הענקי שבא מהשמיים XD 19.איך קוראים לי? נמה
20.איך קוראים לאחותי התאומה? דנהההההה

Ayelet chan

New member
אייקון דתי מסריח;;-עונה! D:

בדיקת זכרון-האם אתם סתם סנילים או שיש לכם אצלהיימר נעורים?D: יש לנו מה? ם: 1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? דיברתי עם נעמה בטלפון. D: 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? היום. XD 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 22:57 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] עוד 58 דקות יהיה חצות ^^ 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] מסיבת פיג'מות לחברה שלה. ^^ 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? פעם אחרונה ששמתי הייתה בכיתה ג' בערך ם: בטח שקוף או משהו. 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? היומולדת של אור סאן ^^ 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? ביום שני בערב. ^^ 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ למי יש כוח, אמצע הערב;; 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ WTF? XD 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? נעמה צ'אן D: 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? אנו, איזה סרט שלא הסתכלתי עליו ם: 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? אתמול ^~^ 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? תחת. >< 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? יש הרבה XD 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? אמ, ורוד נראה לי. 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] בבוקר, לא? 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ ספוילר; שיורואיצ'י הפכה לאישה XDDD 19.איך קוראים לי? נעמה צ'אן ^~!!^ 20.איך קוראים לאחותי התאומה? דנה צ'אן ^~&%@^ סיימתי! *מורידה זיעה מהמצח*

MrsGreen

New member
עונה- ^^ ../images/Emo196.gif

1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב?בבית OO 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה?וואו לא זוכרת אולי לפני חודש 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...?23:10 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T]עוד 45 דקות T_T 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות]בצפר? ;; 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? אמ OOשחור, בפורים שעבר נראה לי 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? אמפ לפני כשבועים חתונה של בת של המורה שלי -.-' 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה?לפני יומיים בערך! אני סדיסטית 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ אממ קפצתי בחבל, קפצתי קפצתי קפצתי יצאתי מהחבל באתי להסתובב נתקעתי בקיר ושברתי שן XD 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ משחקי טאקי פרועים ברחבי הבצפר?םם; 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? יעלי? 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית?אני בקושי רואה טלויזיה ;; 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת?אתמול ושאני אסיים פה אני אתקלח שוב^^ 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]?42 (נו אחרי שכולכם רשמתם) 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו?הספרים שאני קוראת עכשיו הם יותר בסגנון מה האי שווין של...? פעע אבל סיימתי השבוע מחזור כישור הזמן ^^ 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה?1 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] אתמול בלילה^^ ב2 בערך=] 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ הקטע שהוא היה צריך להרוג את הולו הגבוה ההוא(או שכחתי את שמ;;) והוא עושה כזה חשבתי שאם את אחתוך לו את הרגלים הראש יפול(free full) ואני אצליח להרוג אותו..חיחי 19.איך קוראים לי?נהמע המושי מושלמת!!@1!1 20.איך קוראים לאחותי התאומה?דנה המושי מושלמת? =]

keep smiling

New member
לאנכון! >: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לוקח לנו זמן לענות ולהדגיש ולאייקן! >:

למעלה