להלה~../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif
1.איפה היית לפני שלושה ימים בערב? אני חושבת שבבית. 2.מתי הייתה הפעם האחרונה שישנת אצל חבר/ידיד/חברה/ידידה? מזמן? >: 3.לפני חמש דקות השעה הייתה...? 20:26 4.עוד כמה זמן נגמר הסופ"ש? [T.T] שלושעות וחצי..? 5.מה יש ביום שישי בעוד שבוע בדיוק? [מי שלא זוכר יחטוף מכות] חלוקת תעודות? [חעחע.חעחע.] 6.מה היה הצבע של הלק האחרון ששמת [כע, מתייחס גם לבנים^O^]? אדום צומי. י-י 7.מה הייתה השמחה האחרונה שהוזמנת אליה? יומולדת של בנדוד. 8.מתי הייתה הפעם האחרונה שנגעת בפינצטה? אמ, חצי שעה. ם.ם;; 9.סיפור אחד מהילדות שלך שאת/ה זוכר/ת[ושזה יהיה מצחיק!]~ הינו בחתונה של מישהו, ואיזה עובד דפוק מהאולם אירועים חשב שיהיה מגניב לשים אותי בפח. והיו לי נעליים לבנות. ואז כפיצו קיבלתי נעליים חדשות עם הקדשה על הקופסא מהמנהל של האולם. ._. 10.סיפור אחד מכיתה ד' שאת/ה זוכר/ת~ אה, קנינו למורה מתנה ובכיתי והיה שיעור מחשבים והייתי צריכה להדפיס מבחן או משהו כזה ועדיין בכיתי. ם.ם; 11.מי היה/תה האחרון/ה ששלח/ה לך הודעת SMS? אליה. 12.מה הייתה תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? חדשות[?] 13.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת? אתמול בערב 14.כמה זה 6X7[כע, אני בודקת גם את לוח הכפל!]? 42 15.באיזה עמוד את/ה נמצא/ת בספר שאת/ה קורא/ת עכשיו? סיימתי אותו 16.כמה מנטוס אכלת מתוך החבילה האחרונה שאכלת ממנה? אכלתי אחד מהחבילה של אחגדול ונראהלי עוד איזה שלוש-ארבע משלי עד שהיא נעלמה פתאום. 17.מתי הייתה הפעם שירד גשם? [שמו לב, מה ומתי זה לא אותו הדבר!] בצהריים? 18.בדיחה ממש טובה מאחד מהפרקים של בליץ'~ *מגרדת בפדחת* 19.איך קוראים לי? לא קוראים לך, את באה לבד! D: 20.איך קוראים לאחותי התאומה? אה, אה, דנה או משו כזה. 0ם זהו? >: