שאלון שבועי, טאםטאםטאם

Jifannit

New member
../images/Emo132.gifשאלון שבועי, טאםטאםטאם../images/Emo163.gif

ואפרתע עוזרת לי, יאי. 3> נושא השבוע... *מנסות לחשוב* *נכשלות* *מתאמצוווווווווווווות* *מצליחות. [:* השאלון השבועי הפעם הוא על "איך?" [תודו שאנחנו חכמות. P:] 1.איך החיים?
2.איך הייתה הארוחת ערב?
3.איך היה היום בבצפר?
4.איך האווזים עפים? O:
6.איך ילדים באים לעולם? O:
7.איך האחים הניג'סים?
8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3>
9.איך המשפחה?
10.איך הילדים?
11.והאישה?
12.איך החלב שהחמיץ? [:
13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [<
14.נכון טעים? *.*
15.נכון שאין לך אחד בבית?
16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T
18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.>
19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~
20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.-
21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: עילגים 3> נאמ. אויאסווווווווומיייייי! ^O^~ ואפרתע איתי כרגע, מוחעחעחעחעחעחעחעחע. *אניסה מסיבית* וזהו. *שותקות והולכות לעשות דברימ.*

Vivi Sparrow

New member
אני XD

1.איך החיים? טובים. D: 2.איך הייתה הארוחת ערב? טעימה. P: 3.איך היה היום בבצפר? מרדים. 4.איך האווזים עפים? O: בעזרת הכנפיים. 6.איך ילדים באים לעולם? O: שני בנים שוכבים ואז באה חסידה ונותנת להם את התינוק !~ D: 7.איך האחים הניג'סים? 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> בצפר: חרא. צבא: עדיין לא. עבודה: מובטלת!~~ O: חופש: הלוואי. צפייה ביאוי: נהדר, כמו תמיד P: 9.איך המשפחה? חביבה P: 10.איך הילדים? אילו? O: 11.והאישה? איזו? O: 12.איך החלב שהחמיץ? [: מגעיל >: 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< טעים, אבל אני מעדיפה שוקולד מריר D: 14.נכון טעים? *.* אמרתי הרגע ._." 15.נכון שאין לך אחד בבית? דווקא כן 16.נכון שאתה רוצה אחד? דווקא לא 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T בצורה מחרידה >: 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> כי יש לכן את הכישרון לכך. D: 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ כי יש לכן את הכישרון לכך. D: 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- פגרים? O: סתם, לא, אתן נהדרות!~ *מחיצה* ^_^

Larahl

New member
מה זאת אומרת איזו אישה?!

כבר שכחת ממני? >: אני האישה שלך!

mike 666

New member
עונה מרוב שיעמום .

1.איך החיים? בסדר + . 2.איך הייתה הארוחת ערב? בסדר + 3.איך היה היום בבצפר? לא לומד . לפני צבא . סעמק ... 4.איך האווזים עפים? הם תוקעים הרבה נודים ( גזים , במילים יפות .) 6.איך ילדים באים לעולם? אוקיי , אז זה הולך ככה ..לגבר יש --- ולאישה יש --- ואז ...תמשיכו לקרוא בספרים . 7.איך האחים הניג'סים ? אין . XD עם היו הייתי נותן להם מכות ..^_^ , חבל שאין באמת ... 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש ? בסדר / ניתן לשיפור . 9.איך המשפחה ? בסדר / ניתן לשיפור . 10.איך הילדים? נדרסו ..כמה חבל .^_^ 11.והאישה? יחד עם הילדים . אני רווק , יאפי ! 12.איך החלב שהחמיץ ? חביב - . אין כסף ..זה מה שאוכלים . 13.איך השוקולד האוורירי הלבן ? חביב + . 14.נכון טעים ? אמרתי חביב + . 15. נכון שאין לך אחד בבית ? אכן כן . 16.נכון שאתה רוצה אחד? אכן לא ממש . רוצה בשר . 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? בצורה מפחידה . -_- 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! מרוב שיעמום ? כנראה שכן 19.איך עדיין לא התפגרנו? התפגרתם . 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? חביב +. זהו ? יופי . * הולך לשפוך עלי דלי מים *

coral chan

New member
אולי תלמד לשרשר נכון? ^^''

או שאתה עושה את זה בכוונה? ס-ס;;

Ayelet chan

New member
עונה. :)

1.איך החיים? אחלה. :) 2.איך הייתה הארוחת ערב? יאמי, שוגי D: 3.איך היה היום בבצפר? חרא. 4.איך האווזים עפים? O: עם הכנפיים. 6.איך ילדים באים לעולם? O: שני ההורים שלהם עושים הנטאי, ויוצא ילד/ה. 7.איך האחים הניג'סים? איפה? אחותי לא ניג'סית. 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> כבר שאלתם. |: 9.איך המשפחה? אחלה. 10.איך הילדים? בסדר. 11.והאישה? אין לי אישה O: 12.איך החלב שהחמיץ? [: חלבי לעולם לא מחמיץ. >< 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< איפה? 14.נכון טעים? *.* איפה?!#? ;-; 15.נכון שאין לך אחד בבית? נכון -.- 16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| כן!!#@! D: 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T לא יודעת. 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> לא יודעת D: 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ כי אנחנו כבר מפגרים ^--^ 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- חראות, לכו תקפצו מעזריאלי. |: סתם, אוהבתותכן, מתוקות שלי D: 21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: עילגים 3> שמתי לב, באקה.

mike 666

New member
לפי דעתי כולם שמו לב שאין את שאלה 5

אבל לאף אחד אין כוח להגיב על זה ... אז בכל מקרה , שאלה 5 . אין אותה . אז הינה היא : 5 . נכון שזאת שאלה טיפשית ? .....-_________-.....

dark max

New member
../images/Emo11.gif

1.איך החיים? לא משו 2.איך הייתה הארוחת ערב? בסדר 3.איך היה היום בבצפר? סביר 4.איך האווזים עפים? O: איכשו 6.איך ילדים באים לעולם? O: חסידות 7.איך האחים הניג'סים? לא מדברת איתם 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> לא משו 9.איך המשפחה? לא משו 10.איך הילדים? אין לי 11.והאישה? כנ"ל 12.איך החלב שהחמיץ? [: לא קיים. 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< לא טעמתי 14.נכון טעים? *.* ... 15.נכון שאין לך אחד בבית? נכון 16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| לא 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T ... 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> איכשו 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ בנס 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- לא משו למה אין שאלה 5?

Neon taichou

New member
עונה ם:

1.איך החיים? אני אודיע לך ברגע שאשיג כאלה. 2.איך הייתה הארוחת ערב? כמו כל יום. <.<; 3.איך היה היום בבצפר? זוועת עולם, כרגיל. גע"ה תשרפי. [: 4.איך האווזים עפים? O: הרוח נושאת אותם על כנפיה הבלתי נראות. 6.איך ילדים באים לעולם? O: האווזים הנישאים על-ידי הרוח מביאים אותם. 7.איך האחים הניג'סים? אין לי כאלה. D: 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> איכ. איכ, יאוי. איכ. >: אני רוצה חופש!!11 9.איך המשפחה? הכל טוב. ם.ם 10.איך הילדים? קפצו מהגשר. 11.והאישה? מוליכה את פרעוש המחמד. 12.איך החלב שהחמיץ? [: מלוח. 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< ...אוורירי. ולבן. 14.נכון טעים? *.* כן, אבל בעיקר אוורירי ולבן. 15.נכון שאין לך אחד בבית? נכון. 16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| בטח, אני תמיד רוצה שוקולד. <.< 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T מישהו פרץ לדירתך דרך החלון הפתוח, היפנט אותך בשעון יד ורוד מנצנץ וגרם לך לכתוב שאלות שמתחילות ב"נכון". 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> שאלה טובה. 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ לא יודעת מה איתך, אבל אני התפגרתי כבר מזמן.

Neon taichou

New member
חסרות שתי שאלות XX

20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- אתן מושי-מושלמות!!!111 3> נהמע תעשי לי עשרימייה. 21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: עילגים 3> היי, לא יפה, יש כאלה שיותר קשה להם מאחרים. ;;

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif ^_^

1.איך החיים? חיים? מזה? 2.איך הייתה הארוחת ערב? טעימה. כי אני הכנתי אותה 3.איך היה היום בבצפר? חרא. מבחן בספרות. והילד שנאי אוהבת יחסית התעלם ממני. 4.איך האווזים עפים? O: עם הכנפיים שלהם לא? O: 6.איך ילדים באים לעולם? O:
7.איך האחים הניג'סים? בדסר גמור לרוע המזל. היום היה יום "בואו נתנהג כמו פאקצות" 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> היואי טוב, תודה. 9.איך המשפחה? חיה 10.איך הילדים? לוידעת. תשאלו אותן. 11.והאישה? איזו מהן? 12.איך החלב שהחמיץ? [: חמוץ >.< 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< אוורירי ולבן *_* 14.נכון טעים? *.* כע ;; אם רק היה לי אחד ;; 15.נכון שאין לך אחד בבית? ;O; 16.נכון שאתה רוצה אחד? ;-; 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T התחלתן לשאול "נכון ש.." 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> לאט ובזהירות! 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ כישרון צרוף 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- חמודות 3>

MichelleLev

New member
../images/Emo183.gif 'ני 'צה

1.איך החיים? ככה ככה ^^ 2.איך הייתה הארוחת ערב? טעימה D= ואוני צ'אן הגיע מהצבא! 3.איך היה היום בבצפר? אה.. חרא כי היה מבחן במתטיקה והיה לי בלקאאוט טוטאלי (נדיר מאוד אצלי) ולא הגשתי ת'טופס ;; 4.איך האווזים עפים? O: בגלל הרוח! XP 6.איך ילדים באים לעולם? O: שני בישים עושים יאוי. *קהל: בוזזזזזז* 7.איך האחים הניג'סים? חזרו מהצבא! ונג'סים כרגיל -.- 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> צפייה ביאוי כבר הרבה זמן לא היתה... *פותחת קומונה* בבצםר חרא. 9.איך המשפחה? בסדר CP 10.איך הילדים?O_0 11.והאישה? אה.... אין D= 12.איך החלב שהחמיץ? [: קקה. 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< WTF 14.נכון טעים? *.* זה מעצבן 15.נכון שאין לך אחד בבית? נכון. 16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| לא 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T בעעע 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> בעע 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ בעע 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- *מתפגרת* אחלה שאלון ^_^

Envious

New member
ברור שאתן חכמות XPP

ועכשיו אני צריכה להעתיק הכל. ואז ללחוץ אנטר כל הזמן כדי שזה יראה יפה T_T מאד חכם !! ;; 1.איך החיים? בנתיים בסדר. אני מקווה שימשיכו ככה. 2.איך הייתה הארוחת ערב? קולה !!!!!!!!!!! 3.איך היה היום בבצפר? נחמד, סלב קנה לי אוכל ! חעחעחע וסופי הבת זונה לא הביאה לי קולה. >< 4.איך האווזים עפים? תשאלו את באקי P: O: 6.איך ילדים באים לעולם? בואי נעמה אני אסביר לך בצד שם. את רואה ? את המיטה הזאת שם.. תשכבי עלייה !! O: 7.איך האחים הניג'סים?ישנים עכשיו 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> יפה לך כפרע P: היאוי בסדר, הוא חי אני מקווה ואני רוצה עוד היקארואקירה !~ אני אמצא שלא יהיה לכם ספק. ובא לי דמבלדורהארי או טומי =\ ודניהארי ועוד הרבה דברים :< על העבודה תשאלו את מיקוטע *שורק* 9.איך המשפחה?רואים טלויזיה ? או שהזקנים הלכו לישון *מסתכל* נופ 10.איך הילדים?הם עוד לא נולדו. והם לא יוולדו נכון מיטל ?<< 11.והאישה? קרציה *מגרבץ* 12.איך החלב שהחמיץ? [: XD שאלה טובה..יש ..אממ קולה ? 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< בלעגס 14.נכון טעים? *.* לאא !!! 15.נכון שאין לך אחד בבית? אחד ?@@ 16.נכון שאתה רוצה אחד?
מסתבר 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו?יפה מאד ! T.T 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> 19.איך עדיין לא התפגרנו? שאלונים נחמדים יש לכם! ^O^~ 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- אתן מקסימות.. תחזרו למיטה =[ אהה אה !! אני קיבלתי אחרי חמש שנים של ריקוד את התפקיד של הגבר החרמן שרוקד עם הבחורות !~ ואני כל כך שמחה ;; זה ממש מגניב ~! צריך לאלתר משהו בנתיים ..<>

SasuNaru

New member
אוי שיט שוב שכחתי אותם ליד שקית~

הטופי? דאמיט....חע P:

Envious

New member
יויויויויו דני כזה הומו !!!!!!!!

של הארי =[ ודגי שלי XD דגלס XDDD כמו דג ולאס איזה מגניב ;;_____________;; אני כל כך עושה את דגי. רגע תמונה על תזוזי כפרה T__T

למעלה