שאלון שבועי, טאםטאםטאם

Fay Wood

New member
דני יותר שאאווה~ XD ../images/Emo168.gif

רק שחברה שלי לא תראה את זה XD כי אז היא תגיד שאני לא חונכתי נכון ל"דאגי דאגי דאגי דאגיייי!!1111~~~" .__.;

Envious

New member
את כל כך חכמה אפרתוש ;;

ודני באמת יותר שווה P: אבלאבל דאגי נראה כמו ילדה, אז הוא יש לו נקודות זכות ~!

Envious

New member
אני לא אוקא !! T_T

תפסיקו עם זה @@ !!!!!!!! חכוחכו כשאני אשלוט על הפלנטה אתם כבר לא תצחקו !!

Envious

New member
Noooooooooo

למה ? אני לא אוקא ;; לאאאאאאא ..<> את יותר גבוהה ממני ? @@

Goggle Girl

New member
הום הום

1 - סביר, סביר 2 - טעימה. צ'יפס ונקניקיות :D 3 - ;_; בית ספר 4 - ללפלאנד 5 - חסידה 6 - בקלות 7 - ביאוי? בצבא. ;}~ 8 - חיים 9 - לא נולדו 10 - @@;;; 11 - במקרר במשרד 12 - *-* 13 - אכן 14 - נכון ;_; 15 - לא ממש. מחר שכונת יומולדת בהרצליה אז בולסים 16 - כמו גדולים 17 - לא יודעת, פספסנו את 5 הרי 18 - כי אנחנו קפלים ואשוחים 19 - ראה תשובה קודמת. 20 - ידעתי שזה מכוון!!! בוהאהאהאהאהאהא!!!! D:<

Bakura

New member
../images/Emo96.gif *מעתיקה ועונה*

1.איך החיים? אה, בסדר. 2.איך הייתה הארוחת ערב? טעימה. פירה בטטה ושתי קציצות צמחיות עם קטשופ. 3.איך היה היום בבצפר? מייאש. 4.איך האווזים עפים? O: אם לא מפטמים אותם למוות או עושים מהם כריות, אז עם הכנפיים. ... לא אמור להיות פה חמש ? >> 6.איך ילדים באים לעולם? O: עם החסידה מהפרסומת של כללית. 7.איך האחים הניג'סים? אחות. והיא עצבנית כרגיל. 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> הפיקים האהובים עליי לא מתעדכנים ואני לא מוצאת יאוי טוב, זה מעצבן אותי. הבצפר... יכל להיות טוב יותר. 9.איך המשפחה? אמ. טוב? 10.איך הילדים? בתכנון. 11.והאישה? השלמנו :] 12.איך החלב שהחמיץ? [: מדוכא בפח. 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< הזה שמתעכל לי עכשיו בבטן? י.י 14.נכון טעים? *.* אכן כן. 15.נכון שאין לך אחד בבית? אין לי שום דבר מתוק בבית חוץ מדונצ'ה. 16.נכון שאתה רוצה אחד?
לא, מעדיפה משהו יותר טעים. פטריות. 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T לא יודעת, פעם ראשונה שאני עושה שאלון. 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> בכישרון אין קץ. 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ אתן ממשיכות עם מסורת האיך שכנראה יש לכן. good for you. 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- חמודות למדי. 21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: עילגים 3> ... שמתי לב, עילגת אחותך :>

עונה 0_0

.איך החיים?אמממ...... בסדר? 2.איך הייתה הארוחת ערב?טעימה ^_^ 3.איך היה היום בבצפר?חרא.... חזרתי עייפה רצח! אבל נתנו לנו שיעור חופשע >_> 4.איך האווזים עפים? O: עם כנפיי בגריל? 6.איך ילדים באים לעולם? O: אמ....... אנשים מתאהבים, מתחתנים, מי******* ואז האישה יולדת בדרך מפחידה @_@ 7.איך האחים הניג'סים?יש לי רק אחיות.... והן דיי מפחידות -_-; 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי?בצפר חרא גD: 9.איך המשפחה?אממממ...בסדר? 10.איך הילדים?של מי? 11.והאישה?שלי?אין לי עדיין אבל אני הולכת ליקנות P: 12.איך החלב שהחמיץ? [:מגעיל XP 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< טעים *___________* 14.נכון טעים? *.* אכן *__________* 15.נכון שאין לך אחד בבית?אין T-T 16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| כן!!!!!!!!!! 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T אין לי מושג >>; 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> דילגתן על שאלה 5 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ אמממממ........ לא נורא! כל אחד מיתפגר מתישהו.... 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- אמממ......לסביות?! סתם.. אממ..... אחלה שאלון אבל איפה כל שאר השאלות?

akane

New member
פששש אחלה תעסוקה נתת לי :}

1.איך החיים? סבירים. 2.איך הייתה הארוחת ערב? מעולה~ (סלט יווני +חביתה) 3.איך היה היום בבצפר? גם אני רוצה ביצפר ;O; בצבא אכלתי סנביץ' עם חמוצים. 4.איך האווזים עפים? זה קטע כזה עם הכנפיים P: 6.איך ילדים באים לעולם? O: טסק טסק >:}~ 7.איך האחים הניג'סים? מוות X_X יצור מטורף שיקחו אותה ממני! אמן. 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? צבא כרגע לא משהו מאז הקטע עם רוה"מ. 9.איך המשפחה? בסדר. 10.איך הילדים? @_@; אין כרגע. וטוב שכך. 11.והאישה? קצת חולה ;; אביבית המסכנה שלי ;< 12.איך החלב שהחמיץ? הוא לא קיים. 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? איכסה שוקולד לבן. תנו לי במבה! 14.נכון טעים? כןןןןןןן *__* במבהההה 15.נכון שאין לך אחד בבית? יש , יש המון במבההההה 16.נכון שאתה רוצה אחד? כן, עוד במבה אף פעם לא תזיק. 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? בקטנה. 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! לא יודעת ם.ם 19.איך עדיין לא התפגרנו? כל מרכז ויצמן חוקר את זה כרגע. תשובה בעוד כמה ימים. 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? סבבה :}

SaijinKun

New member
שלומ D: גם אנוכי D:

1.איך החיים? די נחמדים,נתנו לי שקל אתמול D: 2.איך הייתה הארוחת ערב? נחמדה ^O^ 3.איך היה היום בבצפר? אספר לך כשאסיים להיות כאן D: כי ביינתיים נחמד D: 4.איך האווזים עפים? O: אימאלה,טורנדו O: 6.איך ילדים באים לעולם? O: פותחים את הדלת D: 7.איך האחים הניג'סים? אין לי =[ 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> נחמד/אין/0.0/היה טיפה משעמם D: /אני לא צופה,אבל ידידי נדב כן ^O^ 9.איך המשפחה? טובה D: 10.איך הילדים? אני בסדר,תודה D: 11.והאישה? את מתכוונת לשכנה ממול? אם כן,אז הכול בסדר D: 12.איך החלב שהחמיץ? [: לא משהו X: 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< איח,שוקולד לבן X: 14.נכון טעים? *.* לא P: 15.נכון שאין לך אחד בבית? נכון,והלוואי שגם לא יהיה D: 16.נכון שאתה רוצה אחד? לע D: 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T שטיפת מוחין D: 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> האווזים משאלה 4 נשאו אתכם על גבם D: 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ סגדתם לרוקיה *סוגד* ^O^ 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- X: סתמסתם,אתן טובות D: 21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: עילגים 3> שמתי לב D: בוהאהאהא [<

Jifannit

New member
דווקא לא 3>

[לי יש את אנבי שהיא אישתי ויש את חנ שהיא בעלי. אנחנו בעל ובעל, כמה מאאאאגניבות אנחנו. אנחנו עושות ביחד יאוי! ^O^~]

Hinamori

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo163.gifX3

1.איך החיים? ב-בסדר ם_ם 2.איך הייתה הארוחת ערב? טעימה. 3.איך היה היום בבצפר? קקי~ 4.איך האווזים עפים? O: ככה |מדגימה| 6.איך ילדים באים לעולם? O: מביא אותם חסיד~ 7.איך האחים הניג'סים? לא קיימים~ 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> צפייה ביאוי ? OO 9.איך המשפחה? בסדר ? OO 10.איך הילדים? בסדר ? OO 11.והאישה? גאיע כוסיט 3> 12.איך החלב שהחמיץ? [: הוא לא !!!11 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< הוא לא !!!11 14.נכון טעים? *.* לא !!11 15.נכון שאין לך אחד בבית? לא !!!1 16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| לא !!11 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T לא !!111 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> לאדעת >: 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ איכשהו 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.~ כפרות. ס.ס בעצם לא, אתן תרנגולות חיות.

Violettecat

New member
עונה (יצאתי שישבת)

1.איך החיים? בסדר, קודם הם היו יותר טובים אבל לא נורא ^^ 2.איך הייתה הארוחת ערב? לא רעה, האוכל של צריפין די טעים וקיבלנו שקיות שוקו 3.איך היה היום בבצפר? אין לי 4.איך האווזים עפים? O: עם נילס בלהקה בהנהגת אקה. 6.איך ילדים באים לעולם? O: שתי גמטות יוצרות זיגוטה. 7.איך האחים הניג'סים? מאאאאאוווודדדד 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> בסדר ^^ 9.איך המשפחה? טוב מאוד 10.איך הילדים? טוב 11.והאישה? גד מצבו טוב מאוד 12.איך החלב שהחמיץ? [: חלב החמיץ T.T ? 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< *________* טעים ! 14.נכון טעים? *.* כן !!!!!!!!! 15.נכון שאין לך אחד בבית? יש לי בשקם זה עולה די בזול. 16.נכון שאתה רוצה אחד? יש לי ! 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T אכן. 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> אין לי מושג 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ שאלה טובה 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- הכל טוב תודה רבה 21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: שמתי לב.

JeeChan

New member
עונה :>

1.איך החיים? סבירים.. 2.איך הייתה הארוחת ערב? לא משביעה ולא טעימה :/ רציתי ג'אנק פוד ;-; 3.איך היה היום בבצפר? ;-; ככה מתעללים בי :O ? ;-; מזכירים לי שסיימתי את זה ;-; 4.איך האווזים עפים? O: עם משגר רקטות על הגב
6.איך ילדים באים לעולם? O: על ידי מכשפות משוגעות שעוסקות באומנות האסורה של זימון נשמות מתות לתוך גופות חימר שהם יוצרות, בואהאהאה D: 7.איך האחים הניג'סים? סבירים, בקושי שם לב לקיומם :] 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> בצפר סיימתי ;-;/עבודה - אני מרושש, איזה עבודה :O אף אחד לא רוצה אותי >:, חופש? איך אפשר להנות מהחופש כשאני מתחיל עוד מעט פסיכומטרי ואני מרושש ;;/ צפיה ביאוי ? אני לא צופה בזה ^_^;. 9.איך המשפחה? לא הייתה לי אף פעם חברה, אז איך תהיה לי משפחה :O 10.איך הילדים? ראו סעיף 9. 11.והאישה? רוצה, אבל אף פעם לא תהיה (ראו סעיף 9). 12.איך החלב שהחמיץ? [: מסריח D= 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< נמס בפה D= 14.נכון טעים? *.* מאוד *-* 15.נכון שאין לך אחד בבית? נכון ^-^ 16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| מאוד *_* 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T חרגתם :O ?, אה אופס נכון חרגתם, מוכשרות ונסגדות שכמותכן *_*, לא שמתי לב בכלל XD :]. 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> כי אתן נסגדות *_* 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ כי אתן אחות קטנה *_* ואפרת צ'אן *_* 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- אתן נסגדות *_*, אחות קטנה ואפרת צ'אן סגידה *_* *חיבוק גדול*. 21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: עילגים 3> אני מעוניין להדגיש, אני זקן
, העילגות היא חלק מזה :]

BlackEyedSpirit

New member
עונה ! P:

.איך החיים? מעצבנים - לא רוצה מבחנים. 2.איך הייתה הארוחת ערב? טעימא! רגע, עכשיו לא צהריים?
3.איך היה היום בבצפר? נחמד , קיבלתי 95 בערבית ! מה אכפת לי? 4.איך האווזים עפים? O: עם הכנפיים! נראה לי.. 6.איך ילדים באים לעולם? O: את באמת רוצה שאני אפרט? 7.איך האחים הניג'סים? אינלי! רק גדולים, והם לא ניג'סים! 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> בצפר בסדר, הצבא ממ.. עוד כמה שנים, אני מובטלת!, אין חופש לצערי, ואין צפייה ביאוי. 9.איך המשפחה? חמודע, כרגיל. 10.איך הילדים?
11.והאישה? שנצ'ע? מעצבנת, אני שוקלת גירושים. 12.איך החלב שהחמיץ? [: מממ.. חלב חמוצ! 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< יאככ! 14.נכון טעים? *.* לא. 15.נכון שאין לך אחד בבית? נכון. 16.נכון שאתה רוצה אחד?
לא. 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T ממ. 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> אינלי מושג. 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ לא התפגרתם עדיין ? 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- אני לא רוצה לענות על זה.

למעלה