שאלון שבועי, טאםטאםטאם

ShuNka

New member
אמאל'ה! מזגן ;;

הוא עשה רעש בדיוק שעברתי לידו >.> 1.איך החיים? חרא D: 2.איך הייתה הארוחת ערב? אממ בסדר~ תודה ששאלתן
3.איך היה היום בבצפר? לא הייתי :X 4.איך האווזים עפים? O: בטח לא שמעתם על זה אבל.. לפני שנים רבות רבות מאוד מאוד, האדם המציא את כנפי-מעוף-הטורבו. אז ראו האווזים כי טוב, וגנבו את זה@ ומאז הם יכולים לעוף ולאדם אין כנפי-מעוף-טורבו. בגלל זה לא שמעתם על זה. סיפור אמיתי! באמת ;; 6.איך ילדים באים לעולם? O: לפני שנים רבות רבות מאוד מאוד האדם עשה אישה XDDDDDD 7.איך האחים הניג'סים? יש לי רק אחות ניג'סית אחת~ 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> חרא/ם.ם/0.ם/טוב!/לא צופה ביאוי ^^; 9.איך המשפחה? חרא~ 10.איך הילדים? איבדתי אותם ם.ם 11.והאישה? רוצה להתאבד >.> 12.איך החלב שהחמיץ? חמוץ? 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< נאממ!! 14.נכון טעים? *.* כע 15.נכון שאין לך אחד בבית? נכון ;; 16.נכון שאתה רוצה אחד?
כן ^-^ 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T אממ בגלל השוקולד! הוא משפיע על כולנו @.@ 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> אינלי מושג
19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ עוד לא התפגרתן O.O ? 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- 333> 21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: עילגים 3> כי כי אני! לא יודעת .__.

Mrs Puff

New member
אניאניאני!

1.איך החיים? סביר, סביר.. הכל סביר.. 2.איך הייתה הארוחת ערב? אממ.. מה אכלתי?
3.איך היה היום בבצפר? איכ, כרגיל. שני בחנים. 4.איך האווזים עפים? O: אווז אחר מעיף אותם בכוח המחשבה. 6.איך ילדים באים לעולם? O: האווז מהשאלה הקודמת מביא אותם. 7.איך האחים הניג'סים? הוא רואה טלוויזיה בקולי קולות ולכן אני לא יכולה לנגן ולכן אני יושבת משועממת מול המחשב ופותרת שאלונים.
8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> הכל מגניב חוץ מ-1 9.איך המשפחה? תלוי מתי
עכשיו כולם במצברוח רע והם לצעוק על רותמ
10.איך הילדים? אה.....? 11.והאישה? אה.....? 12.איך החלב שהחמיץ? [: טוב, תודה. מה איתכם? 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< איכ שוקולד לבן. 14.נכון טעים? *.* איכ שוקולד לבן. 15.נכון שאין לך אחד בבית? היה לפני שאח שלי פתח את המגירה של הממתקים
16.נכון שאתה רוצה אחד? ושוב, איכ שוקולד לבן. 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.T איך? 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> השאלה היא איך אני הגעתי לשאלה 18 עם כל החירבושים האלה? 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~ כי כבר כשהתחלתן הייתן בהתפגרות
20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.- אתן קפלות ואשוחות ואתן תעשו לי ילד

cRitiCaL KitTy

New member
אני../images/Emo113.gif

1.איך החיים? אחלה בחלה!:) 2.איך הייתה הארוחת ערב? לא הייתה... 3.איך היה היום בבצפר? גם לא היה... נשארתי בבית:) וישנתי... הרבה... 4.איך האווזים עפים? O:ראיתי סרט על זה פעם! הם בקושי מזיזים את הכנפיים! הם דואים יותר מעפים^^ 6.איך ילדים באים לעולם? O:לא יודעתO: איך באמת? 7.איך האחים הניג'סים? שאלה מכשילה... אממ אולי ניג'סים? 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> אחלה בחלה!:) 9.איך המשפחה? בסוודר 10.איך הילדים? בלתי קיימים... 11.והאישה? איזה אחת? 12.איך החלב שהחמיץ? [: בוכים עליו... 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [<טעים... 14.נכון טעים? *.* נכון... 15.נכון שאין לך אחד בבית? נכון... אבל יש לי שוקולד חלב! 16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| לא כרגעP: 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? T.Tשוקולד זה מבלבל... 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> תעלומה!O: 19.איך עדיין לא התפגרנו? ^O^~שאלה טובה... 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? ^.-אחלה בחלהD: 21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: עילגים 3> הא! שמתי לב!^^

נהמע 3> *עונה*

1.איך החיים? בזבל...? *נזכרת בילדות* 2.איך הייתה הארוחת ערב? מאאאאאאאאגניבה! 3.איך היה היום בבצפר? מצחיק D: 4.איך האווזים עפים? עם הרגליים? 6.איך ילדים באים לעולם? עם החסידה? 7.איך האחים הניג'סים? לא ניג'סים 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? ?!?!?#$!?#?! לא!!!!!1111 כלכך לאאאא. 9.איך המשפחה? מגניב D: 10.איך הילדים? מצוין 11.והאישה? עוד יותר טוב 12.איך החלב שהחמיץ? גורם לי לקלקול קיבה ):< 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? מושלם 14.נכון טעים? כן!!!!!111 15.נכון שאין לך אחד בבית? היה לי D: 16.נכון שאתה רוצה אחד? אחלה 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? בגלל שכתבת את השאלון הזה >> 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! לאט לאט ובזהירות 19.איך עדיין לא התפגרנו? שאלה טובה 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? חראות X:

Kakashi Sensei

New member
יאאאמממייי!

1.איך החיים? יכלו להיות טובים יותר אבל מישהו *אהמ אהמ* הרס אותם... >_> 2.איך הייתה הארוחת ערב? עוד לא היתה 3.איך היה היום בבצפר? לא היה(צבא) 4.איך האווזים עפים? לאט לאט ובזהירותO: 6.איך ילדים באים לעולם? עם מעט שכנוע והרבה וודקהO: 7.איך האחים הניג'סים? אין, הרגתי אותם 8.איך הבצפר/צבא/עבודה/חופש/צפייה ביאוי? 3> צבא- חיים קשים, שירות עוד יותר 9.איך המשפחה? נהרגו 10.איך הילדים? גם 11.והאישה? חיה באושר ואושר עד עצם היום הזה 12.איך החלב שהחמיץ? [: שווה *_* 13.איך השוקולד האוורירי הלבן? [< עם קצת פיצה, הוא בסדר 14.נכון טעים? *.* מעט אבל לא כ"כ 15.נכון שאין לך אחד בבית? לא, זרקתי הכל על החתול של השכן 16.נכון שאתה רוצה אחד?טמבל| לא ממש, אני די מוכן לוותר! 17.איך חרגנו ממסגרת ה"איך" שלנו? בעזרת הרבה סוללות 18.איך הגענו לשאלה 18 עם כל החרבושים האלו?! >.> הוא יודע! תשאלו אותו!!! 19.איך עדיין לא התפגרנו? הצבא לא נותן לי 20.*מתפגרות* ולסיום, איך אנחנו? בסדר +/- 21....איך לא שמתם לב שאין שאלה 5? OOOOOO: עילגים 3> מי עילג?!? ><"

Hinamori

New member
זרקת הכל על החתול של השכן !?!!?1.!

חסר לבבבבבב !!!!11111 אתה לא אנושי !!!!11111 אני מקווה שיום אחד אתה תהפוך לחתול ויעשו לך דברים כאלה !!!111111

Kakashi Sensei

New member
אני דווקא חשבתי שאני עושה לו טובה

האכלתי אותו אחרי הכל... ועוד משהו, אני לפעמים שוכח שלא יכולים(בפורום) לדעת כשאני ציני(לא שונעים את הטון שלי), אבל עדיין, לפני שמטיחים בי האשמות חסרות שחר, נא לברר בבקשה אם מה שאמרתי היה ברצינות או לא.

למעלה