שרשור מחשבים

Salem

New member
../images/Emo132.gifשרשור מחשבים

מכיוון שגם ככה אנחנו מבלים כל כך הרבה זמן מול המסך, וכי משעמם לי... החלטתי שנעשה שרשור מחשבים. כל אחד יתן מפרט של מחשבו האישי. האישי
אל תספרו על כל רשת המחשבים הענפה שפועלת בתדרי Wi-Fi ברחבי האחוזה שלכם. ספרו מה המחשב האישי שלכם
זהו.

Salem

New member
Can't

אני כבר מנודב לבנות אתר (בסוף זה חינם
) וגם יש לי עבודה משלי
וטיסה עוד שבוע ובעע סורי

claimbing

New member
אממ...שלי

פנטיום 4...אין לי מושג כמה מגה הרצ... מסך LG FLATRON... G-force 2 3 סידירומים: רגיל,צורב,דיוידי שלושתם LG...
סידירום: 52X
צורב: 32X10X40
דיוידי: לא כתוב עליו מהירות - מוזר... 256RAM... 40GB דיסק קשיח... Windows XP PRO... עכבר microsoft intellimouse optical מקלדת microsoft internet keyboard סורק: mustek be@rPaw 1200CU ואל פסק לא יודע ת'חברה...לא רשום
אני חושב שזהו...לא? דברים כמו לוח אם וכאלה אין לי מושג...

claimbing

New member
כמובן, שכחתי מדפסת:

מדפסת: EPSON STYLUS C60 ומודם חיצוני ADSL שאינטרנט זהב נתנו לי...אין לי שום פרטים לגביו...

gilad g

New member
הממממ

מעבד: פנטיום 3 550 מה"צ...
לוח אם: MSI-6163 Pro של Microstar. (כולל כ. קול 128Bit) זיכרון: 256MB. דיסק קשיח: 40GB של Western Digital. כרטיס מסך: לצערי אני עדיין תקוע עם Voodoo 3-3000
מדיה ניידת: צורב 8x8x24 של ימהה, וDVD-ROM SONY DDU-1621, וכמובן כונן דיסקטים
כ. רשת: שני כרטיסי רשת, אחד של Realtek, והשני של 3com. מודם: 56k של חברה לא ידועה [לא בשימוש]. מודם ADSL:י Alcatel SpeedTouch Home. מדפסת: HP Deskjet 940c. מצלמת אינטרנט: Logitech Webcam. סורק: Dynotak 6p. עכבר: Logitech OEM [אל תתנו לשם להטעות אתכם! זה עם גלגלת!]

Terminal Frost

New member
עדיין תקוע?!

...
voodoo3 3000 rocks forever and ever! until CeForce3 Ti200 came and kicked his ass. but until that moment - Voodoo3 3000 rocked!​

xyxyxy

New member
שלי..

פנטיום 4 1700 זה הדבר היחיד שאני יודע.. אני ממש נכה מחשבים.. הדבר היחיד שיש לי זה 3 משחקים ישנים, איי סי קיו ובניית אתרים...

xyxyxy

New member
מוכר??

אמרתי לך.. אני בעיקר מתעסק עם אנשים דבילים והידע שלי הוא ספציפית למה שיש לי בחנות אני לא באמת מבין.. אז רק זוכר בע"פ הכל על הכל..

claimbing

New member
רגע...אם אתה כ"כ נכה מחשבים

איך קיבלו אותך בכלל לעבודה הזו
ועוד לעבודה של "לקוחות קשים"...

xyxyxy

New member
והכי חשוב.. מסך 21 אינץ' דק

לא שלי.. אלא של קרוב משפחה שלא יצתרך אותו ב חצי שנה הקרובה.. אולי גם אני יקבל p4 3060 בדרך..

yuval k

New member
../images/Emo132.gifשרשור מחשבים

מעבד: פנטיום 2, 266.083 מה"צ. לוח אם: של אינטל
לא זוכר דגם בע"פ, ואני לא בבית עכשיו. זיכרון: 256MB. דיסק קשיח: 20GB, IDE, של... הממ, נדמה לי Quantom. כרטיס מסך: Creative RivaTNT2 value... מדיה ניידת: כונן CD x52 שאני לא יודע של איזה ייצור הוא, צורב 12x8x24 של HP, Iomega JAZ, וכמובן כונן דיסקטים
כ. רשת: זמנית כרטיס-רשת של 3com; יהפוך ל-via, וה-3com ילך לחיבור הרשת של השרת
מודם: 56k של Zoltrix [לא בשימוש]. סיוט להתקנה. מודם ADSL: Samsung Iron. מדפסת: HP Deskjet 930c. סורק: UMAX Astra 3400U. עכבר: Logitech הסטנדרטי, עם גלגלת
UPS: APC BackUPS 650. יעבור לשרת בב"א
רוצים עוד? יש לי כרטיס IO

Salem

New member
עכשיו תורי ../images/Emo3.gif

מעבד: פנטיום 4, 2000 MHZ לוח אם: MSI (לא זוכר את הדגם, אבל יש כרטיס קול מובנה וUSB 2) זכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: IBM 40 GB כרטיס מסך: GeFroce 4 440 MX מסך: AOC שטוח (
) עם קצב רענון של 100 מגה הרץ
מדיה ניידת(
):
MSI DVD Rom, כונן דיסקטים כ. רשת: Realtek 10/100 מודם כבלים: Motorola Surfboard 4100 מדפסת: HP Deskjet 920c Webcam/מצלמה דיגיטלית: Aiptek PenCam Trio (הדגם המשופר
) סורק: UMAX Astra 610S (אבל הוא לא עובד עם חלונות XP
) עכבר: Logitech Optical Mouse מקלדת: Turbowin

[eLad]

New member
שלי

לכל מי שמתבכיין על שלו, שיראה באיזו גרוטאה אני משתמש: מעבד: סלרון, 500MHz זכרון: 160MB כרטיס מסך: Riva TNT 32 כונן דיסקטים:
לא פעיל כונן דיסקים: X52, לא משהו מוכר מסך: "17 של סמסונג עכבר: אופטי של מייקרוסופט (עם שני הלחצנים של back & forward מקלדת: ישנה ממש (אפילו בלי המקש של חלונות) של ניורון כרטיס רשת: 10/100 כרטיס קול: מובנה זוהי העגלה שלי. בקרוב מאוד אני אקנה לי מחשב חדיש ומחודש, משהו מפוצץ. [יש לי עוד מחשב אחד בבית, הרבה יותר טוב, אבל אני לא משתמש בו]

yuval k

New member
מסכן. אבל...

1. המעבד שלך יותר טוב משלי 2. כונן הדיסקטים אצלי דופק כל דיסק שמכניסים אליו מעבר לזה, תנחומיי

למעלה